- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Adott egy iPad mini 5, amit anno jailbreakeltem uncoverrel. Végül nem használtam a JB-et semmire.
Szerettem volna frissíteni 13.4-ről, de az iPad sem, illetve iTunes sem tudja.
Uncover, cydia, altstore sem nyilik meg (fehér képernyő és kilép).Hogy lehetne eltávolítani, hogy tudjak frissíteni?
Előre is köszönöm!
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Van egy iPhone 5c-m, wifi hotspotnak használom, meg néha arról messenger, böngészés.
Arra gondoltam jailbreak-elem, mert önmagában elég lassúcska szegény. 10.3.3 van rajta, tennék vissza 9-est mondjuk amit még támogatnak az appok, meg kitennék a Vezérlőközponta is egy-két dolgot még, amit nem enged. Van értelme szerintetek a gyorsítás miatt?
Melyik a legjobb leírás a jailbreak-hez?Köszi
-
Pxs
aktív tag
iOS 12.4.3 jailbreakelhető? Kinéztem egy ezt futtató iPad-et, de így nem vagyok benne biztos...
-
Fred23
nagyúr
-
Tuzsu
újonc
Sziasztok! teljesen összeomlott az iphone szoftver!
tud valaki segíteni? 2 hete jailbreakeltem az iphone x-et minden tökéletes volt, aztán ma egy cydia frissítés után nem volt elérhető a jailbreak, nem tudtam újratelepíteni sem. semmit nem tudok csinálni a telefonnal, képernyőn csak az itunes logo van meg a kábel h csatlakoztassam, de semmit nem reagál, ki sem tudom kapcsolni, össze van dugva géppel ott érzékeli a gép h van vmi az usb portban de az itunes nem lát telefont. dfu mód innen nem működik, vagy nagyon balfék vagyok, hogy nem tudom megcsinálni!
valaki kérem segítsen! köszönöm előre is
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Kicsit kriptahangulat van sajnos, de azért bedobom a kérdést, hátha valaki erre jár
iPhone-on használ valaki fullSafari böngészőt? Sok verziója van. Az a lényeg, hogy iPad funkciókkal és megjelenéssel ruházza fel az iPhone Safari-ját. Kérdés, ha nem tetszik, vagy galibát okoz, akkor egyszerűen deaktiválható, vagy onnantól Safari bukta és újra kell húzni az OS-t?
-
CitronZoli
csendes tag
Sziasztok!
Tudna segíteni valaki egy Iphone 5s 10.3.2 JB-ben, mert amit találtam eddig a neten az nem megy vagy nem tudom megcsinálni.
-
csabili74
aktív tag
Hali. Van lehetőség már Iphone 6 10.2.1 jailbrekre? Kiestem a témából, utoljára Iphone 3GS-t mókoltam
-
MySeeGee
csendes tag
Szia! Persze.
1, Letöltöd a 4s-hez való iOS 8.3 ipsw-t mondjuk innen: https://ipsw.me/8.3
Feldugod az iPhone-t gépre, indítasz egy iTunes-t és (pc esetén) a shift gombot nyomvatartva a "visszaállítás"-ra kattintasz. Betallózod a letöltött ipsw-t és örülsz.2, Ha így nem menne, akkor előtte recovery módba kell helyezni az iPhone-t:
"iPhone 6s vagy korábbi készülék, illetve iPad vagy iPod touch esetén: Tartsa lenyomva egyszerre az Altatás/Ébresztés gombot és a Főgombot. Ne engedje fel a gombokat, amikor megjelenik az Apple embléma – tartsa lenyomva őket egészen addig, amíg meg nem jelenik a helyreállítási mód képernyője." Ezután jöhet az első lépés.Remélem tudtam segíteni.
-
m4rk.89
aktív tag
Hello!
Van lehetőség iPhone 4s-en úgy eltávolítani a jailbreaket, hogy utána ne kelljen iost frissíteni?
Jelenleg 8.3 van rajta jbvel es az a terv hogy restore lesz, majd ujra 8.3 jb. Ez működhet?
-
MySeeGee
csendes tag
Ugyanezzel szívok én is amúgy, sőt, nekem 9.3.5 miatt jailbreak sincs (9.3.3 az utolsó jailbreakelhető iOS). Ez ha változik, akkor biztos találok/lunk a lassúságra megoldást. Addig is 2 dolgot tudsz tenni:
1, Hosszan nyomod a sleep gombot, mintha kikapcsolnád az iPadet. Amikor feldobja a kikapcsoló csúszkát, akkor engedd el és nyomd a home gombot addig, amíg vissza nem ugrik a kezdőképernyőre. Ez kilövi az összes futó folyamatot a memóriából.
2, Battery Saver app az Appstoreból. Gyakorlatilag ugyanezt csinálja, csak egy érintéssel -
eladogeppc
veterán
Megkérdezem itt is !
Van-e lehetőség kijelző felbontást módosítani módosított ROM alatt ?
Samsungoknál van lehetőség arra, hogy ne 4K-ban vagy FullHD-ban számoljon a proci, hanem le lehet állítani a kijelzőt mondjuk 720p-re. És úgy egy gyengébb hardver is gyorsabb tud lenni.
Van ilyen itt ?
Köszi !
-
MySeeGee
csendes tag
válasz
eladogeppc #125 üzenetére
1, Ingyenes appok telepítéséhez régóta nem kell Jailbreak. Aki használja, más miatt használja.
2, A Jailbreak nem warez. Nem tesz közzé semmilyen védett tartalmat sem nyilvánosan, sem sehogy. Egy példán keresztül tudom elmagyarázni, hogy Apple miért nem javasolja a Jailbreaket:
- A Jailbreak lehetővé teszi, hogy hozzáférj (te, vagy egy app) bármihez. Egy jailbreakelt készülékre felteszel egy olyan "mókolt" applikációt ami sem az Appstoreban sem a Cydiaban nem található (ha ez fizetős és te valahonnan "megszerzed" mégis ingyen, na az a warez). Ez az app, ha begyűjti minden adatodat, vagy tönkretesz bármit a telefonban (cpu-t túlpörgeti, károsítja bárhogy az akksit, stb...) akkor az a TE felelősséged! Mivel nem az Apple tehet róla, nem fogja garanciában cserélni és ez teljesen megérthető. Ha viszont egy jailbreakelt készüléknek garancián belül olyan meghibásodása van, ami egyébként is előjött volna (recseg a hangszóró, nem veszi a töltést, stb...), akkor nem érdekli a szervízt a jailbreak. (tapasztalat)Tehát nem a Jailbreak a warez és a probléma.
Egy kis olvasnivaló: https://szifon.com/2014/01/01/gyakori-kerdesek-a-jailbreak-az-apple-szemszogebol/Az Applenek is jó "biznisz" a Jailbreak, mert ha a fejlesztők olyan tweaket fejlesztenek Cydia-hoz ami rengeteg embernek tetszik (widgetek, az alulról felhúzható gyorsmenü, 3D-s alkalmazásváltó képernyő, stb.. de rengeteg!), akkor az Apple fogja, szépít rajta, belerakja az új iOS-be és eladja, mint saját ötlet.
Erről bővebben itt olvashatsz: https://szifon.com/2010/03/07/jailbreak-tenyek-es-tevhitek/3, Bármikor, amikor rádugod az iPhonet iTunesra és betallózol egy IPSW-t, vagy visszaállítod automatikusan, vagy a telefon menüjében kiválasztod a minden tartalom és adat törlését, akkor jailbreak eltűnik nyomtalanul és lesz egy szűz rendszered.
Remélem, tudtam segíteni.
-
eladogeppc
veterán
Az Apple szemszögéből a jailbreak egy olyan módosítás ami garancia vesztéshez vezet. Akkor miért nem warez ?
Warez fogalma:
"Warez egy internetszleng-kifejezés, ami a jogvédett tartalmak jogsértő terjesztésére utal. Fő területe az internet, ahol a szervezett csoportok törik fel, és teszik nyilvánossá az egyébként különböző módokon védett tartalmakat."Így tehát az Apple által jogvédelem alatt álló operációs rendszer törése is warez tevékenység.
Indításkor a jogi feltételek között szerepel hogy az IOS szellemi termék ami az Apple tulajdonát képezi. Annak módosítása jogi következményeket von maga után.
Tehát warez.Egyébként köszönöm a választ.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
eladogeppc #123 üzenetére
A jailbreak egyáltalán nem warez. A többség nem a fizetős app.-ok ingyen letöltése miatt használja, én még a Cydia-ban is fizetek a tweak-ekért mint ahogy az appstore-ban is. Ha ennyire nem vagy tisztában vele előbb olvass utána.
A jailbreak egy restore-val eltűntethető.
Fogalmam sincsen hogy áll a jailbreak a jelenlegi ios verzióhoz, én még 8.4-en vagyok. -
Tibee86
nagyúr
válasz
eladogeppc #121 üzenetére
A warez tiltott a fórumon.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
iPad mini 2-őt szeretnék jailbreakelni.
Természetesen "ingyenes" appok telepítése végett.
Hogyan lehet ezt megtenni ?Később vissza lehet menni gyári IPSW firware-el ha nem jön valami össze ?
Köszi !
-
aka05
újonc
Sziasztok akit érdekel ios 10.2 jailbreak elérhető : http://bit.ly/2kysVOC
-
kyle_
tag
Sziasztok!
A héten vettem egy iPad 1. generációs gépet (ios 5.1.1)
Jailbreak megvolt, végig is ment tökéletesen
de egyszerüen itunes-szal nem birok semmiféle appot rátölteni, 'telepítés sikertelen"
Valakinek valami tipp? Ötlet?
köszi a segítséget -
Filtro
csendes tag
Sziasztok,
1. gen iPad mininél elkövettem azt a hibát, hogy frissítettem iOS 9-re (még amikor megvettem és tök új voltam almás téren). Ez sajna elég jelentős lassulást eredményezett. Már egy csomó szerviznél érdeklődtem, hogy hogyan lehet visszarakni a régi oprendszert, de mindenki lekoptatott ,senki nem vállalta.
Utána olvastam, látom, hogy ez ma már nem olyan egyszerű. Van mégis valaki, aki ért hozzá, és meg tudná csinálni? Nem ingyen; busásan megfizetném természetesen.
Engem nem érdekel, hogy JB lesz-e belőle, vagy sem, csak működjön normálisan az ipad.Előre is köszi!
-
m4rk.89
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy iPhone 6 iOS 9.0-val amin van JB. Van lehetőség leszedni a JB-t anélkül, hogy felraknám a 9.3.3-at?
-
anddrew
tag
Sziasztok
[link] iphone 4s-em van 9.3.2 es a video alapjan szeretnem letolteni a cydiat... megy minden letoltom a programot eljatszogatok vele 3 percig utana ujrainditom a telomat esssss.... semmi cydia sehol csak a programm. Tudtok megoldast vagy mas letoltesi lehetoseget? -
daylightka
csendes tag
Üdv!
Vásároltam egy Ipad Mini 3-at. IOS 8.4.1 van rajta. Szerettem volna Jailbreakolni, le is töltöttem a megfelelő TaIG szoftvert, de az azt írj hogy előbb restoroljam 8 .1. 2 bétára,mert így nem működik. A készülék új. Kérdés: mit tegyek ? Frissítsek valami újabb 9-es IOSre és azt JailBreakoljam? Vagy rakjam vissza amit a TAIG kíván és ha igen hogyan? Válaszokat előre is köszönöm!
-
bdani94
tag
sziasztok!
olyan kérdésem lenne hogy balga módón toltam egy visszaállitást a 3gsemre és sajnos több mint 8 órája homok óra van..viszont nem reagál a homegomb+kikapcs gombra..ilyenkor mit lehet tenni?
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Tudom, h nem jailbreak, de "mókolás", és remélem tudtok segíteni!
Adott egy T-mobile függő iPhone 3GS, 6.1.3-al, cirka 1.5 éves.
SHSH, tinyumbrella módszer működik 3GS downgrade esetén? [link] -
Zaja2
senior tag
latom reg irtatok ide....
problemem a kovetkezo:
jailbreak utan eltunt a cydia ikon,es vissza szeretnem allitani a keszuleket,hogy ujra jailbreakelni tudjam,de nem engedi. restore utan csak cirkulal a betoltokepernyo es annyi. valakinek valami otlet? -
RazoR
veterán
Tegnap jailbreakeltem a telefonom (6s, iOS 9.0.2) ma meg nem indul el a Cydia... Valami ötlet?
-
pcgamer01
senior tag
Hali!
Jailbreakeltem egy iPhone 6-ot Panguval.
Minden rendeben lement appsync-et letöltöttem cydiából hogy tudjak letöltött ipa-t telepíteni, de az itunes a szinkronizálásnál kidobja hogy "1elemet nem sikerült szinktronizálni"
nem vagyok nagy szakértője a dolognak, esetleg kell még mást is rátelepíteni? -
penaut
csendes tag
Sziasztok!
Ha le akarom szedni a telefonról a jailbreaket, akkor mit kell tennem? Van backup a gépemen a telefonról, még azelőtt mielőtt feltettem a jailbreaket csináltam.TaiG 2.4.3
iOS 8.4.0
iPhone 5c -
Rota
tag
Lehetséges jailbreakelni iphone 5- t anélkül, hogy előtte aktiválnám? Nem kártya független és nincs hozzá kártyám.
-
saphancs
aktív tag
Ma kaptam egy iPad mini3 8.4-el jailbreak létezik már rá? Nagyon kezdő vagyok, de jó lenne a megszokott virág bolti dolgaimat megtalalnom itt is. Tudtok segíteni?
-
pimmi
senior tag
válasz
banana_joe #93 üzenetére
privi ment
-
pimmi
senior tag
sziasztok, van egy ilyenem ipod a1395 , hogy tudom visszaállítani gyári állapotba? nemrég vettem de mikor a menüben rámegyek, kiír egy email cimet és ahhoz kér jelszót, a tulajt nem tudom elérni, és szerintem nem is fogom
esetleg ez segítene jailbreak? köszi
-
Boeing737
tag
Sziasztok! Az iFunbox úgy reklámozza magát, hogy jailbreak nélkül is lehet app-okat telepíteni, de nekem sehogy sem sikerült eddig.. Mégiscsak kell hozzá jailbreak? :S
-
batyja
újonc
Sziasztok!
Kezdő jailbreakesként kérdezném, hogy ha egy témát beállítok winterboardon akkor miért nem, vagy miért csak részlegesen jeleníti meg? -
nelsonmanian
senior tag
válasz
nelsonmanian #85 üzenetére
Senki nem csinált még ilyet?
-
nelsonmanian
senior tag
Jelenleg jailbreakelt 8.3 van a telómon, előtte csináltam biztonsági mentést.
Hogy tudok frissíteni gyári 8.4-re, hogy megmaradjon minden beállításom? -
galaxys80
veterán
Most keressem vissza neked? Heteken keresztül ekézted az IOS-t, hogy micsoda instabil a telefonod.
Százszor elmondtuk akkor is neked, hogy hardveres problémáid vannak. De te csak kötötted az ebet a karóhoz.
Ha meg valótlan, fals információkat közölsz valamiről, akkor az félrevezetés.
Mindegy. Szerencsére ezt a topikot kevesen olvassák. Valószínűleg senki nem innen fog tájékozódni a JB-ről.
Az iPhone topikban pedig sokszor-sokan elmondták már a tényeket és a tévhiteket. -
galaxys80
veterán
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, mivel holnap itt a 8.4, nagy a dilemma, mivel szeretném kipróbálni milyen a telefon jailbreak elve, és hogy milyen lehetőségeket nyújt. Viszont a 8.3 ra még csak most jött ki, mennyi az esélye hogy 8.4 re is lesz a közeljövőben? Vagy inkább ne frissítsek és jailbreakeljek előtte 8.3 at ?
-
ryzsy
csendes tag
Kaptam egy ipad airt ios 8.3-mal, ez az első almám. Mivel erősen mozgáskorlátozott vagyok, laptopomat is csak egérrel és diktáló szoftverrel használom. Úgy látom, bluetooth egeret nem egyszerű megszerettetni az ipaddel. Azt látom (kezdem feltérképezni a dolgokat), hogy jailbreak+Cydia használatával esetleg lehetne bluetooth egeret csatlakoztatni. (pl. https://www.youtube.com/watch?v=TwBfpwDnSHU) Az ügyfélszolgálat szerint az apple magic mouse csak macbookhoz használható, ipad airhez nem.
Láttok-e ebben, egy ilyen megoldásban rációt, és jól olvasom-e, hogy 8.3-hoz még nincsen jailbreak. (Vannak ugyan megoldások, de máshol azt olvasom, hogy nincs, félek a crack megoldásoktól.)
Köszönöm, ha tudtok segíteni. -
zeg74
aktív tag
Sziasztok.
Ipad 1 -re hogyan lehet feltenni az ios7 -et. Jelenleg 5.1.1 van rajta.
Előre is köszönöm. -
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok!
Van lehetőség egy Iphone 4S T-s készüléket valamilyen módon kártyafüggetlenné tenni, gari nincs, a páromnak kellene használnia, de ő Telenoros.
IOS 8.3 van rajta.Köszönöm!
-
dever
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy ipad minit ios 8.1.3 van rajta..van valami módja hogy jailbreakolni tudjam?üdv
-
DuDieHUN
aktív tag
segítséget szeretnék kérni, adott eegy i5 7.1.2 ios-al, jailbreak után vissza tudnám valahogy állítani a gyári 7.1.2-t? ha igen mit kell lementem róla esetleg jailbreak előtt?
-
sunesz94
csendes tag
Sziasztok! Nagyon nagyon remélem, hogy még olvassátok ezt a fórumot illetve tudtok nekem segíteni.
Akadt egy jailbreakelt iPhone 4s-em és véletlenül visszaállítottam(vagyis csak szerettem volna) de sajnos csak az alma jön be illetve alatta a csík de a probléma, hogy az nem tölt így nem tudok vele mit csinálni.
Ha valaki tudja mit lehet csinálni kérem szóljon. Köszi. -
bohitomi
csendes tag
válasz
sector1978 #45 üzenetére
ez engem is érdekelne
-
zooyorker
csendes tag
sziasztok.
Remélem valaki tud segíteni!
Arról lenne szó hogy jailbreakeltem a telómat iphone 4S 8 GB. szóval megtörtént a breakelés és befagyott a telefonom.. Néha reagál a lock gombra de akkor is csak full fehér kép fogad. Némító gombra és a hangerő gombokra reagál mutatja is! Valami ötlet esetleg? Privátba írjon légyszives aki tud segíteni! Előre is köszönöm. -
johndeegwed
tag
Sziasztok 1hete vagyok iPad 1nek tulaja szeretnėm cydat telepíteni s kérnek segíteni . egy leírást szeretnek kérni es linket előre is köszönöm e
-
S_P_E_C_K
tag
Sziasztok ma lettem tulajdonosa egy Iphone 4s-nek és fel szeretném rakni rá a Jailbreak-et de valamiért nem engedi.... le szedtem az evasion 7-et de egy ilyen üzenet fogad mikor elindítom a progit... sorry, the version of IOS (11D167) of the attached device is not supported
mit csináljak ? hogy tovább ? a választ előre is köszönöm -
SureStudio
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérésem, hogy ha valaki tud erről valamit - , hogy mégis hogyan kezdjek neki? vagy, hogy kell-e downgrade-elni 05.13.04-ra a basebandot? - akkor az írja le légyszíves. (iPhone 3g ios: 4.2.1 firmware: 06.15.00)
Előre is köszönöm. -
Heroldg18
tag
Van egy 3gs(nem az enyém én nem értek az iPhone-hoz) és pár hete még minden működött rajt de aztán kért egy frissítést amit meg is tett de utána nem kapcsolt be a készülék csak az Apple logo és ennyi. iTunes-al sikeresen visszaállítottam valahogy hogy bekapcsoljon de azonban nem fogad el semmilyen Sim kártyát és így nem tudok továbblépni. Utána olvasgatás után arra jutottam hogy a visszaállítás után elment a jailbreak és ezzel a szoftveres függetlenítés is. Abban szeretném a segítségeteket kérni hogy így hogyan tudom jailbreakelni. A telefonon nem tudom melyik szoftver van!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv. -
gabormgp
senior tag
Valaki nem tudna esetleg,iphone,ios 7 kompatibilis wifi feltörő progit?Meg ha valaki a telefonomon belép pl. a facebookba,és olyan program van,ami megjegyzi a jelszót?
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Ma JB oltam az iphone 4s emet, és eltünt a telefon ikon
Valaki valami ötlet hogy hogyan hozzam vissza?
A választ előre is köszönöm! -
urbi107
tag
Sziasztok!
Ipad air-en a cydiat csak sokadjára tudja megnyitni.
Mi lehete a baj? -
sector1978
csendes tag
Sziasztok.Ma szerettem volna JB-elni az Ipad2-met azevasion7-el de a vége bootloop lett.Valakinek van valami ötlete ,hogyan tudnám megcsinálni????
-
крокодил
tag
Megjelent az evasi0n 7 – untethered jailbreak iOS 7-re!
-
Meetal
csendes tag
Üdv!
Kezdő Iphonos vagyok, s elbizonytalanodtam.Használtan vettem egy I 4S 16GB készüléket. IOS6.0 verzióval. Ezt nem is frissítettem. Sokak ajánlgatták a Jailbreaket.
Találtam sok sok leírást a jailbreakelésről. Sikerült is. Most fent van a Cydia a készülékemen.
Szeretnék programokat telepíteni, de már teljesen összezavarodtam.
Mielőtt bármit is tennék, milyen biztonsági mentést csináljak, amit baj esetén visszaállíthatok? A JB előtti állapotról van az Ituneson mentésem.
Olvasgattam itt SHSH mentésekről. Utoljára azt sikerült leszűrnöm (talán jól) hogy 4S készülékeken IOS 6-tal már nem lehet ilyen mentést készíteni.
Amit szeretnék:
- Egy stabil, gyorsan működő készüléket.
- Esetleg testreszabhatóbb kinézetet.
- .pdf, .doc. .xls esetleg .dwg fileok másolása és megtekintése a készüléken.Milyen irányba induljak tovább?
Most annyira zavaros már minden, hogy inkább nem teszek semmit amíg valaki el nem igazít, mert nem szeretném teljesen tönkretenni a telefonom. (IOS 7-et meg végképp nem szeretnék rá feltenni)
Köszönöm előre is a segítségeket.
-
Atom_Anti
senior tag
Ide nyomassátok a pénzt hogy legyen Jailbrake minél előbb IOS7-re
!
-
ZaJanga
tag
Elérhető új, csak tethered jailbrake kizárólag iPhone 4 telefonokhoz iOS 7.0 ; 7.0.2 ; 7.0.3 ; 7.0.4 -re
-
Silverss
aktív tag
Sziasztok!
Lenne két nagy problémám.
Az első: Az iPhone 4S-em (6.1.2 Untethered) nem csatlakozik jelszavas wifi hálózathoz!
Azt írja rossz a jelszó, pedig 100%, hogy nem! Minden WiFin ezt csinálja.
Régebben letöltöttem egy Cydia alkalmazást amivel WiFi statisztikát tudok készíteni. Ezen keresztül viszont csatlakozik.A másik problémám. Bluetooth szintén használhatatlan. Kidobja a párosító kódot, beütöm, majd kiírja, hogy sikertelen és elölről az egész.
Szerintem a két dolog összefüggésben lehet. Megjegyzés: Safe Mode-ban ugyan olyan rossz. Ez elég érdekes, mert ilyenkor elvégre minden Tweak off.
Tudnátok segíteni mi okozhatja ezt, esetleg milyen manuális módon (fájlrendszerben) lehet kiküszöbölni a problémát?
Reset Network Settings és iCleaner ilyenek nem segítettek. -
doublebass
csendes tag
Sziasztok, egy olyan problémával fordulnék hozzátok hogy, tegnap az iPhone 4 készülékem iOS 5.01 Modem Firmware: 04.10.01, fel frissítettem 6.12re (ModemFirmware nem frissült) Gevey független a készülék, nos hosszadalmas próbálkozásokkal de 5 óra hossza alatt össze jött a frissítés rendesen aktiválta magát minden működött rendesen, éjszakára hagytam tölteni, ma egy picit ki kapcsoltam a telefont, csak hogy nem kikapcsolt hanem DFU módba váltott, nem értem hogy ez hogy történhetett. Sn0wbreezze-el csináltam az egészet, meg 1-2 résznél, ha esetleg valaki segítene nekem nagyon szépen megköszönném, és meg is hálálnám Skype: norberthorvath2, mégegyszer köszi és várom segítségetek!
-
Flyme
senior tag
Sziasztok,
nemrég végeztem jailbreak-et iPhone 3G-n, de a telefon utána több dolgot nem volt képes végrehajtani (pl. App store-ból letölteni alkalmazást, ilyenkor azt szokta kiírni, hogy nem elég friss a szoftververziója a telefonnak, pedig előtte le tudta tölteni ugyan azokat az appokat ugyan ezzel a verziójú szoftverrel). Ez egyedi hiba nálam, vagy van rá valami megoldás? Előre is köszi a választ. -
redlingg
tag
hello. van egy iPad 3 cuccom,amin JB 5.1.1 fut.Frissítettem volna 6.1.2 re de nem tudtam az itunes progival(hiabaüzenet).Azt olvastam,h nem is dolgoznak a 6.1.3 JB-n,mert nem volt eleg frissítés,inkább a 7es verzióra várnak.A kérdésem az,h meg kell várnom a 7es verziót vagy van vmi megoldás?
-
hemlac
csendes tag
Hello,
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Iphone 4 telon frissítetem a firmware-t 6.1.2-re. Megvolt a jailbreak. Viszont az itunes-en keresztül nem tudok progit feltenni. Azt írja, hogy a ... telepítése sikertelen volt.
Mit rontottam el?
Köszi
-
wmati
addikt
Az mitől lehet hogy egyik napról a másikra nem működik jailbreak ?
-
lela
aktív tag
Üdv!
Olyan gondom van hogy Iphone 4 et szeretnék frissíteni iTunes-al.Semmi Jailbreak meg ilyesmi.De egyszer azt írja hogy a hálózati kapcsolat időkorlátja miatt megálltunk másszor meg a szoftvert nem tudta telepíteni 9006 hiba.Eredeti firmware van rajta IOS 4.3.3 (8j2). Utána olvastam több helyen ,és amit ajánlottak megléptem
Különböző gép az egyiken xp a másikon win7, különböző kábel, különböző helyen is próbáltam router mögül és közvetlen pppoe kapcsolattal, kikapcsoltam a vírusirtót és a tűzfalat, Egyszóval nem tudom mit tehetnék még.Meg lehet e oldani hogy feltegyek egy apple oldalról leszedett ios-t.Mert van 6.0.1 és 5.1 is de nem engedi feltenni az ITunes. Nyilván valami shsh hitelesítési hiba miatt.Szóval nem tudom mi a megoldás azt sem tudom hol tudnék utána olvasni a témának.
Köszönöm a segítséget!!! -
Entryy
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy jelenleg hogy áll az IOS 6 jailbreakje.
Mintha karácsonyra igérték volna?Valakinek infója?
Üdv!
-
csaszi72
senior tag
válasz
stophunter2 #28 üzenetére
wikipedia:
Legal status
Jailbreaking a device involves circumventing its technological protection measures (in order to allow root access and running alternative software), so its legal status is affected by laws regarding circumvention of digital locks, such as laws protecting digital rights management (DRM) mechanisms. Many countries do not have such laws, and some countries have laws including exceptions for jailbreaking.Akkor konkrétan a kérdés: kis hazánkban legális vagy sem?
-
csaszi72
senior tag
Mint teljesen laikus kérdezném, JB mennyire legális?
üdv: egy egyenlőre iOS tünet mentes user -
Tibee86
nagyúr
Mivel a kolléga SIM nékül akarja aktiválni, nem is igazán értettem, hogy miért ezt válaszoltad neki, de JB- telefont csak iTunes-on keresztül szabad visszaállítani.
Megoldást nem tudok, bár mivel írja, hogy T-s a telefon, legegyszerűbb, ha rak bele egy T-s kártyát, és egyből tudja aktiválni. -
gears27
aktív tag
válasz
Stoneguard #21 üzenetére
sziasztok. ipad 1 jealbreakeléshez kellene info. Aki tud segiteni pmben jelezze. köszönöm
-
Stoneguard
csendes tag
Üdv! Az lenne a kérdésem,hogy a mai napon vettem egy Iphone 3gs 32gb-ot. IOS 5.1.1 van rajta és Jailbreakelt is. De amikor valamiért alkalmazást akarok rá rakni akkor feltölti, és amikor végzett kiírja a telefon,hogy : iTunes-szinkroniálás A(z) XY Telepítése sikertelen volt. Tehát semmilyen alkalmazást nem tudok rá feltenni. Válaszokat előre is köszönöm.
-
szultan83
csendes tag
Hello mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne hogy van egy 3gs-em és SIM nélkül szeretném aktiválni de nem tudom. 5.1.1. van rajta. Már írt egy pár ember de nem jutottam vele semmire mert egyik ezt másik azt ír és egyik sem hatásos. Vagy még az érdekelne hogy tudnám a jailbreaket teljesen törölni és gyári állapotra visszarakni a telefont. Eredetileg T-mobilos. A sima restore nem működik sajna. Előre is köszönöm a segítséget.
-
stophunter2
csendes tag
HI!
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Az ipad 3 at is lehet jailbreakelni? Ha igen, melyikkel érdemes? -
dedy19
tag
Valaki segítsen nekem ha lehetséges???
Problémám:
A Cydia ikon eltűnt a telefonom menüjéből és mikor alkalmazásokat akarok feltenni pc-ről itunesen keresztül akkor hibával kilép :S
Mi lehet a probléma? és miért tűnt el az ikon?
Várom a segítő hozászolásotokat!
Üdv. ALL
-
dedy19
tag
Sziasztok!
A napokban jailbreak a telefonom és minden rendben volt,de le tűnt az ikon valamit el rontottam nincs már ott a cydia ikon :S
Mit tudok csinálni,hogy ismét ott legyen??? (a menüben)??A második problémám,hogy ha itunes-en keresztül akarok fel tenni alkalmazást akkor a telepítés végén mindig ki írja,hogy sikertelen telepítés :S
ez miért lehet???Válaszotokat köszönöm előre is
Üdv...
-
chrisxx
csendes tag
Igen, létezik ilyen app. A neve OpenSSH, ezt a cydia-ból tudod telepíteni, van részletes leírás hozzá a cydia kezdőképernyőjén. Ennek a lényege az, hogy wi-fi kapcsolaton keresztül tudsz másolni az I készülékedről PC-re, ill. PC-ről I készülékre.
1. Töltsd le az OpenSSH-t az I készülékedre.
2. Ennek az app-nak nincs külön ikon-ja, csak a notification center-ben fogsz látni egy ki és bekapcsoló gyorsgombot, SSH felirattal. Hogy ezt lásd, engedélyezned kell az SBSettings-ben.
3. PC-re tölts le egy WinSCP programot.
4. Telepítsd és indítsd el.
5. Ezután ez a program kérni fogja egy jelszót, egy nevet, egy jelszót, és egy IP címet. Valószínűleg a név az lesz, hogy root, a jelszó pedig alpine. Az IP címedet is add meg ezután és mehet is a csatlakozás.
6. Most kapni fogsz egy Total Commander szerű felületet, ahol szabadon tudsz másolni minden földi jót oda-vissza az I készüléked és PC között.Természetesen mindezt iTunes nélkül, wi-fi-n keresztül.
Jah, és nem árt, ha megváltoztatod majd a jelszót és a nevet, mivel elsőnek mindenki ezt kapja, és adatvédelmi szempontból nem a legelőnyösebb, ha ezek maradnak.
-
tylerddd
veterán
Hello!
Létezik olyan app JB után, ami háttértár módban csatlakoztatja a gépet PC-hez?! Tehát akár olyan gépre is, amin nincs iTunes?!
Köszi -
LeeAssasin
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nemrégiben itt PH-n vettem egy iPod Touch 1g 8gb-ot (iOs 3.1.3)
Próbálkoztam Jailbreakel, még pedig a Spirit-el.
Elvileg sikerült is ,felrakta a Cydia-t is.
Én kezdőként azt hittem elrontotta épp ezért iPod-on belül reseteltem és nem működött semmi! El sem indult! Hard reset-el sikerült iTunes-on belül vissza állítani.(most még csinálja)
Hogyan is jailbreakeljem? Ezzel a Spirit-el vagy hogyan? Kérlek segítsetek még kezdő vagyok ebben a témában. -
kejfel
tag
válasz
Bortolinni #3 üzenetére
-
Bortolinni
csendes tag
Nagyon szép kis részletes leírás gratula
-
Xero
nagyúr
Jó kezdeményezés.
Azt tedd hozzá, hogy a JB elsődleges funkciója, a telefon képességeinek a bővítése és nem a függetlenítés/tört app-ok telepítése. Erről nyilván itt semmilyen formában nem szabad értekezni.
Ha lesz időm összeszedegetek én is pár információt és pár hasznos Cydia app-ot.
Azt is érdemes összeszedni mi mennyire JB-elhető jelenleg és milyen módon.
-
kejfel
tag
Üdv!
Ugyan vannak iPhone és iPad-es topikok bőven, de egyik sem kimondottan csak a Jailbreakről szól.
Olvastam, hogy már lehet erről a témáról beszélni a fórumon, mert nem minősül wareznak.
Mivel jómagam is nemrég csöppentem ebbe bele szeretném, ha ez a topik a kezdőket és a témában már jártasabbakat összehozná.Mi-mit jelent?:
Cydia – Jailbreak után innen tudunk majd mindenféle csomagot/programot telepíteni. Gyakorlatilag olyan, mint az AppStore.
DFU mód– Device Firmware Update mód, ebben lehet lefuttatni a Jailbreak-et, ebben tudunk új Custom Frimware-t feltölteni a telefonra/iPad-re. Előcsiszolásához kössük össze a készüléket a számítógéppel, kapcsoljuk ki, majd tartsuk nyomva a felső és az alsó (power és home) gombot 10 másodpercig. Miközben nyomva tartjuk az alsó (home) gombot, engedjük fel a felső (power) gombot, és várjuk, hogy felismerje a számítógép.
Firmware – Az iPad által futtatott operációs rendszer.
ISPW – A Frimware fájl kiterjesztése, például “iPad2,1_4.3.3_8J2_Restore.ipsw”.
Tethered (Jailbreak)– Az ilyen fajta jailbreakeknél nem tudjuk önmagában újraindítani a készüléket, a bekapcsoláshoz számítógép szükséges
Untethered (Jailbreak) – Teljes értékű jailbreak, a készüléket bármikor újraindíthatjuk számítógép segítsége nélkül
Figyelem! A telefont csak akkor JailBreakeljük ha biztosak vagyunk abban mit teszünk. Nagyon sok féleképpen el lehet rontani ezt a telefont, rengeteg hibát tud az itunes generálni és persze rengeteg random hiba van. A külsős programok totálisan tönkretehetik a te már jól beállított telefonodat, úgy hogy napokig szenvedhetsz, hogy vissza hozd. Ha a folyamat közben bejön egy áramszünet, vagy bármilyen hiba a számítógépen, javíthatatlanul tönkremehet a készülék! Lehetőleg használjunk szünetmentes tápegységet vagy egy laptopról hajtsuk végre a manővert!
Mindenféleképpen csináljunk egy Backupot a készülékről mielőtt bármibe is belekezdünk!
Feltört telefont soha ne frissítsük újabb verziószámú firmware-re iTunes alól az “Update” gombbal, mert azzal elrontjuk!
Érdemes tanulmányozni a "Cydia" menütElőre is köszönöm mindenkinek az aktív részvételt és a támogatást!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest