- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MySeeGee
csendes tag
válasz
eladogeppc #125 üzenetére
1, Ingyenes appok telepítéséhez régóta nem kell Jailbreak. Aki használja, más miatt használja.
2, A Jailbreak nem warez. Nem tesz közzé semmilyen védett tartalmat sem nyilvánosan, sem sehogy. Egy példán keresztül tudom elmagyarázni, hogy Apple miért nem javasolja a Jailbreaket:
- A Jailbreak lehetővé teszi, hogy hozzáférj (te, vagy egy app) bármihez. Egy jailbreakelt készülékre felteszel egy olyan "mókolt" applikációt ami sem az Appstoreban sem a Cydiaban nem található (ha ez fizetős és te valahonnan "megszerzed" mégis ingyen, na az a warez). Ez az app, ha begyűjti minden adatodat, vagy tönkretesz bármit a telefonban (cpu-t túlpörgeti, károsítja bárhogy az akksit, stb...) akkor az a TE felelősséged! Mivel nem az Apple tehet róla, nem fogja garanciában cserélni és ez teljesen megérthető. Ha viszont egy jailbreakelt készüléknek garancián belül olyan meghibásodása van, ami egyébként is előjött volna (recseg a hangszóró, nem veszi a töltést, stb...), akkor nem érdekli a szervízt a jailbreak. (tapasztalat)Tehát nem a Jailbreak a warez és a probléma.
Egy kis olvasnivaló: https://szifon.com/2014/01/01/gyakori-kerdesek-a-jailbreak-az-apple-szemszogebol/Az Applenek is jó "biznisz" a Jailbreak, mert ha a fejlesztők olyan tweaket fejlesztenek Cydia-hoz ami rengeteg embernek tetszik (widgetek, az alulról felhúzható gyorsmenü, 3D-s alkalmazásváltó képernyő, stb.. de rengeteg!), akkor az Apple fogja, szépít rajta, belerakja az új iOS-be és eladja, mint saját ötlet.
Erről bővebben itt olvashatsz: https://szifon.com/2010/03/07/jailbreak-tenyek-es-tevhitek/3, Bármikor, amikor rádugod az iPhonet iTunesra és betallózol egy IPSW-t, vagy visszaállítod automatikusan, vagy a telefon menüjében kiválasztod a minden tartalom és adat törlését, akkor jailbreak eltűnik nyomtalanul és lesz egy szűz rendszered.
Remélem, tudtam segíteni.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
eladogeppc #123 üzenetére
A jailbreak egyáltalán nem warez. A többség nem a fizetős app.-ok ingyen letöltése miatt használja, én még a Cydia-ban is fizetek a tweak-ekért mint ahogy az appstore-ban is. Ha ennyire nem vagy tisztában vele előbb olvass utána.
A jailbreak egy restore-val eltűntethető.
Fogalmam sincsen hogy áll a jailbreak a jelenlegi ios verzióhoz, én még 8.4-en vagyok. -
Tibee86
nagyúr
válasz
eladogeppc #121 üzenetére
A warez tiltott a fórumon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Linux kezdőknek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest