Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
samgar
őstag
válasz
rolcsibácsi #6546 üzenetére
Akkor lehet megegy restore kene.
-
samgar
őstag
válasz
RenegadeC2 #6543 üzenetére
Elindul a skype és ezt írja ki: This version of Skype in only supported on unmodified Iphone OS 2.2, meg egy OK gomb. Leokézom, a progi pedig kilép.
Nincs szemét, a skype felrakása előtt csináltam közvetlenül restoret és full resetet, de ezt írtam is. Megpróbáltam újratelepíteni is, de az sem segít.
-
samgar
őstag
válasz
RenegadeC2 #6541 üzenetére
Nem tudom frissiteni mert az van fent ami a cydiaban is. Inditom a skypot es rogton ott az ablak hogy only unmodified 2.2 version-on fut. Ehh
-
samgar
őstag
Azert ez erdekes h delelott meg mukodott a skypom 2.2.1-en most meg restore utan (ugyancsak 2.2.1) azt irja ki indulaskor h csak 2.2-on mukodik. Heh?
-
samgar
őstag
Appstore csak nálam nem műxik?
-
samgar
őstag
Van egy cydiás progi, ahol az oldalak, egy oldalon 6 panelban láthatóak, csak elfelejtettem a nevét. Nem tudja valaki?
-
samgar
őstag
Létezhet más alternatív ( nem az iNav-ra gondolok ) UI felület a szifonra, amely teljesen átrendezi a kezelőfelületet?
-
samgar
őstag
válasz
rolcsibácsi #6496 üzenetére
Nappal semmikeppen sem
-
samgar
őstag
Udv.
Olyan megoldast keresek levelezoprogramra, mellyel megoldhato a csatolmany kuldese. Thx
-
samgar
őstag
válasz
RenegadeC2 #6448 üzenetére
Köszi!
Ren, rájöttél már, hogy lehet megoldani, hogy induláskor ne a logo, hanem a kernel üzeneteket lehessen látni?
-
samgar
őstag
A multitap nevu cydias app source-at keresem. Nem tudja valaki melyik az? Mert alapbol nem talalja.
-
samgar
őstag
Üdv!
Létezik olyan app, amelyiknél egyszerű, pl egyszólamú dallamban fellehet kűldeni egy adatbázisra a keresendő zenét és előadót, az pedig visszaküldi? -
samgar
őstag
válasz
linkoln001 #6405 üzenetére
Beepitett igen. Nem, a google terkepeit hasznalja. A 3.0-as sw megjelenese utan varhato komoly, hasznalhato navi.
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
Az iphone-ra a programokat csak OSX-en lehet fejleszteni? vagy ugyanúgy lehetséges PC-n is?
-
samgar
őstag
udv! Tudja valaki melyik source-t kell a cydiahoz adni, hogy letolthessem a summerboard-ot?
-
samgar
őstag
Kérdésem: a noteszben lévő adatokat letudom menteni valahogy? wifim nincs és nem backupra gondolok
-
samgar
őstag
Üdv!
Nem mintha nem élhetnék Magyar UI nélkül, de azért kíváncsi lennék miért nem tudom a szifoncom sourceról feltenni. A vágán állandóan egy figyelmeztető ablakot kűld, kb igy, hogy: var/cache/apt/archives/com.szifon.com.ui.local stb... trying to overwrite, majd még egy hosszú szöveg, aztán restart springboard és ugyanúgy Angol minden.
Tipp?
(2.2.1)
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
válasz
RenegadeC2 #6202 üzenetére
Nem ertettel felre semmit.
valoban ezeket kerestem, de jol jon a sync is.
-
samgar
őstag
Alternatív Telefonkönyvkezelő progikat keresek, ha valaki tud valamit, megköszönném.
-
samgar
őstag
most akkor a szifon.com ennyi volt?
-
samgar
őstag
válasz
rolcsibácsi #6105 üzenetére
Nem igazan lehet elrontani semmit. Feltelepult, csinaltam ujrainditast is, de a categories menu ugyanugy ures. A tobbu stimmel.
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
válasz
rolcsibácsi #6096 üzenetére
Kiraly. Es hogy kerul fel a telefonra es honnan?
Mar latom. Cydia.[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
Üdv
Egy idő óta, a böngészőt elindítva, bejön a kívánt oldal, utána pölö letöltök egy háttérképet is, aztán ennyi volt a böngészés. Visszagombra elindul a frissítési folyamat, de nem történik semmi. Könyvjelzőre bökve sem jön be más oldal már. telefon reboot után tudom újra használni. Nem találkozott valaki hasonló problémával? -
samgar
őstag
Udv. Teli-nyari idoszamitast tudja a telo? Atall automatan?
-
samgar
őstag
#5961-re valaki?
-
samgar
őstag
Udv. Valaki tud esetleg arrol, hogy van e mar sms hang cserelo progi?
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
Sikerült, köszönöm. Viszont a korábbi problémám nem oldódott meg restoreval sem. Nem tudok sem zenét, sem képet szinkronizálni a telefonra. Már volt két restore, 2.2.1re frissítés és nem megy. Bármit jelölök ki, csak a folyamatos szinkronizálás megy, mindenféle eredmény nélkül. telefonszámok, naptár frissül, de a zene és a képek nem, pedig ki van jelölve. Nem értem
-
samgar
őstag
Udvok!
Feltettem az ikeyex progit. Beallitasok, ikeyex, ott figyel a magyar nyelv alatt, de nincs hozza kapcsolo. Igy nem tudom bekapcsolni. Tipp? -
samgar
őstag
S.O.S!
Az új 2.2.1-es szofthoz, új quickpwn kell? Mert eddig a 2.2-es szoftot használtam, nem volt problémám, most feltettem a 2.2.1-et és a qickpwn mikor betallózom neki a firmware-t, error-t ír ki.Firmware error string
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
Ok, közben megtaláltam máshol, már szedem le.
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Valami végett nem műxik a szinkronizálás. Bármit jelölök ki, zene vagy kép, mindegy, elindítom és a tunes is jelzi fent h szinkronizál, a telefon is jelzi és gondolom még jelezné ugyanigy 2 hét múlva is, ha nem szakítom meg. Semmi sem kerül fel a telefonra. a végtelenségig csinálná, mindenféle eredmény nélkül. Valaki? -
samgar
őstag
válasz
RenegadeC2 #5823 üzenetére
Thx
-
samgar
őstag
Okés aláírom, hogy nem fogalmaztam éppen érthetően. Nekem az elsődleges gondom és tudom ez egyéni szocprobléma, hogy nincs wifim, tehát a stanzánál is éppen elég volt rákínlódnom a könyveket ( konvertálás, filetörlés, átírás stb). Ha jól tudom a discovernél ue. a probléma. De a stanzánál is a böngészőben találtam összesen 3 könyvet(magyar nyelvű) amit akkor sem olvasnék el ha fizetnének érte.
Szóval olyan megoldást keresek, ami egyrészt kábellel megoldható, másrészt ekönyv forrásokat keresek. -
samgar
őstag
E-könyv olvasó program és hozzá magyar nyelven könyvek?
-
samgar
őstag
2009 március 17 = 3.0 firmware
-
samgar
őstag
Üdv!
Letezik olyan megoldas ahol pendrive-kent uzemel az iphone?jah igen és a másik: komolyabb kieg. program fényképezőhöz?
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
Egyszer sikerult az egyik tema hatteret valahogy leszednem a kepek koze. A home gomb plusz power gombbal tudom h lehet screenshotot csinalni, de akkor az ikonok is ott vannak. Van valakinek tippe hogy lehet?
-
samgar
őstag
Erre varrjatok gombot. Adva van egy darab gyári 2.2-es sw-m. Soha nem is volt más, nem is kell. Csináltam már pár restorét, mint most is. Csak most más történt mint eddig. Megmaradt minden appstore program, a hátterem, az email beállítások, tulajdonképpen a cydiás programokon kivül minden, pedig nincs beállítva az auto sync.
Ez hogy lehet?Pfffff, uppot nyomtam restor helyett
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
Üdv!
Van egy full screen nevű teljes képernyőn böngészést nyújtó appstore progi.
Nem tudja valaki hogy böngészés közben hogy lehet elérni a címsort? -
samgar
őstag
Üdv!
Van a quicksms progi, szerintem nagyon jó, de nem tufom hogy kell előhívni. Csak akkor aktiválódik mikor smst kapok. Nem tudja valaki, hogy működik? -
samgar
őstag
IClarified egészen pontosan. De sajna nem műxik.
-
samgar
őstag
IClarified egészen pontosan. De sajna nem műxik.
-
samgar
őstag
Tudja valaki hogy az iLog melyik source-ról erheto el?
-
samgar
őstag
válasz
macikos #5250 üzenetére
Feltettem az ImToo-t. Éppen konvertálok vele, de úgy látom, hogy ahány file-ből áll a dvd film annyit csinál belőle. Ezt nem értem, hogy lesz ebből egy file? Nem találok semmi ilyenfajta beállítást, ezért nem vágom. Az előző konverter egy file-t csinált mindig az éppen kijelölt dvd mappából.
-
samgar
őstag
Vagy egy converter program: top viewsoft, free dvd ripper. felrippelt dvd filmjeim vannak vinyón.
de a 40 filmből kb 4-et tudok átkonvertálni az iphone-ra, mert mikor kijelölöm a mappát amit konvertálni akarok azt írja ki hogy: no title found.
Mit lehet tenni? -
samgar
őstag
Cydiaról tudni valamit? Mikor lesz már jó? Folyamatos hibaüzeneteket kűld.
-
samgar
őstag
Szerintem eltünt a fél cydia source. Vagy csak én látom rosszul? Csináltam egy restoret és szinte semmit sem találok. Hiába adom hozzá a featured source-t.
-
samgar
őstag
Adott egy téma, melynek van egy háttere. Hogy tudom a téma hátterét lockképernyőnek használni?
-
samgar
őstag
#5114-re valaki?
-
samgar
őstag
Help! A dtunes után ugras a terminalba, beirom a parancssort, végigfut x sor, majd ennyi. Vege. Semmit sem tőlt le
-
samgar
őstag
válasz
rolcsibácsi #5080 üzenetére
Igen, de nem akarom online feltenni, mert lassú a netem, leakarom tölteni mindenképpen.
nem gáz, trémobilos előfizum van 2 évig, nem akarok törni
Aktív témák
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával