Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz syIex #239027 üzenetére
Apple pay-jel nem lenne egyszerűbb? Mióta megvan a lehetősége, én csak a céges kártyámat használom, mert az nem AP kompatibilis, az összes magán kártyámat csak AP-ből használtam.
Ha lenne olyan kártyatartóm a telefonhoz, én inkább a jogsit tartanám benne.
[ Szerkesztve ]
-
Gáben81
senior tag
válasz syIex #243013 üzenetére
Nekem fel éve ugyanaz az üvegfólia van rajta, megkockáztatom még annyira se karcolódik mint az eredeti kijelző üveg. Ez nagyon jó hogy most teljesen sík a kijelző, így nem töredezik a széle abszolút és észre sem lehet venni, hogy rajta van.
Igaz 5000 Ft, de a két év alatt max 2 vagy hármat ha felrakok rá. -
MODERÁTOR
válasz syIex #244284 üzenetére
Nekem Samsung Gear-em volt. Számomra használhatatlan volt. Olcsóbb sem volt. Szépnek szép volt. De részemre ennyiben ki is merült. Ezt abszolút tudom értékelni, hogy a kezemen van. Este töltöm fürdés alatt, rászoktam, hogy figyeljek erre. Csak ajánlani tudom. Viszont ha valaki ódzkodik tőle, az valószínűleg nem is barátkozik meg az okosóra intézményével.
[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
HARDVERAPRÓD
-
OCTAMD
őstag
válasz syIex #248506 üzenetére
Hogy buknál már 2hét alatt tízezreket,hiszen mindenki azt mondja szinte,hogy milyen jól tartja a szifon az árát...
Jah nem,már rég nem
Mikor szüntetik már meg ezt 14nap elállási suttyóságot?
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
félisten
-
OCTAMD
őstag
válasz syIex #248586 üzenetére
Mit tegyen az üzlet ha te kibérelted a telót 2hétre vagy akár csak 5napra és visszaküldöd,ne adja el újként egy baleknak akinek a használt is új?
Vagy adja mondjuk 50000el olcsóbban,mert már tényleg használt?
Esetleg fizetesse ki a bérleti díjat veled?Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
Major Lion
senior tag
válasz syIex #248586 üzenetére
Szerintem nem egyről beszélünk :)
Én azt nem értem hogy valaki miért nem tud várni az új telefon megjelenéséig, és csak akkor eladni a régi telefonját, nem fog rajta 50-100ezret bukni és akor nem kell visszaküldözgetni telefont a webshop-ba.On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
veterán
-
keIdor
titán
válasz syIex #249053 üzenetére
Utóbbi volt már a kezemben, nem zavar a 60Hz emiatt is vagyok november óta i12P-n, mert az Apple animációi így is szépek, ez nem android.
Meg aztán én tényleg úgy vagyok ezzel, hogy ez csak egy szaros telefon. Soha nem fogyasztok ezen tartalmat, csak ha nincs nálam más.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Frozzy
őstag
válasz syIex #249053 üzenetére
hát figyelj ha nincs más lehetőség oct 5 se rosz amúgy.. tavaly ilyenkor a 12 megjelenésénél hamarabb el voltak már kapkodva a telefonok.. most még mindig tudnék szept 24-re foglalni telefont.. van pár ami oct 5 és 12 között van deliveryre és storeban már egyáltalán nincs átvehető. ez mindig színtől és tárhelytől függ.. tavaly ilyenkor már November végi kiszállítási dátumok voltak..
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
TechN7ne
nagyúr
válasz syIex #249078 üzenetére
Megrendeltem ,27. Hétfőn hozza a futár ,itthon meg levágják a fejem mert a mostani 11 pro max om is tökéletes lenne még mindig.
Hűségem pont lejárt és elvileg 81 000ft. készülék kedvezményt kapok ,360k körül jön ki a készülék teljes ára és a meghosszabbított díjcsomagom is 2k al olcsóbb lett (14900ft. helyett 12300ft.).
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz syIex #249078 üzenetére
már pont akartam kérdezni hogy ezt az marhaságot a blikk.hu-n olvastad, erre kiderült hogy tényleg igaz lehet
The gold iPhone 12 Pro is said to have a more durable stainless steel frame
-
TechN7ne
nagyúr
válasz syIex #249327 üzenetére
Én ma hívom fel őket és visszamondom a 13 pro max-ot ,buta döntés lenne lecserélnem a 256 os 11 pro max ot ,kibírok vele még egy évet simán.
Én is csak gyári bőrtokot használok ,van egy fekete ,egy éjkék ,most meg rendelek egy Meyer lemon t.
Razzul
De nem ám
Szerencsés helyzetben vagyok ,mert asszonynak is 11 pro max a van és ő mindig frissít és látom melyik a jó verzió ,utoljára a 14.4 volt a legjobb és azóta is tökéletes a telefonom.
IOS 15 öt sem rakom fel ,majd asszony telóján letesztelem.[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz syIex #249340 üzenetére
Én is váltok minden évben ,tavaly is kipróbáltam a 12-es szériát csak nem jött be ,viszont most nem vágom be magam egy előfizetésbe (mostani iStyle vásárlás) + picit babonás is vagyok a 13-as szám miatt.
Úgy érzem apple sem nagyon erőltette meg magát ,majd a 14-es lesz a igazi ,addig meg nem bánom ,hogy az utóbbi 10 évben csak egy szériát hagytam ki és az is egy 13-as. -
veterán
válasz syIex #249394 üzenetére
Maxot nem hiszem,az rohadt nehéz.
Sima 12-t viszont a legrosszabb kátyús utakon is stabilan tartja,sosem esett még le.Mentem már át többször tempósan elég rossz vasúti átjárókon is,ott sem esett le.
Sőt egyszer fekvőrendőrt is néztem be 50-nel ,ráadásul nem ezt kis pici fekete/sárga fajtát,hanem ezt a bordó térköves széles elnyújtott fajtát,na megdobta rendesen a Focust,de a teló a helyén maradt.
A Pro Max cirka 60g-mal nehezebb,azt kétlem hogy megtartaná.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz syIex #249422 üzenetére
Az előbb jött SMS, hogy csomag feladva a Apple által és várható kiszállítás holnapi napon. Hirtelen úgy megörültem mondom wtf megkapom hamarabb aztán rájöttem, hogy tokot is rendeltem és az jön...
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Bilux
veterán
válasz syIex #249422 üzenetére
Nem bántásképp írom de szerintem csak az nem tudja, hogy rendeltél 256 vagy 512GB-os kék 13 pro maxot aki nem jár fel a prohardverre. Illetve nagyon várod már pénteki napot.
Hidd el sokan vagyunk még rajtad kívül, de nem kell naponta leírnodNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 14 Pro 128GB LILA 92% Akku JÓTÁLLÁSSAL
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest