- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, itunes al keszült biztonsági mentést hol találom a win 7 es gépen ?
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, a Bioprotect és a Biolockdown között van különbség ? Árba ahogy néztem ugyan annyi, megveszem valamelyiket a kettő közül, de gondoltam előtte kos pro-kontra miatt megkérdezlek titeket is. ( iOS 8.4 )
-
Caaabi
senior tag
Hali! A Barclays nevű app nem működik JB elt eszközön, nincs rá mégis valami trükk, hogy használhassam ?
-
Caaabi
senior tag
Akkor én elég nagy tévhitben élek, ugyanis azt hittem, ha egész este rajtafelejtem a töltőn, akkor az nem tesz jót az aksinak. Probléma megoldva.
Másik probléma is a ShowCase nevű tweak -el, mostmár a keyboard mutat kis és nagy betűt is -
Caaabi
senior tag
Szinte már minden nyavajámra találtam megfelelő tweaket cydiaban, kivéve 2 dologra
Este töltőre dugom a telefont, de ha véletlenül elalszom ( már többaször megesett ) akkor reggelig töltőn van, mert semmiféle hanggal nem jelzi hogy feltöltött, erre keresnék valami appot vagy tweaket
A másik pedig a billentyűzetben ne mindig nagy betüvel mutassa a betüket akkor is ha ki van kapcsolva a caps lock meg akkor is ha be van kapcsolva ( erre láttam már videóban régebben egy tweaket, de elg régóta keresgélek már és nem találom sajnos :S
-
Caaabi
senior tag
Nagyon örülök hogy bevállaltam a jailbreaket, teljesen testre tudom szabni a telefont ! Köszönöm a segítséget mindenkinek és a tippeket !
-
Caaabi
senior tag
válasz rayoliviero #112227 üzenetére
Valóban ilyesmikre gondoltam amit írtál, köszi szépen. Viszont az első helyett én olyanra gondoltam amivel felhúzva a rolót, wifi mellé be tudok rakni egy 4G ikont is, vagy ha úgytetszik mobilinternet kapcsolót, hogy ne kelljen mindig a beállítások, mobiltelefon, mobil adatforgalomig elmászni, ha be akarom kapcsolni a mobilnetet. Auxo 3 biztos fogg frissülni az elkövetkezendő napokban gondolom.
szerk.: A CCSetting amit írtál tudja ezt, úgyhogy bocsi, félreértettem ezt az LTE-3G-s átváltós dolgot
[ Szerkesztve ]
-
Caaabi
senior tag
Köszi srácok, sikerült! A Cydia is fentvan a telón, elindítottam, preparing filesystem volt vagy 2 percig aztán újraindult a teló, most pedig már működik is. Ami engem is érdekelne hirtelen a 3g-4g kapcsoló, esetleg egy apple watch homescreen vagy mi a neve annak, valamint a háttérben futó alkalmazások összes bezárásra, esetleg még pár hasznos tweak ami jailbreakelt telókon megkönnyíti a felhasználó életét. Sokmindent nem szeretnék felrakni, meg hülyeségeket sem, nem azért jailbreakeltem, csak androidról váltottam és ott is mindig rootolt volt a készülékem meg custom romok stb, itt viszont a gyári rom tökéltes, csak egy kis extrára vágytam és mivel mindenki írta hogy legális is, és könnyen vissza lehet állni gyári állapotra a biztonsági mentés visszaállításával, ezért döntöttem a jb mellett
[ Szerkesztve ]
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, 8.4 re frissítés után csináltam biztonsági mentést, ha jb elni szeretném kíváncsiságból, pontosan melyikleírás alapján tegyem? (win 7 es laptop , iphone 6 plus, )
-
Caaabi
senior tag
Az ötleteid tetszenek, van benne logika.
Ragnar bocsi az offért, nem annak szántam, legközelebb oda írok majd ilyen jellegű hozzászólást! -
Caaabi
senior tag
Van már ios 9 béta 2 is
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, párom 6 plus án van egy olyan probléma a fb messenger alkalmazással, hogy a kamera fejjel lefelé üzemel nála, ha képet csinál a messengeren belül vagy videotelefonál, fejjel lefelé van a kép.
Törölte és újra is installálta már, de a probléma ugyanúgy fennáll. Nekem is 6 plus van de ilyen problémával még nem találkoztam. Sima kamera app, skype minden oke, viber csak wifiről küldi el amit ír, 4G ről az se akar menni, ez is egy furcsa dolog, nekem ezzel se volt bajom, igaz h idő közbe nekem a viber kukázva lett, de érdekes dolgok ezek. Esetleg valaki találkozott már ilyen jellegű problémával/ákkal? Ha igen mit kellene tenni ha a reinstall nem segít? Válaszokat előre is köszönöm! -
-
Caaabi
senior tag
válasz hdanit610 #110490 üzenetére
Nekem mi az istenért nem ment fel ? Leszedtem a link alapján az iphone 6 plus hoz készült Alternatív linkről, kicsomagoltam gépen, csináltam mentést itunes al előtte. Aztán Frissítések ellenőrzése + lenyomva tartottam a Shift billentyűt, betallóztam, rámentem hogy frissítés és nem ment fel rá, kiirt valami hibát, aztán írta hogy nem frissíthető, most visszaállít és frissít 8.3 ra. Megpróbáljam esetleg újra ?
-
Caaabi
senior tag
válasz Ragnar95 #110484 üzenetére
Az itunes automatikusan felajánlotta a visszaállítás és frissítést, most a 8.3 at rakja fel meg gondolom visszaállítja megint olyanra amilyen volt. De a 9-et miért nem sikerült felraknom, ha rajtam kívül aki akarta mindenki fel tudta ? Mondjuk frissítés közben töltött le még valamit a gép , Apple mobile recovery mode vagy mit. Meg kéne próbálnom mégegyszer esetleg ha helyreáll az eredeti állapotra?
-
Caaabi
senior tag
Nem ment fel a frissítés valamiért. Most kikapcsolás bekapcsolás után az itunes jel alatta a kábellel kép jön be, itunes meg írja, hogy Az iphone nem frissíthető, állítsa vissza gyári beállításokra. Mit rontottam el?
-
Caaabi
senior tag
shift plusz frissítések ellenőrzése után kiválasztom a fájlt, az normális ha kiirja hogy :
"Az itunes a 9.0 szoftverre frissíti az iphone készüléket, és a ftrissítést ellenőrzi az Apple-lel " -
Caaabi
senior tag
Köszi srácok, nagyon gyorsak vagytok válaszadás téren, jó kis csapat van itt erre már rájöttem
Alternatív linkről letöltöm az iphone 6 plus os fájlt, ( 2,3 GB ) kicsomagolom, itunes mentés i cloudba meg gépre is megcsinálom biztos ami biztos, aztán mivel windows 7 es gépem van, a check updates re windows gomb és bal egérgomb együttes használata szükséges, hogy kiválaszthassam a letöltött IPSW fájlt ? -
Caaabi
senior tag
válasz r3dsnake #110463 üzenetére
Teljesen visszaolvastam, és azért kérdeztem ezt a hívásos bugot mert arról nem láttam semmit, az aksisról valaki írja hogy nyalja az aksit, de a telefon típusát nem írja.
Nagyon kíváncsi vagyok De még annyira új az ios téren hogy inkább kérdezek előtte, mintsemhogy elrontsak valamit
Előtte mindenképp csinálnék egy teljes mentést a rendszerről, ezt itunes en keresztül tudom megtenni gondolom.
Ha frissítek ios 9 re tudok e később downgradelni ? ( tudom hogy főverziónál nem, de mivel ez béta gondoltam van rá esély ) -
Caaabi
senior tag
Sziasztok, valaki próbálta e már a Víz Elek által linkelt ios 9 béta 1 -et ami telepíthető a videó alapján fejlesztői reg nélkül is?
Ha igen akkor a beérkező hívás fogadásánál lévő késést javították e?
Aksi idő és teljesítménybeli növekedés van e?
És a legfontosabb, érdemes e felrakni? -
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, a WWDC-t hol tudom online nézni ?
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, valami jó ébresztős applikációt keresnék. Lehetőleg ingyeneset. Tud valaki ajánlani nekem valaki valamit amit esetleg már régóta használ és testre szabható ?
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, újabb kérdésem lenne...
Mai nap kaptam egy 5 perces hangüzenetet, de visszahívtam azt akitől jött és azt mondta, hogy véletlen volt. A hangüzenetet nem akarom meghallgatni mert nyílván felesleges, viszont a telefon ikon jobb felső sarkaba van egy piros pont. Ha megnyitom a hangpostánál vana piros pont ha viszont oda kattintok, egyből tárcsázza a hangpostát, a piros pöttyöt pedig nem tudom eltüntetni :S -
-
-
Caaabi
senior tag
válasz Ragnar95 #108962 üzenetére
Én csak szerettem volna tovább használni amit vettem esetleg más megoldást találni . Honnan tudni h a fejlesztő törölte e vagy az apple ?
Az email cim ami a programon belül a segítség pontban meg van adva es ahová írtam onnan válasz nem érkezik és csak ez zavar. Esetleg valaki tud ajánlani valami alternatívát youtube offline zenehallgatásra háttérben ?[ Szerkesztve ]
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, vettem egy alkalmazást az app store ba amivel youtube videókat lehetett offline nezni vagy zenét hallgatni a háttérben. Kb 1 hónapog használtam, majd valami okból kifolyólag (valami youtube frissítés ) után már új videókat nem lehetett keresni mert arra hivatkozott hogy frissült valami a youtube ban. Az alkalmazáshoz nem jött frissítés, valamint már nincs is fent az app store kínálatában.
Tehát most van egy programom amit megvettem és használni már nem tudom. Mi ilyenkor a teendő? Írtam a orogramon belül a fejlesztőnek, de válasz nem érkezett... -
Caaabi
senior tag
Sziasztok, többször tapasztalom, hogy Facebook alkalmazáson belül megnyitok egy linket, azt ugye programon belül kezeli nem nyitja meg hozza a safarit , és olvasás közben gondol egyet és magátol kilép a főképernyőre. Telepítsem újra az appot vagy ez egy ismert bug ?
-
Caaabi
senior tag
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, 2 hónapja váltottam iphone ra sok sok idő android után, ( és nagyon pozitívat csalódtam ) de még rengeteg kérdés van bennem. Mai naptól elérhető az app storeban az Igo szülinapi alkalmazása 10 napig , de én az UK ban vagyok. Valaki tudna nekem adni egy részletes leírást hogy hogyan tudnám megis a programot felrakni valahogy a telómra ? ( iphone 6 plus )
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, több évnyi android után megvettem első iPhone om egy 6 plus 64 GB space gray -t. 4 nap használat után mar ki merem jelenteni, hogy nem csalódtam , elégedett vagyok a készülékkel ,azt hozza amit vártam tőle !
Viszont első kérdésem,offline YouTube videókkal kapcsolatos.
Ismerősömnek egy itube nevű program tökéletesen teszi a dolgát , viszont régebbi verzió es mar nem látom az app store ban. Pontosan erről lenne szó : link
Hogyan tudnám megis valahogy felrakni a telómra? (iOS 8.2. És régió K )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest