Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Jorus #134357 üzenetére
A normál használat mindenkinél más és más, én az enyémet közöltem, összehasonlítani nem is lehet máséval, se a tiédet, se XY felhazsnálóéval. Viszont egy realitási alapot tud adni ha elmondom nálam hasonló használat mellett más iPhone készülékek mennyit bírtak.
Laca1212: Én utcán nem sokat használom, benti környezetekbe meg nem szeretem ha kiveri a szemem, 50%-on nekem a legkényelmesebb.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Jorus #134366 üzenetére
A Freemailt nem én választottam. Utoljára akkor használtam olyat amikor még T65-öm volt. Egybites user, erről hallott...
A képet köszönöm, kellőképpen informatív...
Smtp ügyben anno aWestel,izé,T-mobile,ööö Telekom smtp-jét tudtam használni tvn, extra, meg mindenféle mail küldésére, gondolom ez annyira nem változott... -
veterán
válasz Jorus #278478 üzenetére
Hol van hasonló áron?Csak mert a hivatalos Apple partnereknél a 128-as 14-es 450k ,a 13-as meg 389k.
Ez szerintem közel sem hasonló ár.
A legolcsóbb hivatalos eladónál is (Euronics) a 14 428k,a 13 pedig 380k.
Neked kell eldöntened,hogy a +2GB ram,az ütközésérzékelő és a kamera Action módja megér-e +50-60k-t.
Ha ezek kellenek és nem okoz gondot a plusz pénz kicsengetése,akkor 14,ha spórolnál kicsit akkor a 13 is egy nagyon jó telefon lesz még jó sokáig. -
senior tag
válasz Jorus #280896 üzenetére
14 PM-et tokkal használom, direkt olyannal, aminek a kamerasziget körüli pereme védi a lencséket. Semmi nem tart örökké sajnos, egy idő után biztos összekarcolná az ilyen jellegű használat, vagy ha nem is karcolná, de a nyoma meglátszana rajta. Hallottam egy két helyen, hogy zafír a lencse, de nem az. Egy bevonat van rajta, ennyi.
Inkább legyen ronda, de makulátlan. -
Gicz
addikt
válasz Jorus #281811 üzenetére
Mikor kopik már ki ez a köztudatból, hogy nem tölthetem nagyobb teljesítményű töltővel, mert "túltölti" ?
USB-PD szabványú a töltőd, meg a macbook meg a teló is. Lebeszéli az eszköz a töltővel, hogy mekkora feszültségen mekkora teljesítményre van szüksége. Ha a fej nem támogatja a PD szabványt, akkor meg USB szabványnak megfelelő 5V-ot ad. Egyik esetben sem tud semmi baj lenni.
Gondolj bele, a tv-d otthon a 2000 megawattos Paksba van bedugva, mégsem robban fel
[ Szerkesztve ]
-
robi212
tag
válasz Jorus #281917 üzenetére
Köszi, sejtettem, hogy inkább beállítási kérdés lesz.
Meg tudnád mondani, hogy neked hogyan vannak beállítva az appok? Pl. értesítések, frissítések, stb., bármi, aminek lehet köze a szinkronhoz? App/net használata a háttérben, ilyesmi?
Köszi előre is.Ha a Vasembert felcseréled Bádogemberre, már nem ugyanazt a filmet nézed.
-
veterán
válasz Jorus #282149 üzenetére
Nekem egy ilyenem van,masszív darab,szabilan fogja a telefont,nagy telefonokat is befogad.
Pontos típus: Ulanzi ST-19.
Ulanzi fotós cuccai között nézz szét,marha jó kiegészítőket csinál emberi áron.
Van gömbfejes,forgatható (vertikális/horizontális),rugós befogójú és menetes beszorítós is,fémből,vagy műanyagból.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Jorus #282904 üzenetére
Nekem a kedvenc tokom a Speck Presidio 2 Pro.
Marha jó kézben fogni,jó tapintású a tok,az élei is kellemesen ívesek.
Jobb érzés mint a gyári szilikon,vagy az ESR Metro bőrtok,plusz jobban is véd.
És végre tudom rendszeresen használni mert lecseréltem a magsafe-es tartót a kocsiban egy Spigen TMS24-re,így nem kell a magsafes tokokhoz ragaszkodnom.
Fémipari cégnél vagyok most,tok nélkül nem merném hordani. -
adrian14
tag
válasz Jorus #283571 üzenetére
Én is inkább új készüléket vennék. Tavaly ősszel vettem egy i11-et az emagtól, mivel előtte csak androidot használtam. Nem bántam meg. Párom vett egy i13 mini-t és nem sok különbséget látok a kettő között normál felhasználás mellett (igen, ott a fekete tényleg fekete, de egy átlagusernek szerintem tökmindegy).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Gumi és felni topik
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 2042
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- ÚJ! CSAK KICSOMAGOLT! Xiaomi 14T PRO 5G Dual Sim 512GB 12GB RAM Titan Black
- ÚJ ÁLLAPOTÚ! SAMSUNG Galaxy S21 Ultra 5G DUALSIM, 256/12GB fekete, GARIS
- Apple iPhone 16 új, Pink 1db , White 1db, Cyan 1db, 128Gb, gyári független,1 év apple garival
- Iphone 12 pro
- iPhone 15 128GB Makulátlan! Apple garancia! Akku 100%!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest