- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Ez a tok tökéletes egy megkímélendő Ipad Pro 12,9 (M1)-hez?
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Első iPadem vásárlása előtt állok. Az eMag ajánlata tűnik most a legjobbnak, úgy látom, hogy idehaza hivatalos Apple viszonteladó. Nagy értékű eszközt még nem vettem tőlük, van valakinek gyakorlati tapasztalata pl. garanciális, szervizes ügyben az eMag-gal kapcsolatban? Ha megosztaná, azt megköszönném.
Szóval a nekem legjobban tetsző ajánlat: mikor a Mobilarénán megjelent a cikk az új, 2021-es iPad Miniről, azonnal elkapott a must have érzés, már majdnem vakon megrendeltem a megjelenés előtt. Figyelemmel kísértem a megjelenés óta a készüléket, és aztán sajnos beütött ez a jelly scroll bug. A YT videókon (normál sebesség mellett) nagyon zavaró számomra, személyesen megnézve a készüléket már kevésbé tűnt annak. Viszont ott a tüske, hogy 300k HUF értékben (Cellular és 256GB tárhely) egy nem tökéletes eszközt vegyek meg?! Letettem róla. Aztán az Air 4-nél kötöttem ki, az Apple Pencil támogatás itt is adott, kézbe véve is meggyőző, még az 50k HUF felárat is kifizetném, hosszútávra tervezek, emiatt számolok a 256GB tárhellyel is. Viszont tegnap este böngészés közben az eMag oldalán kötöttem ki, ahol a 2021-es iPad Pro 11 jött szembe, Cellular modell és 128GB tárhellyel. Jelenleg 360k HUF, és itt kezdtem el vakarni a fejem. Ilyen teljesítményre jelenleg nincs szükségem, bőven elég lenne az Air 4, viszont a kijelző, az 5G modem mind a hosszútávú használat felé mutat, a 128GB tárhely már úgy gondolom elegendő lenne. Alszom még párat, megnézem még egyszer a Pro modellt, mint lehetséges befutó, és hamarosan remélhetőleg boldog tulaj leszek.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
félisten
-
HardRic
addikt
válasz Amilo02 #36406 üzenetére
Én egy hasonló, ilyen tokot rendeltem. Annyiban tud többet, hogy az előlapot mágnesesen le lehet csatolni. Múlt hét óta használom, nagyon szeretem, hogy nem fityeg rajta a nehéz előlap amikor kézben van, és mégis védve van. Nem úgy mint egy sima mágneses rácuppanós toknál amilyenben már megsérült korábban.
-
TechN7ne
nagyúr
Újra akarom telepíteni a iPad-et amit eddig Windows/iTunes komboval végeztem ,most viszont szeretném iMac asztali rendszeren....
Itt is iTunes kell ,vagy vlmi mással is tudom?Köszöntem előre is ,
-
HardRic
addikt
válasz Amilo02 #36410 üzenetére
Sima mágneses “tokban” volt, egyszerűen feldőlt és koppant a sarka még az első hetekben. Semmi jelentős, csak egy pici horpadás az egyik sarkán de engem zavar rendesen. Azóta nem használom azt a fajtát, csak olyat ami a szélét is védi rendesen.
Amúgy simán kibírja a lógatást, bár nem sok értelme van -
TechN7ne
nagyúr
-
Mattb
senior tag
válasz Maxxy10 #36342 üzenetére
https://drive.google.com/file/d/19mlZS-j1w4hjUsims2QmgbEkxgqPq2Cj/view?usp=drivesdk
Itt látható a kijelző hogy mit csinál pencil alatt. Nem nyomom rá, de talán látszik is. A videó nem adja át úgy, élőben jobban látszik.
masnak is ilyen ez? Szervizben kezdenek vele valamit? -
TechN7ne
nagyúr
Rendben ,
Akkor a DFU mode-ot hogyan hozom elő iPad 8-nál?
-
tboldi
nagyúr
-
TechN7ne
nagyúr
-
mr.tamasbiro
őstag
Alap használatra ahol csak a Facebook valamit a Safari és Google lesz használva melyik iPadot érdemes megvenni használtan?
ipad 8;vagy valamelyik air vagy valamelyik Mini? Mini és air-ben nem vagyok képben.
köszi addig is. -
őstag
Lenne egy pár kérdésem ha már rendelt valaki az apple.hu-ról (én eddig HA-n vettem az ipadokat, de a hosszabb gariidővel már jobban megéri szerintem a nagy
testvértőlalmától):1. gravíroztatni akarom akkor az csak tőlük megy (apple.hu)?
2. hogy megy a fizetés szállítás? Specifikusan azért kérdezem mert lenne egy iphone mini+ ipad mini + 2nd gen pencil. Természetesen mindegyik más határidővel. Én kifejezetten nem szeretnék 3-szor átvenni, 3-szor bankkártya keretre figyelni stb. Megy ez egyben (hagyjatok békén ha mind megvan küldjétek és vonjatok alapon)?
3. van olyan hely ahol ez gördülékenyebben megy mint apple.hu-ról (istyle nem annak tűnt, ideális eset a bemegyek a konkrét boltba, megrendelem ha minden megvan befáradok és fizetek)?
-
TechN7ne
nagyúr
Először frissült 15.01-re amitől elég bugos lett a rendszer.
Most újratelepítettem tísztán és sokkal gördülékenyebb az egész. -
lugosi
MODERÁTOR
Ha az ipad-be tett sim kártyára sms érkezik, akkor azt megkapom a táblagépen? Illetve válaszolni tudok rá? nem iMessage, hagyományos sms.
-
TechN7ne
nagyúr
Ha be van állítva a régió is normálisan mindenhol ,akkor az időjárás widget milyen Cupertino-ról zagyvál?
-
félisten
-
TechN7ne
nagyúr
válasz szabonagyur #36431 üzenetére
Ohh de királyok vagytok ,köszönöm skacok
-
bnss
veterán
válasz szabonagyur #36404 üzenetére
Köszi a tippet! Arra figyeltem, hogy a forgalmazó az eMag legyen.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
SidCorky
őstag
Valakinek van tippje, hogy mi lehet az a 40-50 GB rendszeradat? Szerdán érkezett meg az új Pro, új eszközként aktiváltam, nem tettem fel rá a korábbi mentésemet, hanem egyesével pakoltam vissza az alkalmazásokat, ha jól emlékszem, 20 GB alatt volt a foglalt terület, mire mindennel végeztem, erre tegnap láttam, hogy a tárhelynek több, mint a felét elveszi valami, és mivel az appokban még alig van tárolva valami, ötletem sincs, mi lehet az, egyszer csak ott lett. Másnál volt ilyen? Mi lehet a gond?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
válasz C4mp3r #36436 üzenetére
Be van kapcsolva, meg az optimalizálás is, pont így nem kéne az iPaden lennie, nem? Most kikapcsoltam meg vissza, legalább annyit elértem, hogy már Fotóknak írja a tárhelynél és nem rendszeradatnak. Hagyom így, hátha megoldja magától, ha nem akkor utánajárok, amikor kell a hely.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
-
addikt
Valaki vett mostanában YouTube premium-ot?
Én most próbalnám az egészet először Tunnelbear progival és hiába állítom be benne Argentínát vagy Indiát, mindig azt írja a YouTube (mindig kisöpörve és frissen indítva), hogy első ingyen hónap után havi 2390Ft lenne.Rájöttek volna a kiskapura?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Vodafone mobilszolgáltatások
- BMW topik
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ZIDOO médialejátszók
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest