- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rellind
senior tag
válasz szabonagyur #35750 üzenetére
Ez milyen app?
-
addikt
Szerintetek az új minit vagy az air4- et vennétek
wifi only 64 gb-os egy árban vannakiPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1, Iphone 16 pro magsafe bőrtok eladó
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Új vagyok az iPad területen, a hétvégén vettem itt egy 6-os szériát. Rajzoláshoz kellene majd vennem egy tollat, ezért ajánlásokat kérnék tőletek, hogy van-e jó alternatíva az Apple Pencil helyett? Van olyan funkció amit csak a gyári toll tud?
köszi előre is.
-
consono
nagyúr
válasz Lali-213 #35761 üzenetére
A nyomásérzékenységet a gyári tudja csak. Van több jó kínai, pár napja volt szó róla, ha együtt tudsz élni a nyomásérzékenység hiányával. Vagy alternatíva a nem noname termékek közül a Logitech Crayon, drágábban, ugyan csak nyomás érzékenység nélkül.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz ricogsm #35767 üzenetére
Globálisan szerintem sehogyan sem, csak egy adott Wifi kapcsolatra tudsz megadni egyedi DNS szervert. Vagy ezt használod:
[link][ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
félisten
-
HardRic
addikt
Mostanában van tapasztalat Air 4 érkezési időkről? Minden APR-nél nagyjából hiány van, 1-2 darab szállingózik némelyik üzletben. Pénteken Edigitalből rendeltem egyet anyumnak, úgy láttam akkor, hogy van raktáron, hát ma kiderült, hogy nincs.
Voltam olyan hülye, hogy előre kifizettem, így most nagyon meg kell fontolnom, hogy várok-e, míg a központi beszállítótól kapnak, vagy lemondom most, kivárom a nem tudom hány napot amíg visszautalják a pénzt és megveszem ott ahol tényleg tutira van.
Valakinek valami javaslat esetleg? -
félisten
válasz HardRic #35774 üzenetére
Pedig siman lehet, hogy ul rajta addig
En par eve jartam ugy, hogy vasaroltam tobb dolgoz is Edigiben. Jott ertesito, hogy minden megvan vegyem at. Elmentem, mondjak igen szedik ossze, addig fizessek. Kifizetem erre szedik ossze de egy dolog nem volt meg. Mondjak ok, sztornozzak es fizessem ki ujra anelkul. Ugye a penzt egyszer mar befoglaltak, es nem kis osszeg volt, meg tudtam oldani de na azert ciki.
-
HardRic
addikt
válasz szabonagyur #35775 üzenetére
Most nézem, hogy egy júliusi rendelésemet is itt mondtam le hasonló okból, hogy nem volt raktáron, csak már elfelejtettem, hogy megfogadtam hogy soha többet nem rendelek innen.
Akkor revolutra 7 nap alatt jött meg. Most van rá esély, hogy kicsit kevesebb lesz így, hogy belföldi bankról vettem. Reménykedek… -
blizzrd
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy az iStyle-nál kapható Epico Stylus kompatibilis-e az Ipad Proval (nem a legujabb hanem az eggyel korábbi széria)?
Van esetleg tapasztalat ezzel az eszközzel? Főleg jegyzetelésre lenne használva.Köszi!
-
félisten
Érdekes, hogy Mini 4 14.8 esetén 15-re frissítés 2,33 GB lenne, XR esetén egy korábbi 15-s buildnál meg 5.57 GB.
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, néztem, hogy edigitalnál van 199e-ért ipad air 4. Az apple.hu-n 240e, de oktatási kedvezménnyel csak 222k + ajándék airpods, amit 35k körül el lehet adni ha jól látom.
Szóval jelenleg a hivatalos weboldalról gyakorlatilag olcsóbb az air4, mint normális boltból? Még a zug gsm-eknél is 190e körül indul az ára.
Illetve az új mini 6 is megfogja vajon kapni ezt a kedvezményt? Az jelenleg 192e-ért rendelhető, de ott nem írja ki az ajándék airpodsot, bár a kezdőlapon írja, hogy ipadek mellé jár.
Vagy elnézek valamit?
-
Maxxy10
addikt
Mostmár csak az Air 4 ami nem tudja a center stage-t? Az összes többi már megkapta ha jól tudom
-
Noukoum
veterán
válasz Dreadloord #35781 üzenetére
Oktatási kedvezménnyel annyi az air 4 + airpods.
Minihez nem jár airpods, viszont az árkedvezmény az igen.„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
consono
nagyúr
válasz szabonagyur #35780 üzenetére
Gondolom a bétában még benne voltak a debug szimbólumok, meg ez az, ami a véglegesben nincsen. Meg nem a telefonos verzió van a Minin, szóval nehéz megmondani...
-
félisten
-
Noxy
veterán
válasz szabonagyur #35786 üzenetére
Kb 7-10 nap.
Ha tesztelni akarod akkor most rakd fel, hogy legyen elég időd vissza rakni.
iTunes-l csinálj backup-t mert ha az iCloudban felüli írja akkor már nem tudod visszarakni.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
félisten
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok iPad reset utan miert maradnak meg a saját appok? es miert van piros felkialtojel az iMessage-nel? Koszi
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
mSchumi87
senior tag
válasz mSchumi87 #35789 üzenetére
Kozbe rá jottem mi volt a gond, de van egy másik kerdésem ugye ha resetelem az iPad-et az illeto aki megveszi csak akkor tudja kiprobalni ha bejelentkezik a saját AppleID-vel, addig csak a Hello képernyo meg regio bealiltáshoz jutt el igaz?
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
PunkZoli
aktív tag
sziasztok, ipad air4-en van arra mód, hogy az összes háttérben futó alkalmazást bezárjam egy kattintással?
Ez ilyen future tech androidon?kösz
Z.
-
addikt
Felraktam én is az új OS-t pro 12.9 2018 és iphone x.
Sokszor furcsa kis akadások vannak illetve a hotspotot elcseszték rendesen. Eddig hibátlanul működött, nem is kellett vele foglalkozni, de most folyton eldobálja az ipad. Szerintem itt ledz a gond mert egy androidos telót is ráeresztettem a hotspotra ami hibátlanul megy. Használ valaki hotspotot rendszeresen iphoneról? Megnéznétek hogy nálatok jó e?
Jelentettem almának hogy ez így gáz, de ez hetekig eltarthat ha nem tovább..
Random időközönként leugrik a hotspotról és várni kell kb 10 másodpercet mire visszamegy.
Nagyjából 3-5-10 percenként jelentkezik.
Próbáltam újra hozzáadni, törölni a hotspotot, újraindítani mindent, kilőni az összes háttérben futó appot.5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
Drenadar
veterán
sziasztok!
Szerintetek a mini 2021-et mennyire lehet majd beszerezni pénteken?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest