Hirdetés
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Nono0000
tag
Sziasztok!
Korábban már kérdeztem, de sajnos senki nem tudott segíteni, így újra megkérdezem, hátha azóta okosabbak lettünk.
Adva vagyon egy IP kamera, amelynek az élőképét szeretném kívülről elérni. A készüléken (I-240W-A) az RTSP 554-es portot kinyitottam valamint a no-ip-nél be vagyok regisztrálva (készüléken beállítva). Mindezek ellenére nem tudom megnyitni az adatfolyamot. Megoldás lehet, ha bridge-be rakom az internetes portot és mögé rakom a saját router-em? Sajnos az FTP eléréssel is ez a gond, főleg akkor, ha nem a 21-es porton van, hanem át van forgatva egy másik portra valamiféle biztonságot adva ezzel a kommunikációnak.
Köszönöm! -
Nono0000
tag
Sziasztok!
Nálam egy I-240W-A típus üzemel. Beállítottam a port forwardot az ftp elérhetősége miatt. Szeretném kívülről elérni a Nas-t. DDNS beállítva, ami évek óta működik. (A torrent szervert el tudom érni a nas-on fut)
Sajnos ftp-n képtelenség csatlakozni a nas-hoz. Találkozott már valaki ilyen problémával?
Ja igen a kamerát sem tudom működésre bírni rtsp protokolon keresztül.Kérem a hozzáértőket segíteni szíveskedjenek. Köszönöm!
-
-
Nono0000
tag
válasz
üzenetére
Nálunk itt faluhelyen, (Csongrád megye 3200 fős település) csak azért van VDSL, mert állítólag a DSLAM-ban valami megadta magát és csak ez volt raktáron, így van VDSL 60 M-ás nettel. Még az IPTV is elfogadható, sőt azt kell mondjam kifogástalan, talán évente egyszer ha ledöglik az egész.

-
Nono0000
tag
válasz
taki01
üzenetére
Ez mind szép és jó, a baj csak az, hogyha az áramszolgáltatói hálózatokat nézzük, akkor bizony már elszomorító a helyzet. Az áramszolgáltatók szinte semmit nem költöttek fejlesztésekre, ezért vannak olyan telepítések, ahol még "mezítlábas" faoszlopok vannak. Továbbá vannak szabványok, amik előírják, hogy milyen biztonsági távolságokat kell tartani a 0,4kV-os hálózatoktól (van ahol most sincs betartva). Az áramszolgáltató két másik szolgáltatónál többet nem fog felengedni az oszlopára, hiába hoztak most erről törvényt. Tehát marad az oszlopcsere, amit viszont mit gondoltok ki fog kifizetni? Ennyi.... Nem lesz ebből sem semmi, kivéve, ahol adottak a műszaki feltételek. Ja és milyen csodálatosan fog kinézni egy település a sok légkábellel, csak azért, hogy a "hülye gyereknek" legyen internetje.
-
Nono0000
tag
Sziasztok!
Most kaptam egy ZXHN H168N csodát. A DDNS beállításoknál található egy "dipc" nevű provider. Ez melyik szolgáltató, hol keressem?
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Autós topik
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest