- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
engusz
veterán
Zártam. Tam-tam-tam...
-
Kamisama
tag
Mivel a fenti linken a topic már behalt, inkább ideírom. Szal szerintem a Flashget az egyik legjobb, én mostanság próbáltam ki azt a funkcióját hogy ''Csoportos letöltés'' ahol meg kell adnod egy linket, és ha több file is van, aminek az url-je csak egy sorozatszámban különbözik, akkor lehetőség van azt az intervallumot megadni és nem kell szaraxani vel többet. De használtam már smswebes letöltésre is, ebben nagyon megkönnyítette a dologom, mivel azokról az oldalakról egyszerre csak egy filet lehet letölteni, a flashgettel meg megtudtam oldani, hogy ne kelljen mindíg a gép mellett ülve kivárnom míg lejön az aktuális file, hanem beállítottam az összeset és megadtam hogy egyszerre csak egyet töltsön. Rengeteg funkciója van amit még nem próbáltam, rendkívül intelligens program.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Azt gondoltam, hogy ide mindenki leírhatná, hogy milyen download manager programot használ, annak mi az előnye stb... Én már sokat kipróbáltam, de egyik sem vált be igazán. :F
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest