- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
válasz
Gubek-Einste #691 üzenetére
Persze, a modem fekete...
Rossz helyre írtam a típust.
Bejelentem máris, csak az a kín, hogy mikor szakadás van, olyankor sok esetben nem látom a routert sem. Ilyet csinálhat a modem/szolgáltató hibája? Ez a legfőbb kérdés. -
Játékos
addikt
válasz
Gubek-Einste #689 üzenetére
Szia!
Sejtettem, hogy a MAC nem kötött, mert a klónozás nem oldotta meg a problémát...
Az eszköz fekete színű. (TL-WR720N)
Most visszatettem a régi kicsi routert, azzal pillanatok alatt csatlakozik, de olyan bizonytalan az egész, hogy naponta 10-20 alkalommal tünik el a net, de ilyenkor sok esetben magát a routert sem találom. Ezért számomra nem egyértelmű, hogy melyik eszköz hibás, vagy talán mindkettő? Ha valamelyik új routerrel dolgozna a modem, akkor ki lehetne szűrni, de így meg vagyok lőve egyelőre.
Vélemény/tapasztalat szerint ilyenkor, ha az ember szól a T-nek, akkor kicserélik ezt a csodás modemet? (Egyébként üzleti előfizetésről van szó.)
Köszönöm szépen! -
Játékos
addikt
válasz
Gubek-Einste #686 üzenetére
Köszönöm!
Új kérdés vetődött fel: jelenleg a T-online által hozott DSL-360R nevű modemre van kötve egy TP-LINK WR-720N router. Megy vele a csatlakozás rendesen, de le kell cserélni ezt a router, mert nagyon nagyoon sokszor ledobál magáról minden gépet/kapcsolatot.
Próbáltam 2 új routerrel is csatlakozni, de hiába. PPPoE kapcsolat, név/jelszó párosra ügyeltem, többször beírtam, de nem jártam sikerrel.
2 dolog merült fel bennem: a szolgáltató figyeli, hogy milyen eszköz csatlakozik rá, vagy a modem valamiért nem képes dolgozni a 2 új routerrel.
Hálás lennék, ha tudna valaki válaszolni erre a kérdésre.
Előre is köszönöm! -
Játékos
addikt
válasz
Gubek-Einste #684 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ!
ADSL, "természetesen" van az eszköz után router, mégpedig rögtön 2 is, WDS kapcsolattal. Ebben a percben MŰKÖDIK a távelérés tökéletesen! Nem változtattam semmit sem, és működik!
Viszont megint új IP címünk van. Továbbra is kérdezném, hogy milyen sűrűn szokás új IP-t osztani a felhasználóknak? Egyáltalán mikor és milyen okból kapunk újat?
Ha naponta 4-5 alkalommal megszakad a net és új IP-t kapunk, az normális, vagy valami szolgáltatói hibára lehet gyanakodni?
Előre is köszönöm a választ! -
Játékos
addikt
Sziasztok!
T-home-os internettel kapcsolatban kerestem topikot, remélem, hogy jó helyen kopogtatok a kérdésemmel.
Az az én problémám, hogy semmiképpen nem tudom konfigurálni a megfigyelő rendszert, hogy a boltban lévő T-s interneten el tudjam érni. Ha hazahozom a gépet, itt 3 perc alatt tökéletesen megy a dolog, ezért merem azt hinni, hogy nem én rontom el a beállítást.
Kicsit konkrétabban:
Hikvision rendszerről van szó, saját DDNS szolgáltatással, amin keresztül teljes körűen lehet vezérelni a rögzítő eszközt. Van benne egy egyszerűbb mód is (EZVIZ-nek hívják), az megy a boltban is, de ott nem lehet sok mindent csinálni, "csak" láthatóak a kamerák képei. Szóval rendben megkapja az ip-t az eszköz, helyi hálózaton tudom is vezérelni, de ha kívülről akarom elérni, akkor nem található az eszköz.
Már a portokat is átirányítottam a gép ip-jére, de az is feleslege, mert nem megy, itthon pedig ezek nélkül is simán...
Tehát a T-s internetben gyanítom a hibát.
Egyébként általában milyen sűrűn kap egy T-s előfizető új IP-t? Mert én a boltban ma kaptam vagy 4-szer!
Előre is köszönöm a segítséget/ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest