Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Google Drive-ról kapkodtam le pár 250-300Megás file-t és 9.9MB/s körül hoztak. Ezek szerint csak nem lehet gond...?!

Nem lehet, hogy ezeknél a speedtest oldalaknál bejátszik az is, hogy maga az oldal is terheli közben a böngészőt?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Nem tudom, hogy mivel lehetne mérni azt?! Torrent az ugye nem túl mérvadó, mert nem csak tőlem függ, de Innen most leszedtem az első Ubuntu torrent-et az átlag 7.8MB/s-el jött le (gondoltam ezeket seed-elik rendesen). De tegnapiak között is látok olyat, amin 8.2MB/s-et mért átlagnak. De azért az ilyen elég ritka.
Tudsz olyan filemegosztót, ahonnan korlátlan sebességgel lehet letölteni nagyobb file-okat?! Vagy hogy lehetne ezt akkurátusan mérni?!

-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Az az oldal 54/41-et mért aztán 31/40-et, aztán utóljára 80/46-ot, mindíg 20-as ms-el Budapestre (Debrecenből). A speedtest.net is hasonlóan különböző eredményeket produkál: elsőre 22/25-öt, aztán 36/50-et, aztán 20/53-at 13-18 ms között Nyíregyházára.
A Digi speed tesztje viszont rendszeresen 88/52-ő körül mér 7-11ms-el...
Most akkor kinek/minek higgyek?
Gyanúsan eltérőek ezek az értékek.Nem lehet, hogy valami helyi Router vagy LAN gond van nálam?!
Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok Digi kábel netem van. Az internet sebesség tesztelésére melyik a legjobb, legajánlottabb oldal?
A Speedtest.net egyfolytában nagyon egymástól eltérő eredményeket ad (és tele van pakolva reklámokkal, amik a böngészőt is belassítják). A http://digi.hu/meres oldal akkurátus, megbízható eredményt ad?
És 7-10ms latency elfogadhatónak számít?!
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Gitáros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest