- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #822 üzenetére
Google Drive-ról kapkodtam le pár 250-300Megás file-t és 9.9MB/s körül hoztak. Ezek szerint csak nem lehet gond...?!
Nem lehet, hogy ezeknél a speedtest oldalaknál bejátszik az is, hogy maga az oldal is terheli közben a böngészőt?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #821 üzenetére
Nem tudom, hogy mivel lehetne mérni azt?! Torrent az ugye nem túl mérvadó, mert nem csak tőlem függ, de Innen most leszedtem az első Ubuntu torrent-et az átlag 7.8MB/s-el jött le (gondoltam ezeket seed-elik rendesen). De tegnapiak között is látok olyat, amin 8.2MB/s-et mért átlagnak. De azért az ilyen elég ritka.
Tudsz olyan filemegosztót, ahonnan korlátlan sebességgel lehet letölteni nagyobb file-okat?! Vagy hogy lehetne ezt akkurátusan mérni?!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #819 üzenetére
Az az oldal 54/41-et mért aztán 31/40-et, aztán utóljára 80/46-ot, mindíg 20-as ms-el Budapestre (Debrecenből). A speedtest.net is hasonlóan különböző eredményeket produkál: elsőre 22/25-öt, aztán 36/50-et, aztán 20/53-at 13-18 ms között Nyíregyházára.
A Digi speed tesztje viszont rendszeresen 88/52-ő körül mér 7-11ms-el...
Most akkor kinek/minek higgyek?
Gyanúsan eltérőek ezek az értékek.
Nem lehet, hogy valami helyi Router vagy LAN gond van nálam?!
Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok Digi kábel netem van. Az internet sebesség tesztelésére melyik a legjobb, legajánlottabb oldal?
A Speedtest.net egyfolytában nagyon egymástól eltérő eredményeket ad (és tele van pakolva reklámokkal, amik a böngészőt is belassítják). A http://digi.hu/meres oldal akkurátus, megbízható eredményt ad?És 7-10ms latency elfogadhatónak számít?!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest