- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Sziasztok!
Win topicban már jártam, de nem nagyon jött rá megoldás. Gondoltam hátha itt...
Win 10 alatt megáll a webes elérés, pontosabban még az sem mindig teljesen.
A tünetek:
- Böngészőből (IE, Edge, Firefox, Chrome ugyanúgy) bármilyen weboldal csak homokórázik majd timeout.
- Néha a google keresés működik, dob eredményt, láthatóan nem cache-ből megy, de mást már nem nyit meg.
- Egyéb service-ek változó módon futnak: pl. Trillian hangouts-on még fent van és megy a chat, Google Drive, Dropbox is van, hogy később csatlakozik le, akár 10-15 perc múlva. Olyat is láttam már, hogy újra aktív lesz.
- A router admin oldalát nem tudom elérni ilyenkor de nyilvánvalóan megy.
- Az RDP pl. hibátlan a gépről és a gépre is be tudok RDP-zni és csont nélkül megy akármeddig.
- A router megy, másik gépről, mobilról be tudok lépni, minden szolgáltatás megy, web is.Amivel próbálkoztam (neten rákeresve voltak hasonló problémák):
- Ethernet (Realtek) driver cserebere. Visszatettem 4 előző drivert, full törléssel.
- Win10/Settings/Network reset
- Winsock reset, ipv4, v6 reset, flushdns
- Hálókártya letiltás, engedélyezés
- Anti spybot letiltás, engedélyezés (másik gépen fut, semmi baja)
- Win 10 "upgrade": telepítő lemezről egy ugrade futtatása az adatok megtartásával. Ilyenkor is végigfut egy elég hosszú telepítési folyamat, de nyilván maradnak a progik, beállítások nagyrészt. Ezt megtettem Win 10 AU-val, majd frissítettem Win10 CU-re.Van amikor boot után 10-15 perccel előjön a probléma, van, hogy egész nap vagy napokig semmi. A CU upgrade úgy tűnt először, hogy megoldja, kb. 1 hétig nem jött elő, de aztán újra jelentkezett. Ilyenkor win restart (kb. 5 perc homokórával, a shutdown folyamat sem tud láthatóan rendesen lefutni) a megoldás.
Másik Win 10 AU-s gépen semmilyen probléma nincs ugyanezen a hálózaton.
Mi lehet a megoldás, reinstall helyett.
Ill. valahogy ki lehet debugolni vajon hol száll el a kapcsolat?
szerk: tracert emlékeim szerint hosszas várakozás után, de végül lefut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DDR5 Gamer PC I5-12400F + RTX 5060 - Testreszabható konfiguráció! - 1 év Garancia
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- ASUS ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING RX 5700 XT 8GB GDDR6 OC PCIE
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest