Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Yettel topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Sziasztok!
Win topicban már jártam, de nem nagyon jött rá megoldás. Gondoltam hátha itt...
Win 10 alatt megáll a webes elérés, pontosabban még az sem mindig teljesen.
A tünetek:
- Böngészőből (IE, Edge, Firefox, Chrome ugyanúgy) bármilyen weboldal csak homokórázik majd timeout.
- Néha a google keresés működik, dob eredményt, láthatóan nem cache-ből megy, de mást már nem nyit meg.
- Egyéb service-ek változó módon futnak: pl. Trillian hangouts-on még fent van és megy a chat, Google Drive, Dropbox is van, hogy később csatlakozik le, akár 10-15 perc múlva. Olyat is láttam már, hogy újra aktív lesz.
- A router admin oldalát nem tudom elérni ilyenkor de nyilvánvalóan megy.
- Az RDP pl. hibátlan a gépről és a gépre is be tudok RDP-zni és csont nélkül megy akármeddig.
- A router megy, másik gépről, mobilról be tudok lépni, minden szolgáltatás megy, web is.Amivel próbálkoztam (neten rákeresve voltak hasonló problémák):
- Ethernet (Realtek) driver cserebere. Visszatettem 4 előző drivert, full törléssel.
- Win10/Settings/Network reset
- Winsock reset, ipv4, v6 reset, flushdns
- Hálókártya letiltás, engedélyezés
- Anti spybot letiltás, engedélyezés (másik gépen fut, semmi baja)
- Win 10 "upgrade": telepítő lemezről egy ugrade futtatása az adatok megtartásával. Ilyenkor is végigfut egy elég hosszú telepítési folyamat, de nyilván maradnak a progik, beállítások nagyrészt. Ezt megtettem Win 10 AU-val, majd frissítettem Win10 CU-re.Van amikor boot után 10-15 perccel előjön a probléma, van, hogy egész nap vagy napokig semmi. A CU upgrade úgy tűnt először, hogy megoldja, kb. 1 hétig nem jött elő, de aztán újra jelentkezett. Ilyenkor win restart (kb. 5 perc homokórával, a shutdown folyamat sem tud láthatóan rendesen lefutni) a megoldás.
Másik Win 10 AU-s gépen semmilyen probléma nincs ugyanezen a hálózaton.
Mi lehet a megoldás, reinstall helyett.
Ill. valahogy ki lehet debugolni vajon hol száll el a kapcsolat?
szerk: tracert emlékeim szerint hosszas várakozás után, de végül lefut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ill. valahogy ki lehet debugolni vajon hol száll el a kapcsolat?