Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zlatan92
csendes tag
Üdv!
A következő lenne a problémám. Nemrég szert tettem egy notebook-ra, és mivel nincs itthon router, ha azon akartam netezni, jobb híján átdugdostam az asztali gépből a netkábelt. Eddig ezzel a megoldással semmi probléma nem volt, tökéletesen működött, de néhány napja hiába dugom be a netkábelt a notebook-ba, nem igazán szuperál a net. Szinte semmi nem jön be, ami meg véletlenül mégis, az meg írtó lassan tölt be... Mi lehet ennek az oka? A hálózati diagnosztika ezt írja állandóan: "Úgy tűnik, a számítógép beállításai megfelelőek, de az eszköz vagy erőforrás (DNS-kiszolgáló) nem válaszol."
Ha visszadugom a netkábelt az asztali számítógépbe, akkor egyébként tökéletesen működik az internet, éppen ezért vagyok ennyire tanácstalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Képregény topik
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest