- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Sziasztok!
IBKR-en van olyan lehetőség, hogy lássam kimutatásban, hogy az adott portfóliómnak az eredménye az milyen mértékben függ az árfolyam változástól?
Konkrétan mi érdekel:
- Forintba utalok be az IBKR-re, ott váltom át vásárláskor (forintban is írja ki az összegeket és az eredményt)
- látom, hogy 1-1 befektetésem önmagában hogy áll (hány %)
- látom az összegzésben, hogy az egész portfólió hány %-os hozammal áll. Ebben azonban benne vannak a befeketések és ugye az árfolyam okozta változás is. Na erre lennék kíváncsi, hogy azt valahogy le tudom kérdezni, hogy a portfólióban az árfolyam változás hatása az mekkora összegben és vagy százalékosan?Köszönöm
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Nemreg használom az IBKR-t, tesztelgetem, de most nem sikerül megfejtenem a következőt:
TBSZ számláról vásároltam július 10 es július 11-én VUAA részvényt USD -ért. Egyszer 10 db ot 119,8 USD/db ért, majd 6 db ot 119,66 USD/db ért. Ennek ugye 119,75 lenne a matematikai átlaga, de 119,96 USD az átlag amit a részvény osszesitonel látok. Mivel nem számolok? Az 1,70 USD költséget latom csak a két vásárlásnál.
a másik, hogy a havi 2000 Ft ot azt honnan vonják?
p
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest