Hirdetés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszos
tag
Sziasztok!
Ugyan nem IBKR, de hátha tud valaki segíteni.
(Ha van topikja kérlek mutasd meg)Erste TBSZ-en tartott osztrák OMV osztalékból levont adó egy részét szeretném visszaigényelni.
Német papír után már csináltuk, de a sógoroknál ez jóval kacifántosabbnak tűnik, így inkább megkérdezem, csinált már valaki ilyet?
-
gyuszos
tag
válasz
bigbuda
üzenetére
Párom abszolút megfontoltan költ, de a befektetések nem az ő világa, így nálunk szintén én vagyok a "vagyonfelelős".
Diverzifikáltan próbálok befektetni, többfelé van megtakaritásunk.
Ami "láthatatlan" (tehát számla - értékpapír), arról van egy papír alapú feljegyzésem, ami a megfelelő helyen, biztonságban, természetesen a párom számára könnyen hozzáférhetően van elhelyezve.Az egyéb fizikálisan fogható befektetéseket pedig pontosan tudja és ismeri, azokkal nem kell ezt csinálnom.
Jobb ötletem nekem sem volt, de nem hiszem, hogy ennyi ne lenne elég egy sajnálatos esemény esetére.
-
gyuszos
tag
Sziasztok!
Biztosan volt már, de kérlek pár tőmondatban segítsetek összefoglalni, főleg aki már túl van rajta (aAron_ , axioma) hogy kell az Erste-től átvinni a TBSZ-t?
Van egy Erste-s, idén lejáró TBSZ-m, de csak most tudtam meg, hogy transzferálható.
Euro, Usd deviza, és jelenleg 1 euros részvény és 1 usd részvény van rajta.
Illetve minimális forint, + pmáp de ez utóbbit eladom.Az IB-nél is van egy TBSZ, most nyitottam, még gyűjtőéves.
Szóval addig oké, hogy az IB oldalán kitöltöm a TBSZ átutalásról szóló oldalt, de az Erstenél mit hogyan kell kérni?
Költségeket tudja valaki?Köszönöm ha segítetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Rendszergazda topic
- Apple asztali gépek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Autós kamera eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest