- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszos
tag
válasz
bigbuda #2187 üzenetére
Párom abszolút megfontoltan költ, de a befektetések nem az ő világa, így nálunk szintén én vagyok a "vagyonfelelős".
Diverzifikáltan próbálok befektetni, többfelé van megtakaritásunk.
Ami "láthatatlan" (tehát számla - értékpapír), arról van egy papír alapú feljegyzésem, ami a megfelelő helyen, biztonságban, természetesen a párom számára könnyen hozzáférhetően van elhelyezve.Az egyéb fizikálisan fogható befektetéseket pedig pontosan tudja és ismeri, azokkal nem kell ezt csinálnom.
Jobb ötletem nekem sem volt, de nem hiszem, hogy ennyi ne lenne elég egy sajnálatos esemény esetére.
-
gyuszos
tag
Sziasztok!
Biztosan volt már, de kérlek pár tőmondatban segítsetek összefoglalni, főleg aki már túl van rajta (aAron_ , axioma) hogy kell az Erste-től átvinni a TBSZ-t?
Van egy Erste-s, idén lejáró TBSZ-m, de csak most tudtam meg, hogy transzferálható.
Euro, Usd deviza, és jelenleg 1 euros részvény és 1 usd részvény van rajta.
Illetve minimális forint, + pmáp de ez utóbbit eladom.Az IB-nél is van egy TBSZ, most nyitottam, még gyűjtőéves.
Szóval addig oké, hogy az IB oldalán kitöltöm a TBSZ átutalásról szóló oldalt, de az Erstenél mit hogyan kell kérni?
Költségeket tudja valaki?Köszönöm ha segítetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest