Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült végre jóváhagyatnom a nemrég létrehozott IB számlám, rendben be tudok lépni, utaltam is be EUR-t és sikeresen átraktam a TBSZ számlámra.
Teljesen zöldfülűként két dologgal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni tőletek.
1. Itt a topikban olvastam az allampapirkalkulator.hu oldalról és az mivel az ott leírt és javasolt ETF portfóliót szimpatikusnak találom, azt szeretném követni.
Az oldalon ezt a papírt javasolják: iShares Core S&P 500 (€CSPX)
Ezt hogy találom meg az IB-n? Az Ügylet gomb után beírom a keresőbe, hogy CSPX, erre ez a legközelebbi találat: "ISHARES CORE S&P 500 LSEETF"
Ez az amit keresek, ugyanaz, mint az oldalon ajánlott €CSPX?
És ez euróban vehető meg? Mert azt nem látom sehol, hogy milyen devizában kell érte fizetni. Eurót töltöttem fel és euróban szeretnék vásárolni.2. Amikor kikerestem a fenti papírt, azt írja, hogy
"A(z) Uxxx számla ezen kontraktus kereskedéséhez nem rendelkezik engedéllyel. Engedélyeket a számlabeállításokban kérelmezhet."A számlaszám a TBSZ számlám száma, amire próbálok venni. Az Engedélyek kérelmezése gomra kattintva végigvittem az engedélykérést, azt írta a végén, hogy sikeresen meg is kaptam az engedélyt. De az ügylet alatt a papírra keresve továbbra sincs engedélyem.
Addig eljutottam, hogy a számla beállítások alatt, a Kereskedelmi engedélyek alatt zöld a Részvények, viszont a TBSZ számlám beállításait és engedélyeit sehol sem találom. És a TBSZ számlámra továbbra sem enged tovább a vásárlással engedély hiánya miatt.Szeritnetek hogyan tudnám a TBSZ számlára is megkérni az engedélyt? Nyugtassatok meg, hogy ugye leteséges lesz valahogy ETF-et venni a TBSZ számlára? Ezért nyitottam meg és ezért töltöttem fel rá a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Packeta
- HP notebook topic
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPad topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest