Hirdetés
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Travelos
őstag
Sziasztok!
Még soha nem írtam ebbe a topicba, szóval új vagyok itt, és új vagyok a tőzsdei befektetések világában is.
Nemrég úgy döntöttem, hogy nyitok egy értékpapírszámlát, és kipróbálom magam a tőzsdei befektetésekben. Megnéztem, meghallgattam, elolvastam ezt-azt, és arra a döntésre jutottam, hogy nyitok egy Interactive Brokers számlát (még nem tettem meg). Főbb vonalakban tisztában vagyok a dolgokkal, de van néhány technikai részlet, amit egyszerűen nem lehet összeszedni egy-két website-ról, mert lássuk be, nem olyan egyszerű ez az egész összességében.
Szóval lenne néhány kérdésem, és remélem, hogy az itt fórumozó tapasztalt kollégák választ tudnak adni nagy részükre. Azt is remélem, hogy ezek a válaszok másnak is hasznosak lesznek, ha elolvassák.
Szóval az első dolog:
több külföldi videóban szerepel a lite és pro IB csomag. Magyarországon is létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Amazon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest