- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOL
Tőlem aztán maradhat a Te ''fejecskéd'' az első hsz-nél, csupán zavart hogy semmi lényeges információt nem találnak a belátogatók ezekről a processzorokról.
Úgy pedig nehéz weblapot (toplistát) csinálni (igen, amúgy az enyém), ha a topic elején nincs egyértelműen lefektetve, hogy mik a követelmények az eredmények beküldéséhez.
De nem erőszak, azt hogy mi legyen a kezdőhsz-ben és legyen-e oldal, döntse el az igény és a moderátorok! Addig Tiéd a pálya... -
Az egyszerűség kedvéért maradjunk a 820-nál...
Nincs belső FSB. FSB és QPB (egyesek QSB-nek mondják) van.
Az FSB a Front Side Bus, a QPB pedig a Quad Pumped Bus, az FSB négyszerezett értéke.
Tehát, 820:
14(szorzó)* 200(FSB) = 2800 MHz - alapórajel, FSB 200 ->>> QPB: 800 MHz
Remélem pontos voltam... -
Armando_19
őstag
Persze menne ez többet másik alaplappal. nekem nem a feszadással van a gondom, hanem a feszülség szabájzó IC néha felmegy 100 fokra. Kell 1 másik alaplap és sokkal jobban fog menni.
Van 1 d805 toplista amúgy, ahol a legjobb léghűtéses eredmény 62%
De kompival csináltak már 73%-ot. Az volt eddig a max. Nekem másik alaplappal kb ilyen 60-65% környékén fog szerintem mozgolódni.Ha nem megy annyira, akkor megy a lecsóba a proci, és vagy valami nagyon D pentium lesz helyette, vagy core2.
[Szerkesztve] -
Armando_19
őstag
-
Armando_19
őstag
Van 1 haverom akinek szintúgy D805 prockója van, és az ismerőse polírozta fel neki.
Amúgy ha a PWM nem melegedne annyira a lapomon, vagy le tudnám jobban hűteni, zokszó nélkül rádobnék 1.7 feszt, és megnézném azzal mit megy 1 teszt erejéig.
Annó mobilbartonomra is ráküldtem vízzel 1,45@1.925 feszt!meg is lett az eredménye. jó kis 2800mhz Screenshot valahol lapul a doksik között.
-
-
Armando_19
őstag
Hát csak azért hogy én is hozzá járuljak!
[link]
Proci Fesz 1.30@1.525
Proci Frekvencia:2666@3800mhz 42% Tuning.Idle 30C, load 42C
Hűtés: Asetek Watherchill single radi.
Na majd ha lessz időm kicsit foglalkozni vele, felküldöm megint 4100 környékére, eddig asszem 52% volt a rekordom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest