- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOL
Tőlem aztán maradhat a Te ''fejecskéd'' az első hsz-nél, csupán zavart hogy semmi lényeges információt nem találnak a belátogatók ezekről a processzorokról.
Úgy pedig nehéz weblapot (toplistát) csinálni (igen, amúgy az enyém), ha a topic elején nincs egyértelműen lefektetve, hogy mik a követelmények az eredmények beküldéséhez.
De nem erőszak, azt hogy mi legyen a kezdőhsz-ben és legyen-e oldal, döntse el az igény és a moderátorok! Addig Tiéd a pálya... -
Az egyszerűség kedvéért maradjunk a 820-nál...
Nincs belső FSB. FSB és QPB (egyesek QSB-nek mondják) van.
Az FSB a Front Side Bus, a QPB pedig a Quad Pumped Bus, az FSB négyszerezett értéke.
Tehát, 820:
14(szorzó)* 200(FSB) = 2800 MHz - alapórajel, FSB 200 ->>> QPB: 800 MHz
Remélem pontos voltam... -
Armando_19
őstag
Persze menne ez többet másik alaplappal. nekem nem a feszadással van a gondom, hanem a feszülség szabájzó IC néha felmegy 100 fokra. Kell 1 másik alaplap és sokkal jobban fog menni.
Van 1 d805 toplista amúgy, ahol a legjobb léghűtéses eredmény 62%
De kompival csináltak már 73%-ot. Az volt eddig a max. Nekem másik alaplappal kb ilyen 60-65% környékén fog szerintem mozgolódni.Ha nem megy annyira, akkor megy a lecsóba a proci, és vagy valami nagyon D pentium lesz helyette, vagy core2.
[Szerkesztve] -
Armando_19
őstag
-
Armando_19
őstag
Van 1 haverom akinek szintúgy D805 prockója van, és az ismerőse polírozta fel neki.
Amúgy ha a PWM nem melegedne annyira a lapomon, vagy le tudnám jobban hűteni, zokszó nélkül rádobnék 1.7 feszt, és megnézném azzal mit megy 1 teszt erejéig.
Annó mobilbartonomra is ráküldtem vízzel 1,45@1.925 feszt!meg is lett az eredménye. jó kis 2800mhz Screenshot valahol lapul a doksik között.
-
-
Armando_19
őstag
Hát csak azért hogy én is hozzá járuljak!
[link]
Proci Fesz 1.30@1.525
Proci Frekvencia:2666@3800mhz 42% Tuning.Idle 30C, load 42C
Hűtés: Asetek Watherchill single radi.
Na majd ha lessz időm kicsit foglalkozni vele, felküldöm megint 4100 környékére, eddig asszem 52% volt a rekordom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clash of Clans
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Kés topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6 - Nagyon sokan rávetették magukat az első nyílt bétára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest