Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
i are robot
senior tag
Köszi! Akkor jól értem, hogy a mostani HX620-asom akár húzással is elvinné a konfigot a felsorolt alkatrészekkel? Mondjuk ez lenne a legjobb, bár kissé furcsállom. Azért még körbejárom a témát, de ha cserélek tápot, akkor azt hiszem az AX850 lesz, azzal biztos nem lövök mellé, és csak pár ezressel drágább a HX-nél, de amiket mondtatok, azért megéri a felárat.

Ami a lapot illeti, tényleg csak annyit kell tudjon, hogy a 3930K-ból ki tudjam stabilan hozni a 20-30%-os többletet, semmi durva csúcsbeállítások meg SLI kombók, ezért is gondoltam, hogy nekem elég az alap P9X79, mert minek fizessek több tízezres felárat, ha ki sem használom. Az viszont fontos lenne, hogy mondjuk rendernél 24/7 ne olvadjon le semmi, úgyhogy lesz jó léghűtés, meg ha még kell, plusz házhűtés.
A 2×8 GB-os kitekkel csak az a gondom, hogy 8 GB-os modulból nem nagyon találtam még low profile-ost, ezért is dilemma, hogy melyik változat legyen. Szóval ha LP, akkor 4×4, ha 2×8, akkor meg nem LP.
A VRM hűtésnek meg utánaolvasok, köszi a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Azonnali fotós kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Android felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

rup1u5