Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Íme az új Android Auto!
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit elcsúsztam a képekkel, tudom, de itt van a csodálatos remekmű
Nem sok mindennel teszteltem, DiRT 3-at nyomattam full csutkán 1080p-ben, cpu és a gpu is 60 fok alatt volt, mással nem igen próbáltam, de szerintem ott sem lett volna gond.
Van itt egy 3x HD 5870 CF képe is (itt még nincs semmi víz, meg még a Xeon van benne), kicsit CPU limites volt a dolog
i7-vel mondjuk ezt nem próbáltam, de már nem is fogom. Úgy döntöttem, hogy gpu bench meg ph-s rekord döntögetésre jó lesz a main rig-em is, amúgy is tervezek egy proci cserét 5600-ról. Szóval szép és jó volt a kaland ezzel a platformmal, de sajna mennie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Intel Core I7 11700K - 8mag/16szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
i7-vel mondjuk ezt nem próbáltam, de már nem is fogom. Úgy döntöttem, hogy gpu bench meg ph-s rekord döntögetésre jó lesz a main rig-em is, amúgy is tervezek egy proci cserét 5600-ról. Szóval szép és jó volt a kaland ezzel a platformmal, de sajna mennie kell.
rup1u5