- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Monya78 #5179 üzenetére
Világos. Én sokat tesztelek, de táblázatokhoz. Ott ez a mérce, ennyi. Viszont nekem se a prime fogja megmondani, hogy stabil-e a gépem.
Tuning: Engem szórakoztat nagyon, húzom amíg bírja, s amíg nem azt kapom tőle mint amit szeretnék. Ha eladásra kerül a sor..Engem ne szidjon senki, leírom az előéletét,s nem szépítem. Igaz, még szart sose adtam el, s ami valóban nem volt húzva (feszelve), de nem tetszik a teljesítménye, azt is leírom. [Íme]
Geri: Mi ez a feszültség a soraid között?
21°-os az iroda, ki is tomboltad magad, s még a procid is megyeget.
-
kicsigeri
senior tag
válasz
Monya78 #5179 üzenetére
Mennyi lesz eladó? Az összes, és akkor mi van? Mindenki azt ad el amit szeretne, és akkor amikor szeretné, és annyiért amennyiért megveszik. Én az elért eredményt is linkelni fogom ha eladom, mert tudom hogy jó a proci, 0,928V viszi az órajelét, és a tesztelések után. Pedig 1,175V a VID-je.
Többiek
Na akkor ezzel vagy ezzel léphetek be a 4 GHz-s klubba -
Dave™
nagyúr
válasz
Monya78 #4112 üzenetére
Teljesen igazad van, nálam is elsődleges szempont volt a költséghatékonyság (kiváló ár/teljesítmény), az E5200 is erről szól. A 2500Ft-os F 7 Pro meg még a fővárosban is olcsónak számít. Jó az az A 7 Pro, hangja az nem nagyon volt
Bár ha le lenne polírozva, szerintem még jobb lehetne, egy délután alatt összehozható a dolog.
-
Dave™
nagyúr
-
válasz
Monya78 #3202 üzenetére
A Te esetedben a chipset is korlátozhat, de sajnos ezek a procik ennyit tudnak FSB-ben, de sebaj, 4Ghz így is elérhető
tzsolesz: A Giga bios alapján magyarázom el, mert szerintem az érthetőbb:
Van az FSB, legyen mondjuk 266 Mhz. Vannak a memória szorzók, 2/2.4/2.5/3/3.2/3.3/4.
Ha az FSB-t beszorzod valamelyik számmal, megkapod a memória effektív órajelét.
Visszaosztás akkor lenne, ha a memória az FSB értékénél kisebb lenne, pl. az FSB 266 Mhz, az effektív memória órajel pedig DDR400. De ilyen (1-2 kivételtől eltekintve) Core2-nél nem lehet. -
kicsigeri
senior tag
válasz
Monya78 #2944 üzenetére
55-60 körül legyen. De az full terhelve. az kb 1.3V körül van. Sokak szerint tartósan 1,35V adható nekik, (45nm es prociknak) de inkább kevesebb az a biztos. Meg felesleges is mert 3200-3300 körül kihajt minden karit. Kinek meg nem elég a 3300 az úgyse ilyen procit vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- 8K-s csúcsmonitor az ASUS ProArt portfóliójában
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Total Commander
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő