- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mach5
aktív tag
válasz
zoo8800 #9247 üzenetére
Na megpróbáltam csinálni amit le írtál, de a CPU Clock Ratiot nem lehetett 12re állítani, 9maradt ugyan úgy! Rámentem enterre és próbáltam nyilakkal menni, de semmi, nem is volt ott a számoknál a 12! Csomó adatott le írtam papírra amit most le írok, hogy hátha tudod mi lehet a baj, amúgy a Fine CPU Clock Ratio-t 0,5re sikerült tennem mert csak rá mentem és lementem nyíllal 0,5re és kész!
Robust Graphics Booster Auto-n van
CPU Clock Ratio 9X
Fine CPU Clock Ratio 0,5
CPU Frequenczy 1,90GHZ (200x9.5)
CPU Host Clock Control Disabled
CPU Host Frequenczy(Mhz) 266
PCI Express Frequenczy(Mhz) Auto
Performance Enhace Standard
System Voltage Control Manual
DDR2 OverVoltage Control Normal
FSB OverVoltage Control Normal
CPU Voltage Control NormalElnézést, hogy így írtam le, de képet nem tudtam küldeni biosból!
-
Mach5
aktív tag
válasz
zoo8800 #9247 üzenetére
Ok, ma tuti megfogom próbálni amit javasoltál, de régebben akartam tuningolni a procimat kb két hónapja és akkor észrevettem, hogy nem lehetet átálítani a szorzót, csak a 0,5ös-t tudtam ráadni, nem tudom miért lehetett! Azt javasolták, hogy tegyek új biost azt hiszem ezt javasolták, de én nem akartam megbütykölni mert sok idő lett volna meg még utána nézni, hogy kell stb.! Kb. 4hónapja van meg ez a gép (Új videokártya, alaplap, processor, ram, tápegység) Egyik ismerősőm szerelte össze! De nem volt gond eddig minden jó meg minden, csak megnéztem a cpu-z-t meg ezeket és gondoltam valami nem stimmel a processoral és meg kérdeztem, hogy tényleg nem jó vagy pedig én néztem valamit el! Majd még írok amikor biosba vissza állítóm a szorzót, hátha nem tudom megint mert nem engedi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest