Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mach5

aktív tag

válasz zoo8800 #9247 üzenetére

Na megpróbáltam csinálni amit le írtál, de a CPU Clock Ratiot nem lehetett 12re állítani, 9maradt ugyan úgy! Rámentem enterre és próbáltam nyilakkal menni, de semmi, nem is volt ott a számoknál a 12! Csomó adatott le írtam papírra amit most le írok, hogy hátha tudod mi lehet a baj, amúgy a Fine CPU Clock Ratio-t 0,5re sikerült tennem mert csak rá mentem és lementem nyíllal 0,5re és kész!
    Robust Graphics Booster Auto-n van
    CPU Clock Ratio 9X
    Fine CPU Clock Ratio 0,5
    CPU Frequenczy 1,90GHZ (200x9.5)
    CPU Host Clock Control Disabled
    CPU Host Frequenczy(Mhz) 266
    PCI Express Frequenczy(Mhz) Auto
    Performance Enhace Standard
    System Voltage Control Manual
    DDR2 OverVoltage Control Normal
    FSB OverVoltage Control Normal
    CPU Voltage Control Normal

Elnézést, hogy így írtam le, de képet nem tudtam küldeni biosból!

• Mach5

aktív tag

válasz zoo8800 #9247 üzenetére

Ok, ma tuti megfogom próbálni amit javasoltál, de régebben akartam tuningolni a procimat kb két hónapja és akkor észrevettem, hogy nem lehetet átálítani a szorzót, csak a 0,5ös-t tudtam ráadni, nem tudom miért lehetett! Azt javasolták, hogy tegyek új biost azt hiszem ezt javasolták, de én nem akartam megbütykölni mert sok idő lett volna meg még utána nézni, hogy kell stb.! Kb. 4hónapja van meg ez a gép (Új videokártya, alaplap, processor, ram, tápegység) Egyik ismerősőm szerelte össze! De nem volt gond eddig minden jó meg minden, csak megnéztem a cpu-z-t meg ezeket és gondoltam valami nem stimmel a processoral és meg kérdeztem, hogy tényleg nem jó vagy pedig én néztem valamit el! Majd még írok amikor biosba vissza állítóm a szorzót, hátha nem tudom megint mert nem engedi!

Új hozzászólás Aktív témák