- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
válasz
Dark KillerX #2459 üzenetére
minden esély megvan rá
Nem melegedős fajta proci ez,de azért kell rá egy normálisabb hűtő,egy AC Freezer 7 Pro simán elég rá -
krammerka
őstag
válasz
Dark KillerX #2454 üzenetére
Jó reggelt!
Nekem volt ilyenem,igaz E3200-al,de végül is ugyanaz.
Nagyon jól összedolgoztak,én 4GHz-n használtam sokáig,aztán visszavettem 3,8GHz-re,és ott ment 24/7-be.asszem 1,38V környékén.
Az EP31-nek nagyon jó a ramkezelése,szemben mondjuk a g31-el. -
krammerka
őstag
Jujj,de leült ez a topik.......................
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Chaser: Cirmi törölve,a többi eredmény pedig a helyén..............
Esetleg akit érdekel:Tuning eredmények
-
krammerka
őstag
Üdv!
De jó látni,hogy ismét pörög ez a topik is
Lassan kell vennem vmi új E3xx-es procit,mert ezt a két kis méregzsákot(E3200),már kiteszteltem
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
De nagy a csend errefelé.................
-
krammerka
őstag
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Sztem felesleges alá komoly deszka,ahogy Lipi is "aszongya"
Nekem most az egyik cerka EP31-ben van,és jóval VID alatt 1,168V-on használom 3410MHz-n.
A másik cerka egy EP35 DS4-ben van,de azt eladom asszem,és rakok alá is egy EP31-et
775-re már nem érdemes sok pénzt áldozni,itt az i3-i5-i7 -
krammerka
őstag
Üdv!!
Az Abit nagyon jó deszka volt,ezt Lipivel alátámasztjuk
.
Hogy a cerka megy-e benne,azt nem tudom,de az alulfeszelés az mindig gond volt anno nekünk is,mert volt a tuninglistán egy alulfeszes opció,amit a magas VID miatt nem tudtam teljesíteni.
Amikor mondtam Neked,hogy egy komolyabb lapban többet fog menni,az biztosan így is lenne,csak az a 100-150MHz nembiztos hogy megér annyi ezrest.
Nállam a DS4-hez képest,a G31 nagyjából 100-150MHz-vel maradt el,ugyanazon E3200-al.
Viszont pont 2x annyiba kerül az a lap. -
krammerka
őstag
értelek,de a 3,4GHz azt alapfeszen tudja.
4GHz elérhető magasság(ezt nem alapfeszen elért értéknek gondoltam),jó hűtéssel,esetleg magas fesszel,de elérhető.Végül maradjunk a 3,4GHz-nél,ami ugye az alapórajelhez képest,alapfeszen +1GHz,ez azért mondható pengének.......10k-ért?
-
krammerka
őstag
az E8400 nagyon jó cucc,volt szerencsém birtokolni egy finomságot belőle
Az tudna biztosan 4GHz-t egy G31-ben pl,de hát az ára.........,az itt a különbség,nem is kicsi.
Azért is mondtam,ha van rá pénz,azt kell megvenni,ez nem kérdés.
De ha csórók vagyunk(mint ahogy én is),akkor nincs mese....E3200--->bestbuy
-
krammerka
őstag
válasz
Bagira01 #1788 üzenetére
Üdv!
Lehet én belenyúltam,de kb 6-7 darab ment át a kezemen,az elmúlt 2 hónap alatt,és mindegyik tudott alapfeszen 3,5-3,6GHz körül.
A sajátom vidjén megy 3830MHz-t,ez is ritka az tény,de 4GHz-t ki lehet belőlük préselni az tuti.
Max több feszt igényel,ez egyértelmű,de elérhető.Az E8400 persze hogy nagyságrendekkel jobb proci,ez nem kétséges,de ha mindkettő új árát vesszük alapul,akkor ez a cerka jön ki bestbuy-ként.
-
krammerka
őstag
Üdv!
A 21xx-es éveinkben örültünk mint majom a répájának,amikor 3-3,2GHz-n toltuk a kis dualoknak.
Most itt van egy hasonló potenciával rendelkező E3xxx széria,és mindig lealázzátok
10k-ért kapunk 4GHz-t................,amit tudnak egy 10k-s deszkában is.
Ez sztem több mint jó.
Ha sok pénze van az usernek akkor meg nem ezt kell venni.
Persze,15k-ért van 7xxx,ha kifogod,de az pl egy G31-be nem lesz kihajtva,az tuti. -
krammerka
őstag
Szia Zoli!!! (lipi)
Zozoka: persze,lehet vele együtt élni,azzal nincs gond
.Viszont akkor ha biosban beállított az a fesz,akkor nem is annyira vészes,terhelés alatt gondolom 1,3V körül van a dropp miatt.
csak b@ssza a csőrömet,mert az jó deszka ami neked van,kellene hogy menjen "rendesen",persze ez sem rossz. -
krammerka
őstag
-
krammerka
őstag
Persze értelek én,és igazad is van
Csak nekünk(pl Te,Lipi,kulerr,akoska07,Bagira,bzs73,és még sorolhatnám,sokat kihagytam)sose fogunk megmaradni egyetlen konfig mellet se hosszú távon..........
Legyen az Q9xxx,vagy E8xxx,4mag-8mag tökmindegy,megveszed,megunod,vagy csak simán kiteszteled és azért adod tovább............
Nem fog boldogítani minket egy amd x4 620 vagy mi a répám.....,hiába jó ár-érték arány..........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest