- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
a gondot már megoldottam (megszabadultam tőle:)))) de az Intel lapban csak 100mhz FSB-vel volt hajlandó menni. egy PE chipes ASUS-ban viszont ment 133-on
-
Viktor77
titán
Sztem, mivel a 2.4-es procinak 12-as a szorzója, és ha ezt megszorzod 133-al (mivel 533-asként kezeli a procit), akkor a haverodnak igaza van. Ha jó ramokat (olyan 333-asokat amik jól húzhatóak) veszel, és megbízható a lap, akkor nagyon sokat tudsz húzni rajta.
-
Dilikutya
félisten
UP
-
Dilikutya
félisten
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy a fenti lapban hogyan megy egy 800FSB-s proci. Azt tudom hogy a 800FSB nem megy, legalábbis a korábbi BIOS-okkal nem, de a proci órajele mennyin megy? egyik ismerősöm kiszámolta hogy 1,6GHz-n kellene mennie mennie ennek a 2,4-es procinak. BIOS frissitéssel elérhető hogy működjön ennyin?
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest