- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
budo82
tag
válasz
Alex123 #5198 üzenetére
Válaszok:
1. Igen, sok embernek alapfeszültségen megy a 3,6 GHz, szóval simán.
2. Az időtállóságot ne firtassuk, hacsak nem 5 évente veszel új cuccokat. Ha már 1,5 - 2 évente beújítasz, akkor mindegy (szvsz), 4 Ghz-en meg egy évig biztos elég lesz mindenhez. 3. A másik, hogy a lehetőségeként felvázolt i5 630, i3 530 is LGA1156-os, akkor meg nem mindegy, hogy megszűnik-e? Volt egy hír - bár nem találom - hogy a LGA1366 sem lesz vmi hosszú életű, más választás meg nincs most (már ha Intel...)Megj.: szerintem is vegyél inkább i5 750-et, ha megteheted...
-
budo82
tag
válasz
Delta-Laca #3119 üzenetére
Igazad van, játékra elég lett volna a két mag: ha játékra akartál fejleszteni, jobban jártál volna, ha vga-t cserélsz. Csakhát egy jó vizezett kártyától gondolom nehezen szabadulsz...
Mondjuk én éreztem sok programnál, hogy gyorsult, amikor cseréltem (E8400->i5 750). Persze attól függ ki mire használja a gépét...
Megj.: nem 760-ad, hanem i5 750-ed van
-
budo82
tag
válasz
Balupapa #2156 üzenetére
Nekem nem gyári bios-sal van, egyszer frissítettem, de az biztos, hogy nem a legfrissebb. Lehet, hogy amikor olvastam róla, még nem volt megoldás a "@4 bug"-ra... Az a biztos, hogy frissítek, aztán megnézem délután/este, hogy megoldódik-e a gond.
#2155 kelzsoca: Xigma RS-t használok, de talán ha 1-1,5 cm van a hűtő és a vga között. Ha meg elforgatnám: a venti a vga-tól szívná a meleget és úgy felfelé tudna kifújni (CM 590 ház) vagy a vga-ra fújná a proci melegét, de így nem igazán tudna merre kifújni. Normális felhelyezésnél pont jó az áramlási irány -> a hűtő magasságában elöl és hátul venti (és persze rajta). Tűrhető és használható egyébként így is, de ha megoldható lenne, inkább használnám egymástól távolabb őket...
Ezen a képen talán látszik, hogy azért az asus-on közelebb esnek egymáshoz:
-
budo82
tag
válasz
Balupapa #2150 üzenetére
Igen, én is gondolkoztam, hogy az alsóba raknám (Asus P7P55D), mivel nagyon közel van a felső slot a procihűtéshez: szépen melegítik is egymást. Giga és MSI P55-ös deszkákon a felső x16-os és a procihűtés közé általában beékelődik egy x1-es PCI-E, így messzebb kerülnek egymástól.
De sajnos le kellett tennem róla, mivel a sima P7P55D alsó, hosszú slotja csak x4-es PCI-E-t tud és ahogy utánaolvastam, ezt nem lehet felülbíráltatni; hardveresen x4-es... -
budo82
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest