- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejlesztő13
tag
Megtettem és már több mint 1 órája hiba nélkül megy a Prime95 ezért ezt elkönyvelem sikernek. A CPU-Z egyébként még mindég csak 1,328 Voltot mutat 1,35 helyett de úgylátszik ez is elég. Most hogy sikerült stabillá tenni a rendszert előjött egy fura jelenség hogy még véletlenül se legyen tökéletes minden
. Ha megemelkedik a proci terhelése akkor egy érdekes ciripelő/súrlódó hangot ad ki magából a gép. Ventilátorok kizárva megnéztem mindet, HDD se lehet. A tápegység és a processzor körül jön a hang én a tápra gyanakszom szerinted?
-
Fejlesztő13
tag
QPI-t áttettem 32-re, adtam a PLL-nek 1,9 Voltot sőt még megpróbáltam 191 BCLK-val és 21-es szorzóval de nem jutottam előrébb. Ramnak is adtam egy nagyon kicsit pluszt de annak szerintem nem kéne mivel így is 1333 helyett 1200 MHz-en megy. Van itt valami ehhez ne nyúljak? -->
Ja és észrevettem, hogy a programok (CPU-Z, AIDA64) nem azt a feszültséget mutatják amit beállítottam biosban hanem kevesebbet, például 1,350 Volt van beállítva de a CPU-Z 1,312 Voltot ír ez jelent valamit? -
Fejlesztő13
tag
Sziasztok!
Ha a processzorom 4GHz-en 25 perc Prime95 In-Place Large FFTs teszt után hibát dob a 3. magra az nagy baj, maradhat így vagy növeljek még valamelyik feszültségen? Amúgy pár óra Metro 2033 után sem észlelhető semmi probléma csak a Prime panaszkodik ezzel:
FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 -
Fejlesztő13
tag
Sziasztok!
Szeretnék beszámolni tuning eredményeimről hátha segít valakinek eldönteni, hogy megéri-e húzni az Intel Core i5 760-as prociját.
3DMark Vantage csak a processzor pontjai és feszültség:
2,8 GHz - 13300 Pont - Alapfesz
3,16 GHz - 14300 Pont - Alapfesz
3,5 GHz - 16500 Pont - 1,2V
3,7GHz - 17000 Pont - 1,25V
4 GHz - 18100 Pont - 1,32V -
Fejlesztő13
tag
Sziasztok!
3 napja boldog tulajdonosa vagyok egy Core i5 760-as procinak és egy Gigabyte P55A-UD3 alaplapnak. Eddig 3,5 Ghz-ig jutottam viszont feszültségekben bizonytalan vagyok ezért kérném segítségeteket. Jelenleg 1,2 Voltot kap és stabil, a következő lépés 3,7 GHz ehhez már érdemes nagyobb feszültséget beállítani vagy maradhat így? Ha igen akkor milyen lépésekben érdemes és mennyi az a max feszültség ami még hosszútávom megengedhető? Előre is köszönöm! -
Fejlesztő13
tag
Sziasztok!
Core i5 tuningnál lehet olyat, hogy csak a processzort húzom a memóriát pedig nem? -
Fejlesztő13
tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy létezik-e magyarul olyan cikk vagy videobemutató valahol amiben részletesen leírják/elmondják hogyan kell tuningolni Core i5 processzort? Nagyon jól jönne mert pár napon belül meglesz az új Core i5 760-as procim plusz Gigabyte P55A-UD3 alaplap aminek köztudottan jók a tuningképességei és én ezt ki is szeretném használni de sajnos még nem volt ilyen processzorom így fogalmam sincs hogy kell húzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest