- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
lancellott
tag
válasz
abridabri #5898 üzenetére
Az xmp-vel nekem csak bajaim voltak. Manuálban pici plus feszt kell tolni procira ramra.. persze ésszel, nekem sokszor ez vált be. Nem tudom hány memória aljzat van a lapodon, de találkoztam olyannal is, hogy nem mindegy melyik slot-ba teszed a memóriákat. Gondolom a BIOS frissítésének (többnyire) hasznosságát nem kell külön részleteznem.
-
lancellott
tag
válasz
Reggie0 #5742 üzenetére
https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Xeon-E5-2697-V4-vs-Intel-Core-i7-6800K/m233836vs3607
ha lehet ilyen benchmarkokra adni, akkor közel sem lenne jó váltásnak. Több tesztrészben a 6800K a gyorsabb, de jelzem nem értek hozzá. Azt látom, hogy terhelés esetén jóval gyorsabb a xeon. Csak azt nem tudom milyen alkalmazás hajtaná így meg. Az Ok, hogy a 18 mag az nem 6.
És 1 000 000-s árat talátam csak a neten. Szóval ár érték arányban nem tűnik jó választásnak.
-
lancellott
tag
válasz
F e Z o #5736 üzenetére
Köszi szépen. Ezt értsem úgy, hogy 2011 v3-as lapba a 6800K-tól csak ez a 3 db proci van ami gyorsabb?
Mert ugyan immár harmadszor visszamennék az eredeti kérdésre. Olyan lista kellene ami LGA2011 v3-as tokozású, tartalmazza a procikat teljesítmény szerint sorba rakva. Bár lehet, hogy nincs is ilyen.
Összevetni, megítélni, megéri-e, azt megoldom. köszönöm. Sőt most már elég lenne egy olyan lista ami 2011v3-as procikat tartalmaz.. még sorba se kell legyen.A probléma az, hogy nem tudom milyen tipusokat keressek. a 6900, 6950x és a 5960 akkor pipa.
Ezen kívül nincs más? -
-
lancellott
tag
Sziasztok! Nem tom jó helyre kérdezek, de kiderül.
Tudtok mondani valami listát, ahol sebesség szerint sorba vannak rakva a LGA2011 v3-as procik? Van egy 6800k-m, és szeretnék egy gyorsabbat, persze ha nem irreálisan drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Egyedi ékszerdobozka
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest