- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
peterkin1 #6924 üzenetére
Nekem nem sikerült, de még régen találtam orosz fórumon róla valamit. Szóval oroszoknál X99-TF lapban ment DDR3 1333-al. A kép megvan de link nincs sajna. Emlékeim szerint valami overclockers.ru oldalon lehetett de nem vagyok benne biztos.
Unlockot nem tud szóval marad all core 2700mhz max ha sikerül elindítani. Amúgy teljesen jó kis proci lenne. Próbálgasd még a csatornákat is, ezeknél a prociknál gyakori volt az IMC sérülés. Nálam ram hibát dobott minden csatornán DDR3-al pedig kellett volna mennie. -
válasz
peterkin1 #6922 üzenetére
QDCS az igen korai verzió, én sem tudtam működésre bírni. IMC-vel van valami, fórumokon állítólag alacsony órajelű ram kell neki (már nem tudom hol de láttam róla képet hogy ment. Megpróbálhatod 800 vagy 1066-ra fixálni a ram sebességet.
Aztán DDR3-as lapban is mert a kezdetben DDR3-al voltak az x99-es xeonok.
Talán valami kombó kínai lapban lehetne esélyed válltogatva DDR3-at és DDR4-et meg próbálgatni mikrokóddal vagy anélküle. (F1-es mikrokód kellhet talán?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Akciós! Ryzen 3 3200G processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest