- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
peterkin1 #6924 üzenetére
Nekem nem sikerült, de még régen találtam orosz fórumon róla valamit. Szóval oroszoknál X99-TF lapban ment DDR3 1333-al. A kép megvan de link nincs sajna. Emlékeim szerint valami overclockers.ru oldalon lehetett de nem vagyok benne biztos.
Unlockot nem tud szóval marad all core 2700mhz max ha sikerül elindítani. Amúgy teljesen jó kis proci lenne. Próbálgasd még a csatornákat is, ezeknél a prociknál gyakori volt az IMC sérülés. Nálam ram hibát dobott minden csatornán DDR3-al pedig kellett volna mennie. -
válasz
peterkin1 #6922 üzenetére
QDCS az igen korai verzió, én sem tudtam működésre bírni. IMC-vel van valami, fórumokon állítólag alacsony órajelű ram kell neki (már nem tudom hol de láttam róla képet hogy ment. Megpróbálhatod 800 vagy 1066-ra fixálni a ram sebességet.
Aztán DDR3-as lapban is mert a kezdetben DDR3-al voltak az x99-es xeonok.
Talán valami kombó kínai lapban lehetne esélyed válltogatva DDR3-at és DDR4-et meg próbálgatni mikrokóddal vagy anélküle. (F1-es mikrokód kellhet talán?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- DJI topic
- Motoros topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest