- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Még egy Reno15 érkezett
- Két OnePlus Turbo is várható?
- Órával és fülhallgatóval is készül a Xiaomi karácsonyra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szergei
tag
Ilyet se láttam sűrűn, de úgy tűnik megvan, hogy lehet reprodukálni, illetve megszüntetni azt a hibát, amiről írtam.
Egy-két bővítőkártyát cserélgettem , illetve kiszereltem a gépből, és minden ilyen alkalommal lekapcsolom a tápot is (vagy kihúzom).
Ugyanezt tettem, amikor visszaraktam most a saját vga-m (volt nálam másik kölcsönben tesztelésre, ami NVIDIA nekem meg AMD-m van jelenleg, de ez lényegtelen most), belépek a bios-ba, és már megint 2.5V körül volt a PCH.
Ezért jobban szétnéztem a bios-ban, és kezdett gyanús lenni ez a 2 érték, a feszültség miatt:
DIMM VPP (CH0/1)
DIMM VPP (CH2/3)Az első szenzor ~2.512V körül van
A második ~2.512-528V átlagban
A PCH 1.5V pedig, pontosan azt mutatja mint a DIMM VPP (CH2/3)
, azaz 2.512-528V körül.A megoldás: ki kell kapcsolni a gépet.
És a következő indításnál azonnal helyreáll a PCH 1.5V, ~1.536V körüli értékre és úgy is marad.
Ha kikapcsolnám a tápot is megint, azaz áramtalanítanám az alaplapot, akkor kezdődne elölről, de mint mondtam, azt csak szerelésnél szoktam.
Ha ezt így leírom az EVGA supportnak, talán elhiszik ők is, és bízom benne, hogy tényleg csak szoftveres hiba.
(Azért nem raktam csak off-ba az egészet, mert hátha lesz valakinek hasonló x99-es alaplapja, és esetleg ezzel szembesül, de gyanítom, hogy ez evga-only "feature" inkább.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, azaz 2.512-528V körül.