Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Nothing Ear (3)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Poco F7
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
gV
őstag
válasz
westlake #170 üzenetére
irtam a cinebenchet ha nem tünt volna fel, ami nem otthoni környezetbe szánt rendelelő cuccnak a tesztelő progija + a videkonverterek, photoshop4 és ez utóbbi sem elsősorban desktop progi
am a excelt használják otthoni környezetben és az mégis +50%-al gyorsult, sőt a 3d vantage cpu bench része sem rossz
nem azért akadtam ki mert nem tudom h nem asztali hanem szerver környezetbe megy a proci elsősorban (sőt még azt is tudom h a virtualizáción is reszeltek amit végképp nem asztali szegmensben használják) hanem arról h amik léteznek progik legyenek azok használva akármelyik szegmenseben azok használják is ki, na de talán mire forgalomba kerül javulni fog a helyzet
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nők, nőügyek (18+)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- ASUS routerek
- Futás, futópályák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest