- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Nálam az Asus Maximus Extreme-ben így néznek ki a fontosabb paraméterek, vagyis inkábba valós feszeket írom le, mert van, ahol túl-, van ahol aláfeszel a lap:
CPU Vcore: 1.376Volt
FSB: 450 (x8)
Loadline Calibration: Enabled
FSB Termination Voltage (VTT): 1.33Volt
NB Voltage: 1.67Volt
SB Voltage: 1.18Volt
SB 1.5Volt: 1.60VoltAz északi híd feszültségét kellett radikálisan megemelni, hogy a CPU Vcoret stabilan 1.4 alatt tudjam tartani. Kellett pár teszt, míg beállt így.
-
m4rc!
őstag
Persze, lehet adni nekik 1,4V felett is, csak úgy már nem ajánlatos 24/7-ben használni.
Én a régi 82-esemmel 1,5V-ig mentem teszt erejéig, annak sem lett baja. Viszont a 6750-em az azt csinálta, hogy 1,6-ról vitte a 4 gigát 3DMark stabilan és legközlebb már 1,7 kellett neki ugyanehez... szóval a 65 nanosok is tudtak érdekes dolgokat művelni... -
Superman
nagyúr
Ugyanez van nekem is az aláírásomban szereplő konfiggal. Detto: 3.6GHZ 1.4Volton, utána meg se nyikkan
Azt nem tudom, lesz-e baja, én a Wolfdaleket (több is volt) is jól megnyúztam, nem degradálódott egy sem. Lehet, szerencsém volt. Viszont a netem körülnézve láttam, hogy 1.42-1.45Voltot is adtak neki, szóval a saját felelősségedre kísérletezz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest