- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
Az nem tudom mennyit számit hogy megnéztem a legkisebb feszt amin még hajléano volt stabilan müködni a rendzser. Nos ugy néz ki hogy a cpu-z 1,008V -ot mutat és teljesen stabil a proci! A biosban viszont az állás ahol én allitom a feszt ott 1,04375V ! Ez a leg kisebb fesz amin hajlandó müködni!
-
don_peter
senior tag
Köszönöm neked is az épitő kritikát! KB 1 honapja folyamatosan áligatom az egész rendszerem ! Tökéletesen megy 3,6gigán és stabilan melegedése alpban 27-33 fok használat melett 40-48fok! Mikor primeltem vagy az othorszot küldtem neki akkor 55-60fok volt! De semiképpen nem tudtam 4gigát kihozni belöle! Nekem ugy hogy semmit nem állitok csak is kizárolag a feszültséget 1,5voltra semihez máshoz nem nyulok igy megy 3,6gigán a rendszer!
-
don_peter
senior tag
Hogy te is meg értsd! Segitséget kértem nem kritikát! Értem én hogy neked nem tetszik hogy mindjárt a legtöbbet akarom kihozni a cpu-bol de sajnálom ez van! Kérdésem csupán informálodás! De kérdem én mi a francnak van ez a topik ha nem lehet ilyeneket kérdezni? Ugy gondolom azért van hogy az ilyen balfaszoknak mint én aki nem ért ehez a picsa géphez annak tudjanak az ilyen okos és sokat látot szipantikus tuning mesterek mind te! Ugyhogy kérlek szépen téged hogy segits hogy ne kurjam szét a gépem! Köszönöm elöreis te emberbarát és kedves uriemberÍ!
-
don_peter
senior tag
köszönöm a tanácsod! Ninja Plus-al hüttöm plusz ventik még mellette mikor adtam neki 1,8 feszt a höfök 80fok volt! Nem birtam rendesen hütteni sajna de a lényeg az egszeri teszt ugysem abban akarom hajtani csak kiváncsii vagyok mennyit dob a gépemen a 4 giga!! Akkor kérném hogy a nem stabil 4gigát hogy állitsam be pontosan! Köszönöm!
-
don_peter
senior tag
Sziasztok! Érdekelne egy teljesen szájba rágos leirás arról hogy hoygan tundám q6600 procimat stabilan 4ghrz-en müködésre birni! A rendszerem .: Gigabyte X38-DS5 , Q6600 G0 , Memok 2*1GB Kingmax 1066, 550 minöségi táp nem tudom most perpil pontosan mi a neve! Kérdésem miket kel állitanom és milyen értékekre a biosban? Melyik bios frissitést érdemes feltennem? Végig olvastam több 100 forumhozászolást és igazábol nem találtam megfelelő leirást a kérdésemre és azt hiszem több napot is igénybevenne hogy azt a több ezer oldalt megnézzem! Lehet mire megnézném adigra procit kellene cserélen mert elavulna! Szoval Priviben várom a segitségeteket! Elöre is köszönöm mindenkinek! Üdv don_peter
Kiprobáltam mi lehet a legkisebb fesz amin hajlandó alapon menni! Ime.: cpu-z 1,008V -ot mutat és teljesen stabil a proci! A biosban viszont az állás ahol én allitom a feszt ott 1,04375V a proci höfoka mindeközben 38fok volt és nem ment feljebb! A hütésem egy Scythe Ninja PLUS elég jó szerintem! Prime progival teszteltem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest