- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
O$zkł
aktív tag
válasz
Armando_19 #20636 üzenetére
az nap akartam megvenni este
hívtam is a csávót mert már beszéltem vele erről aztán azt mondja eladta
néztem is nagyokat nah de most már mind1 lehet veszek egy hk blokkot ami x1800/x1900-ra megy aztán egy kicsit átalakítom.a 2900 meg csak kíváncsiság képen -
O$zkł
aktív tag
válasz
Armando_19 #20632 üzenetére
te vettél múltnap egy tody blokkot Hekxer-től?
a 2900pro-t kicserélték?
-
O$zkł
aktív tag
válasz
Armando_19 #20630 üzenetére
nekem 1.28v 3400mhz-n
én is így használom ha kell kakaó akkor mehet a 3825 1.44v-al de annál több nem nagyon
max 3dmark -
O$zkł
aktív tag
2 napja beszereztem a vízhűtésemet és hát gondoltam megnézem mit tud a kis quadom
ha ennek az intel burn tesztnek lehet hinni akkor 9*425 ön sikerült stabilizálnom
egyenlőre 1.48v-vel de mivel nem lentről megyek felfele hanem fentről lefele lehet, hogy kevesebbel is megyszerintetek megbízható ez az intel burn teszt nevű program stabilitás tesztre?
illetve hogy hány eészt kell futatni a progi minimum 5-öt ajánl -
O$zkł
aktív tag
szerintetek miért lehet az, hogy 9*400-on el se indul a kép és 8*450-en meg simán
-
O$zkł
aktív tag
sziasztok
ma kipróbáltam, hogy mekkora az az fsb-és órajel amvel még elindul a gép és a bios.
elég furcsa eredményre jutottam
1, 9*400-on el se indult se kép se hang szerintetek ez miért lehet?
2, 8-as szorzóval pedig vitte amígy a noname 800-as ram megengedte neki elég furcsa volt mert még 520-as fsb-vel is elindult ami már 4ghz felett van, csak inkább nem próbálkoztam a win betöltésével mert a ram úgyse nagyon bírta volna+ a gyári hűtő se.amikor 520-as fsb-n elindult akkor biosban 1.45v-t állítottam be + még droppolt valamennyit kb 1.42-re
de itt nagyon nem volt stabil gondolataim szerint. -
O$zkł
aktív tag
a Big Typhoon jobb a Xigmatek hdt-s1283-tól?
-
O$zkł
aktív tag
ti milyen léghűtőt ajánlotok? (max 10e)
-
O$zkł
aktív tag
Sziasztok
tegnap futtattam egy 3dmarkot és észrevettem egy kis fúrcsaágot [link]ez másnak is így van, ha visszaveszi a szorzót? -
O$zkł
aktív tag
valaki megmondaná, hogy mi a különbség a Xigmatek HDT-S1283 és a Red Scorpion között?
(azon kívül, hogy az egyikben rézhőcsövek vannak és a másik pedig világít) -
O$zkł
aktív tag
Sziasztok
a mosrtani beállításaim alapján p95-alatt max 78 fokos a proci gyáti hűtővel
szerintetek mehetek tovább is vagy ennél ne nagyon legyen melegebb.
hosszú távon mekkora az a hűmérséklet ami megárt neki? -
O$zkł
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #15717 üzenetére
és azzal kb hogy fog menni tuningban?
én Xigmatek hdt s-1283-re gondoltam amit te ajánlottál az jobb vagy rosszab?(azt a hűtőt nem nagyon ismerem) -
O$zkł
aktív tag
Sziasztok
ezennel csatlakoztam hozzátok
ma beszereztem egy quadot és az lenne a kérdésem, hogy milyen léghűtést ajánlotok hozzá?(max 10e)
egyenlőre intel hűtővel menyek és 333-mas fsb-t viszi stabilan 1.216volton
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest