- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Overlocker #926 üzenetére
-
Soak
veterán
válasz
FehérHolló #921 üzenetére
Szombaton elvileg megcsinálom
-
Soak
veterán
válasz
FehérHolló #919 üzenetére
Valami ilyesmit sejtettem. Szoval akkor ha jol vettem ki a szavaidból akkor az FSB korlátozása (márha alapon van hajtva ,szvsz 1600 körül már komoly növekedés tapasztalható) a kod milyenségétől függ. Szóval itt sem lehet 100%osat mondani. Ha kézhez kapom a procimat végre akkor szivesen megnézném a különbsége 1066vs1600 között , ha tudtok valamit adni amivel meg tudom nézni. Vagyis ,hogy ilyen területen mit ér és mennyit ér az FSB növelése
-
-
Soak
veterán
válasz
FehérHolló #887 üzenetére
De az még csak ES-ekben van, még nincs G0 retail és szerintem még várat magára
szerk: nem volastam végig az oldalt
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
MegalodonS #855 üzenetére
Tudja
-
Soak
veterán
A játék az szórakozás, a legtöbbeknek nem számít annak a benchmarkok bámulása egész nap, ezt is vedd figyelembe
A legtöbbek nem tudnak Forma 1-es autot vezetni. De van egy kevés aki tud.
Amugy meg ,ha szerinted a tuningolás abbol áll ,hogy benchmarkokat bámulsz akkor kicsit el vagy tévedve.
Amugy meg hol irtam ,hogy én nem játszom? Csak minek vegyek erős vga-t ha nem játszok a legujabb játékokkal? Crysis miatt lehet ,hogy veszek majd. De addig minek, azért ,hogy elmondhassam ,hogy van?
U.i.: Nekem is volt már high end vga-m ,de mivel nem játszom, mert szar játékok vannak mostanában sztem ezért eladtam
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Csak én vagyok szerinted ezzel igy? ....
Én nem mondtam ,hogy te ''vagizol'' vele.
posthuntingolni nekem most nincs kedvem, bocs
ezzel sikerült megnevettetned
U.i.: Egy utolsó kérdés. Tehát akkor neked a játék , pl a Crysis ,csak hogy ezzel a példával éljek, nem hobbid? Most komolyan... Olyan hülyeség sztem aki drága vga-t vesz ,hogy az nem is igaz. Miért nem játszik mindenki 640x480-ban? ja, talán mert az a hobbija? és szeretné a hobbiját értelmesen ''űzni'' ? Jah igy már értem...
#827 : Az én kencfildem biztos ,hogy WCG-t fog legtöbbet számolni
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
-
Soak
veterán
Aham és szerinted érdekli azokat a te véleményed?
Az aki benchmarkokra izgul az elég aberrált lehet erre nem izgul senki, csak verseny szellem. Ez az emberek hobbija. Többek közt nekem is. És igen, ennek jegyében válogtom össze a gépem alkoto elemeit. És ha te aztmondod ez hülyeség én aztmondom nem érdekel , menj el egy bélyeg gyüjtőhöz vagy menj oda egy olyan emberhez aki mondjuk repülő modellezik (jöhetsz hozzám is, nálam is megfordult már egy-kettő
) vagy hasonló esetenként több 100kba kerülö hobbit űző emberhez. Szerinted alá tudják támasztani ész érvekkel azt ,hogy miért veszik meg? A hobbinak miota kell az ésszerűség határain belül mozognia? Vagy csak az zavar ,hogy ki merik/merem mondani ,hogy ezért veszik a négy magot (meg a többi hülyeséget) és nem probálnak maguknak és másoknak hazudni esetleg? mondhatnám ,hogy azért veszek ilyet mert naponta kodolok filmeket és renderelek és etc etc. De nem mert ez hazugság. (megjegyzés: WCG miatt is jó a 4mag, azt leglaább csinálom)
U.i.: És igen, alkalmi vétel volt
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
-
Soak
veterán
Istenem
(Kivétel ha a háttérben fut cpu igényes alkalmazás, amivel ebben az esetben a másik mag foglalkozna)
Hát épp ez az amiért a ''letiltott'' magos proci nem lenne ugyanolyan gyors mint a másik. És ezt nem lehet elhanyagolni mert a háttérben mindig fut a windows és annak szolgáltatásai. És a másik ,hogy az ember játék mellett csinálhat mást is. Nem kell FPS csökkenéstől tartani.
U.i.: A háttérben futo alkalmazásnak nem is kell CPU igényesnek lennie. Elég ,hogyha csak nem egyenletes cpu terhelést csiná,l már laggolni is fog a játék
szerk: Meg mondjuk nyiss kis 10 FLASH-el teli böngésző ablakot . Meg egy képtárat . Aztán mondjuk probálj meg bármi más CPU igényes alkalmazást csinálni 1magos procival
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
A Kétmagost nem azért vették meg mert szüksége volt rá az embereknek (mellesleg a 1vs2mag nem 2vs4mag korántsem. Mivel a 2mag előnye a multitaskban, a mindennapokban bőven megmutatkozik 1maggal szemben... de ez a 4magról már nem mondható el a 2 mag ellen ) hanem mert c2d-ből nem volt 1 magos. Szvsz 2 mag az sokkal nagyobb előrelépés a mindennapi életben az 1magról mint 2ről a 4 . És ezért is van az ,hogy a 2mag az manapság már nagyon sok gépben megtalálható. mivel az mindenhol megmutatkozik
szerk: átfogalmaztam
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Jah, gondolom te is 3dsmaxozol egésznap 24/7
MIért, aki 4magost vesz az nem ezt csinálja? Én eddig sem 3dsmaxoztam és 4maggal sem fogok ,szóval sztem ezeket felhozni állandoan felesleges, mert ugy is tudjuk ,hogy aki megveszi manapság mert olcsobb lett az nem azért veszi mert tényleg szüksége van a 4magra, akinek tényleg szüksége van már rég megvette és rég azzal 3dsmaxozik
-
Soak
veterán
válasz
Overlocker #774 üzenetére
Az elég csoki
az árára majd kiváncsi leszek az első ES-eknek. 12mb-s L2 kicsit üt
.
-
-
Soak
veterán
A melegedésük és a rossz tuningpotenciál is korlátozo tényező. Amugy a ninja is édeskevés a quadokhoz. Persze nem alapfeszen. Ugy általában a léghűtések nem birnak a quadokkal, kell hozzájuk egy jobb viz. Mivel a gyenge prociknak kell a fesz ,hogy menjenek fesz = hő hő=nem megy a proci . Ergo a lég nem eLÉG
-
Soak
veterán
válasz
Overlocker #701 üzenetére
megnézném aki ezt a hűtőt házban használná. Mivel ez a hűtő tul mutat az ésszerűség határán. Egyértelmü ,hogy tunighoz szánják. Sztem DiCe-al ütöképes lehet
-
Soak
veterán
ez nem azbeszt, ez vegasz . Amugy ez a ház oldala a hűtő dolog kiváncsi vagyok hogyan kivitelezhető . Elég pontos tervezést igenyel ,hogy tényleg minden a helyén legyen. Bár nem is rossz ötlet ,ha azt vesszük. Mondjuk egy nagy 48as ventit rá. 200RPM alá szivó ventiket és naooon lali . Van ezekben fantázia.
Szerintetek az még léghűtésnek minősül, ha egy ilyenre vagy a grillsütőre DIceot teszek? -
Soak
veterán
válasz
Overlocker #677 üzenetére
a Zalmannak van ilyen passziv háza amiben a ház oldalára és magába a házba vezetik a hőt . heatpipeokkal
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Igen, de ha a kupak rossz akkor aztán magyarázkodhatsz hogy nem jo meg hasonlók. Ráadásul ilyen melegben egy zárt házban megnézném 2 Small FFT ORTHOS alatt mit produkál egy stock cooler.
A Ninja elbirja simán halkan alapon. Ez amugy attol is függ ,hogy milyen ventid van. Nekem pl van olyan 12-es ventim ami max fordulaton is tökéletesen halk. Kellő légszállitással, csak ez majdnem annyi mint maga a ninja
szerk : Közben Achi is valami ilyesmit magyaráz ahogy látom
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
Overlocker #637 üzenetére
Ezt már kineveztük grill sütőnek .
A hűtős téma valóban érdekes . Mert viz nélkül csak a jobb procikat lehet erős léggel húzni. -
Soak
veterán
válasz
Achill3uS #624 üzenetére
Én meg inkább már azt szeretném hallani ,hogy valaki megvette . Majd ha valakinek a kezébe lesz akkor tényleg lehet kapni
#626 És ha benne lesz? mit érsz vele mikor 1magra van optimalizálva még majdnem minden (persze most a való életben előfordultakra gondolok, nem webserver meg időjárás szimulálás) és a legtöbb c2d 3,2-t lazán megy? A quad egyelőre még kevés helyen számit, de ott nagyon
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
#95904256 #594 üzenetére
Asrock nekem is van, 220as FSB nem megy neki
Az jo kis viz azzal nagyon nagy esély van a 3,2-re.
A polirozáshoz vizpapir kell és egy tükör . 3 fajta polirpapir 600, 1500 ,2000 és ha akarsz rá tükröt akkor 2500. Fogod a tükröt, ráteszed a vizpapirt. Teszel rá vizet. Ne sokat ,de ne is keveset. Ne uszon a vizen a proci mert akkor nem polirozza. Ezen ugy csinálf, hogy a 600assal kb 95%-át leszeded a szürke anyagnak. Akkor váltasz papirt. Ezzel teljesen a rézig csiszolod. Aztán mikor ez meg van akkor a legfinombabbal a mikro karcokat eltünteted -
Soak
veterán
MIért, szerinted nincs különbség egy olyan proci közt amivel kinszenvedéssel éred el a 3,6ot bench stabilra, vagy amit 3,7-en használsz 24/7 ?
szerk: amig világ szinten valaki megfizeti , márpedig megfizeti , akkor a jobbakat te is annyiért fogod venni , mert akitől veszed, nem ő lopkodja ki ezeket . vagyis neki sincs beleszólása az árba
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
#95904256 #557 üzenetére
1. Nem létezik ,mert nincs nomrális chipsettel . Szerk : Tuningolni lehet ofc , de csak gyengén
2. Sima P5B ? Hát szvsz nem lesz egy tuning állat quaddal ,de ha léggel akarod hűteni akkor a proci fog elfogyni (persze ,ha nem egy kitesztelt legjobb ES , vagy nem q6400) .
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Ez igy nem teljesen igaz , mivel annyira nem kevés a feszigénye ,hogy a kompi nomrális hőfokon tudja tartani és ezért nyilván nem megy annyit mint Ln2-vel pl mert nem elég hideg. főleg terhelés hatására melegszik
meg amugy is ; a kopmi nem elég hideg ,hogy maxra járassa a procit. persze a komolyabb stage3-mas cuccok -100alatt tudnak ,de az nem is kompo már, hanem egy szelet déli sark
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest