- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Azt hiszem, hogy tényleg a memóriakezeléstől lassabba CPU, mint a P35-ös lapban. Ha megnézitek a képet, akkor látható, hogy a memória írás nem a legjobb értéket mutatja. A MemSet esetén nem lehet hozzányúlni sem a Performance Levelhez, sem a read to Write Delay-hez, mert akkor azonnali fagyás a válasz. De biosos beállítás esetén is ez van.
Azzal a különbséggel, hogy a Transaction booster-t nem is lehet használni, csak Auto-n.
-
Superman
nagyúr
De tuningolsz, ami ugye fogyasztja az áramot....
A Super PI egy példányban megy és úgy okoz hibát? Vagy többen indítottad?
csinálj négy külön mappát. nevezd el őket Super PI1/2/3/4-nek és onnan indítsd el mindegyiket. Ezután a taks manager-ből válaszd ki őket és az Affinitás menüpont alatt jelöld ki, hogy melyik-melyik magot használja, azaz mindegyik csak egy magot. Ezután mindegyik egy magon fog futni és 70-100%-os leterheltséget fogsz kapni. Próbáld meg így.
-
Superman
nagyúr
Nekem ez volt a gondom és még most is ez, a tápos topikban feltettem a kérdést:
"Tudom, hogy a tápszakik, bocs, tápszakértők most majd lehurrognak, hogy a konfigomat vígan elviszi egy 350Wattos táp is, de ez nem igaz. Egyszerűen nem lehet igaz.
Mert már a 650-esnek is gondjai vannak. A táp egy 650-es FSP. Először nézzük a konfigot és utána a jelenséget, ami miatt azt feltételezem, hogy a táp nem elég:
Asus Maximus Formula
Q6600 1.504Volton (itt már zabál rendesen) 3816MHZ-en
500GB-os Seagate PATA
250GB-os Samsung SATA
500GB-os Seagate SATA2
DVD-író
2x1GB Goodram Pro (1066/1200-on 2.35Volttal)
eVGA GeForce 8800GT 512MB
10db házventi, köztük 3db 12cm-es
+még betettem egy floppy meghajtót és ekkor kezdődtek a gondok. A gépem a fent jeleztt 3.8GHZ-en Prime stabil volt, egészen addig, amíg el nem kezdtem húzni a videokrátyát. Lefuttattam néhány Markot (2006) és mindig belesült a processzortesztbe. Újraindulás (tipikusan az az eset, amikor kevés a feszültség), exe hiba. Amint megnöveltem a Vcore feszültséget biosból ment. De amiint tovább húztama videokártyát, megint lehalt. megint Vcore feszemelés, megint megy. Lehúztam a floppyt, jobb lett valamivel, de nem az igazi.
Mivel mindkét cucc (kártya és processzor) a 12Voltos ágat terheli, ezért azt gondolom, hogy a táp egyszerűen kevés.
Ha most valaki megint azzal jön, hogy 240-et kajál a gépem, rituálisan seppukut követek el."Ez volt a válasz:
"Nem kell seppukut elkövetned, de nem is a 650W kevés. Ami a gond, az az, hogy bontott, limitált 12V-os ágai vannak a gépednek. A processzor lefoglal egy 12V-os ágot, arról kajál, de azon (ATX szabvány ajánlás szerint) nem tudja felvenni a 12V-on leadható összteljesítményt, csak x részét, így hiába erős a táp 12V-os ágakon, nem ér semmit ez az erő. Egy 520-as Corsair HX megoldaná a gondjaidat, mivel a teljes 12V-os teljesítményt le tudja adni egy 12V-os ágon (akkor is ha címkéne bontott az ág), azaz 40A-t.
(Egyébként teljesen szokványos gond sajnos quad tuning esetén, ilyenkor tényleg single rail tápot kell venni és öröm boldogság.)"Talán neked is ez a problémád, vagy nem...
-
Superman
nagyúr
válasz
yakuza.tora #11479 üzenetére
Nekem volt ilyen is. Sajnos a lapban (Commando) nem ment valami fényesen, csak Auto beállításokkal.
-
Superman
nagyúr
Na akkor az FSB VTT-ről annyit kábé (ne várj egzakt leírást, akkor már inkább bemásolok egy angol nyelvű oldalt
), hogy legjobb tudomásom szerint ez az FSB Termination Voltage néven szerepel a biosban és segít a tuningot stabilizálni, de csak egy bizonyos határig biztonságos. Mondjuk 1.42 és 1.6 között, ha nagyon kell a tuning, mert ez már magasnak számít, 162-től pedig már vörösben vana a Maximus biosában is. Én pont a határon mozgok.
De csak így stabil a 3.8GHZ-es tuningom.
DIMM VTT: ez az Asus Maximusban ha jól tévedek, akkor a ddr2 ref voltage opcióként van benne. Tuning esetén túl lehet feszelni, de alul is, ha mondjuk maga a lap túlfeszeli a ramot (nálam ez a helyzet, 2.2Volt a biosban, Windows alatt már 2.3Voltként jelenik meg). -
Superman
nagyúr
válasz
Larry303 #11423 üzenetére
Nincs se kék halál, semmi. csak egyszerűen újraindul a gép. Eddig stabil volt, csak most a videokártya tuning és bioscsere után nem. De a kártyával semmi gond, az jól működik, csak a CPU....
Gondoltam nem a tápos topikban kérdem meg, mert nekem rontanának, hogy mit képzelek, ide egy 350 Wattos táp is elég, sőt, ha meggondoljuk egy 180Wattos lenne az igaz.
A hőmérsékletek idle egyébként így alakulnak:
VGA GPU: 46 fok.
GPU környezete: 36.
Memória: 38.
Északi híd: 43.
Déli: 36.Egyébként kipróbáltam 1.504Volton is és crah volt, de ezúttal nem indult újra, csak a 3DMark állt le exe hibával.
-
Superman
nagyúr
Annyi változás történt a konfigurációban, hogy betettem egy floppy meghajtót, de gondolom annak az áramfelvétele nem okozhat gondot. Már 1.504Voltot adok a processzornak, kíváncsi vagyok, így stabil-e, de egyszerűen nem értem. Mi a korreláció a CPU és a videokártya feszültség felvétele között? (ha van...)
-
Superman
nagyúr
Amint megoldom az egyik problémát, keletkezik helyette egy másik: tegnap futtattam teszteket az új videokártyával, nem volt gond. Ma, mivel bios voltmodot csináltam a kártyán, feljebb emeltem az órajeleket. És egyszerre csak a 3D mark második processzortesztjénél elkezdett újraindulgatni a gép. 1.472Volton volt 3.8GHZ-en stabil, még tegnap is. Már felemeltem 1.496Voltra, akkor is újraindul.
Érthetetlen...Ennyi áramot zabálna a GT? Bios mod után?? Hogy nem elég neki a PSU által leadott áram? Vagy mi ez?? Elképzelni sem tudom. Jöhetnek az ötletek... -
Superman
nagyúr
Riva Tuner kiolvassa neked, de ha a CPU-ra (és más, az Everest által olvasott értékekre) is kíváncsi vagy, akkor azt az Everestből veszi át. Ott kell engedélyezni, hogy más program (jelen esetben Riva Tuner) átvehesse és kiolvassa az Everestből az értékeket.
Persze aztána Rivánál is ki kell íratni OSD-re az értékeket és akkor látszódni fog játék alatt is.
-
Superman
nagyúr
válasz
redraven85 #11409 üzenetére
Jópár ATI kártya biosát moddoltam anno, még az időzítéseket is.
Azt nem tudom, hogy miként reagál majd a kártya, de probléma nem lehet, csak kicsit jobban fog melegedni. Viszont NVFlash-el kénytelen leszek a Win "Dos"-a alól biost cserélni, mert nincs floppym.
Én majd egy Vapochill rendszert veszek nyár előtt, de ezt a víz dolgot valahogy nem nekem találták ki..
-
Superman
nagyúr
válasz
redraven85 #11406 üzenetére
Nálam 14896 pontot jelenleg.
De tényleg a CPU-ról beszélek....
Más: te megbuheráltad a biost? Nézegettem Nibitorral és lehet állítani a feszültséget, nem úgy, mint a G80-asnál. 1.05Voltról 1.1Voltra. Azt hiszem, ha kifullad a kártya, kipróbálom.
Márcsak floppy kellene, mert az NVFlash nem működik másként, ha jól tudom..
-
Superman
nagyúr
válasz
VinoRosso #11402 üzenetére
"szal nem tom hogy hogyan futhatna 4 magon"
Mondjuk így: dupla Orthost indít, mindkét Orthos két magot futtat. task managereben beállítja az Affinitást, vagyis, hogy az elsőként elindított Orthos az első két magot terhelje, a másodikként elindított meg a másik két magot. Kész.
Ugyanígy megoldható a négy darab Super PI. Márha valaki ezt akarja....
Más: én már nem értek semmit.
betettem ma a Gigabyte GeForce 8800GTX helyett egy EVGA 8800GT-t (512MB) és a CPU eredményem 3D Markban 5929 pont lett.
kezd mulatságos és követhetetlen lenni a helyzet...
-
-
Superman
nagyúr
Na, kép sem kell hozzá. Beállítottam biosban: 9x425, vagyis 3960MHZ. Régebbi P35-ös lapommal 12.9-es Super PI itt 13.2xx alatt futott le. 3DMark 06 processzortesztjéné 5872 pont, holott 3.8GHZ-re kaptam anno 6000-et.
memória beállításokat 1188MHZ-en belőttem 5-4-4-15-re. Nulla változás. Magyarul nem lett gyorsabb. De nemcsak a processzor lassult be némiképpen az új lapban, hanem a videokártya is. Ez van, már nem érdekel, amíg stabil a rendszer, egyszer meg csak rájövök az okára....
-
Superman
nagyúr
A végén úgyis te döntesz, a te döntésed lesz, mit veszel és még akkor is maradnak lehetőségek: lehet, hogy jó szériát fogsz ki, lehet, hogy nem, szóval sokminden benne vana pakliban. Én Gigabyte-ot azért nem veszek, mert a biosával nem tudtam megbarátkozni. Volt 2 Giga lapom is, de valahogy számomra nem az igazi, de ízlések és pofonok különböznek.
-
Superman
nagyúr
Asus Maximus Formula, vagy Blitz a te barátod.
Egyébként én nem ítélkeznék ilyen hamar az Asus felett. Igaz, hogy manapság ontják a lapokat és inkább a mennyiségre mennek, a minőség csak PR máz, de ne feledjük, hogy hosszú időn át ők voltak a legjobbak, vagy fej-fej mellett más gyártókkal.
Hátha összekapják magukat...
-
Superman
nagyúr
Bocs, de tegnap már nagyon fáradt voltam, majd ma megcsinálom estefelé a képeket.
Tegnap próbálgattam 9x445-ön és 4GHZ-en elindult, de crash volt a Windowsba lépéskor, aztán visszavettem, mert 1.több fesz kell a processzornak 9-es szorzóval, 2. 1.61Volton sem volt stabil és a biosban a processzor maga 72 fok volt, úgyhogy finito.
De elindulna 4 gigán is, ez már biztos, csak ide még egy teszt erejéig sem elég a léghűtés fűtött szobában. Most 1.496Volt esetén 3.8GHZ-en 42 fok alapból, ez jónak mondható.
-
Superman
nagyúr
3.8GHZ-en (475x8) is néztem, még stabil bár melegszik erősen, de: 3DMark alatt a processzor semmivel sem kap több pontot, mint 3.7GHZ-en. És lassabb Super PI-ben, mint 3.7GHZ-en. Pedig nem kéne annak lennie, ha a ramok is körülbelül ugyanolyan sebességen mennek. Erre tud valaki valami okosat mondani? Ráadásul a P35-ös lappal 6000 pontot kaptam a CPU-ra, míg most 5792 3.8GHZ-en.
Érthetetlen...
-
Superman
nagyúr
válasz
kiki22 #11303 üzenetére
A processzorhűtőről elég jókat lehet olvasni, legalábbis jobb, mint a tiszta réz Zalman CNPS9700 LED. Egyszóval nálam 1.5Volt a biosban, ez 1.488Volt Windows alatt, 42 Celsius fok idle a processzor, alkalmazások alatt 55-57 stabilan. Persze a magok ennél forróbbak, de ez még biztonságos határ.
-
Superman
nagyúr
válasz
WiZARD #11296 üzenetére
Akkor én még ne szóljak semmit, mert 3.76GHZ levegővel stabilan, nem olyan rossz eredmény. Igaz 1.488Volt kell neki, de legalább 1.5 fölé nem mentem.
Itt olvasgatom a 4GHZ-eket, sajna nekem még egy teszt erejéig sem megy annyival, 1.61Volton sem. Nem tudom a processzor, vagy az alaplap a limitáló tényező nálam, de amondó volnék, inkább a processzor az....
-
Superman
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #11275 üzenetére
Ráadásul ez a szerverekbe szánt Xeon processzor, ilyet ritkán vesznek otthoni gépbe.
-
Superman
nagyúr
Stabilabb lesz tőle a tápellátás.
nemhiába van ott az a 2x4 tűs csatlakozó. A kézikönyvet olvasd el, illetve a vonatkozó részt. Én így használom most a Maximust, így használtam a P5K Premiumot is, semmi bajuk nem lesz ettől.
Más: nemhiába van a Maximuson az ún. Voltiminder Led szolgáltatás, ami ledekkel jelzi a lapon a feszültségek mértékét. Náélam a CPU PLL-t sárgával jelzi, ami ugye 1.8Voltig érvényes, afelett piros. Így már régen pirosnak kéne lennie, de nem az, sárga, holott a biosban 1.8Volt fölött vagyok, pedig csak 1.7-et álklítottam be manuálisan. Világos, nem??
-
Superman
nagyúr
Hát ez nem semmi, most néztem át a Maximus Formula biosát. nem tudom, félremér-e, de ha így van akkor is gáz, ha a valóságot mutatja, akkor is. A lap szinte szétfeszeli az egyes komponenseket, kivéve a processzort. A CPU PLL-nek beállítottam 1.76Voltot, így stabil volt a 470-es FSB, erre a biosban azt látom, hogy 1.88Voltnak méri!!!
Most levettem 1.58-ra, akkor is 1.79-et mér.
Bár úgy tűnik nincs túl nagy melegedés, de ez akkor is elég gázos...
-
Superman
nagyúr
No, én is kitapasztaltam, hogy meddig lehet elmenni. A képen látható pontig.
Ez 24/7-ben fogom használni úgy tűnik és itt kész is, valószínűleg a procilimit szólt közbe, ugyanis 480MHZ-en már csak akkor megy, ha a PCIE frekvenciáját 110-re teszem, amivel nem lenne gond, de fagy és ezt produkálja 475-ön is, pontosabban bizonytalankodik. Marha nagy feszeket nincs kedvem adni sem a lapnak, sem a processzornak, habár én hajlamos vagyok rá.
A memóriákra viszont nagyon kényes a lap, nem igazán stabil 1200 fölött a memória, pedig 1312-őt is simán vitte már, igaz nem jó időzítésekkel. -
Superman
nagyúr
Tulajdonképpen igaz, annyit tennék hozzá, hogy az előző lapom P5K Premium volt, de gyakorlatilag ugyanaz, mint a Deluxe.
Viszont: ma reggel bekapcsoltam a gépet, gondoltam egyet és a CPU PLL Voltage opciót 1.68-ról feljebb tettem 1.76-ra és simán lefutottak a stabilitástesztek feszültségemelés nélkül 463-as FSB mellett (3704MHZ). A Maximus Formulanak az egyetlen előnye a P5K Premiummal szemben, hogy sokkal szélesebb körben lehet variálni és állítgatni a különböző opciókat, nagyobb a játéktér, jobbak a lehetőségek. Persze, aki vízzel, vapo-val, kompresszorral hűt, annak tökmindegy....
De 24/7-ben 3.7GHZ-en nem tudtam volna használni a Q6600-ost egy P35-ös deszkában.
-
Superman
nagyúr
460-as FSB után 463-ra tettem az FSB-t, de crash crash hátán volt, úgyhogy visszatettem 460-ra, majd 1-et emeltem rajta. 461-es FSB stabil 1.456Volttal. Idle 39 fok a processzor, a loadról inkább ne beszéljünk.
-
Superman
nagyúr
válasz
subaruwrc #11133 üzenetére
Betettem a kedvencek közé. Szerintem úgy kéne csinálni, ha pesten járok, akkor talizunk. Nem szívesen adnám fel ezeket a holmikat, ha érted, mire gondolok. Írd meg például priviben, hogy idő dolgában, hogyan állsza jövő héten. Én szinte minden héten megfordulok pesten, szóval nem nagy ügy talizni. Még meg is várhatom a munkát, ha egy nap alatt elkészül.
-
Superman
nagyúr
Ez jó tanács, köszi, már nem nagyon maradnak le egymástól. Viszont két dolgot észrevettem. Ez a lap jobban droppol, mint a P5K Premium. 1.456Volt a Vcore, ez terhelés hatására 1.448-ra esett le, persze a 3680-hoz még így is jó volt és a 460-as FSB-hez. A másik, hogy baromira melegszik a processzor és nem tudok úrrá lenni azon, hogy az első két mag jóval melegebb, mint a második kettő.
Terhelés hatására akár 10 fokkal is. A második két mag szinte végig 86 fokos volt, míg az első kettő 95.
Kérdés: lehet úgy FSB-t emelni, hogy a Vcore emelése helyett kompenzálok valamivel? Tehát mást emelek meg, vagy állítok be helyette? Bár eddig ez nem nagyon ment, mert ha nem volt elég a Vcore egyszerűen újraindult a gép.
-
Superman
nagyúr
-
Superman
nagyúr
válasz
Larry303 #11107 üzenetére
8-as. Érdekes volt megfigyelni a P35-ös lapnál, hogy ha 9-es szorzóval próbálkoztam, akkor jóval nagyobb Vcore feszültséget kellett a processzornak adnom, mintha nyolcast állítottam volna be. Nem tudom, ez minek tudható be, kis érdekesség. Egyébként a Prime stabilnak tűnik 1.408Volton. Persze más beállításokat is kellett finomítani.
CPU 35 fok idle, alaplap 31.
-
Superman
nagyúr
válasz
Larry303 #11105 üzenetére
Még sehogyan sem. Egyelőre 5:6-on mennek 1080MHZ-en, 2.26Volttal, az AI Clock Twister Auto-n van. 3600MHZ-nél kezdődik az, ami úgy hívok, hogy semmilyen feszültség nem elég a processzornak. Prime fut fél órát 1.38Volton, újraindul a gép. Fut fél órát 1.392Volton, újraindul a gép, fut félórát 1.4Volton, újraindul a gép.
-
Superman
nagyúr
válasz
Larry303 #11100 üzenetére
Jelenleg az északi híd 43 fokos, déli 37, CPU 31. Ez így még jó is lenne, sőt a videokártya GPU-ja 40 fok.
Az egyik review-ban olvastam, hogy 3.6GHZ-re húztak egy Maximus Formulában egy Q6600-ost, mégpedig gyári hűtővel. Ebben kételkedtem erősen és a legmagasabb FSB, amit elértek (persze a szorzó csökkentésével) 497 volt. Hát nem tudom, hogyan és milyen Vcore melett (nem írták), de a melegedése a magoknak tényleg erőteljes...Ja, ami a gaztetteket illeti, már készülök a déli hídnak 2 Voltot adni.
-
Superman
nagyúr
válasz
redraven85 #11095 üzenetére
Az X38-asokról az járja, hogy melegszenek? Még az enyémnél nem tapasztaltam túl nagy forrófejűséget, de ami késik persze...
-
Superman
nagyúr
Na, elégedett vagyok is, meg nem is:
3520MHZ (8x440) megy 1.360Volttal. Terhelésre a CPU 60-61 fokos, amit még el is hiszek, de 2 mag 80 fok (!!), 2 mag pedig 73. Legalábbis az Everest szerint. Utána viszont, a terhelés egyik szakaszában visszahűl (!!!) az első két mag 75 fokra és úgy is marad percekig.
Ha ezt valaki megmagyarázza...nem arról van szó, hogy ingadozik a hőmérséklet, hanem a szemem láttára hűlt vissza két mag 5-5 fokot.
Őszintén szólva kezd ez a maghőmérséklet már nagyon nem érdekelni...
-
Superman
nagyúr
A következő kép magáért beszél. Soha még 3440MHz-et és 430-as FSB-t nem értem el ilyen alacsony Vcore-al: 1.312Volt.
-
Superman
nagyúr
Na első próba megvolt, még eléggé alapjáraton.
CPU: 400x8, 3200MHZ
CPU feszültség biosban: 1.25Volt
CPU feszültség Windows alatt: 1.232VoltMég alig állítgattam valamit, jobbára Auto-n van minden a biosban. prime alatt a hőfokok:
CPU: 47-48fok.
1.mag: 63fok.
2.mag: 63fok.
3.mag: 60 fok.
4.mag: 60 fok.Nem kaptam normális hővezető pasztát, valami olcsósággal kellett beérnem, igaz fehér és legalább sokat kentem a CPU-ra.
-
Superman
nagyúr
válasz
subaruwrc #11073 üzenetére
Én csak azon csodálkozom, hogy nem Caesar-nak hívják a lapot.
Már van Rampage, amit biztosan azért hívnak őrjöngésnek, mert használatakor sűrű füst száll majd fel a delikvens gépéből, de nem kell ijedezni, ez telejsen természetes.
Hiszen a nagy telejsítményért cserébe egy kis őrjöngés belefér..
-
Superman
nagyúr
Ma vettem egy Asus Maximus Formula lapot, kíváncsi leszek, milyen telejsítményt produkál benne a processzor.
-
Superman
nagyúr
válasz
redraven85 #10953 üzenetére
Akkor én inkább maradok ennél, meg az ehhez hasonló játékoknál.
[link]
1680x1050-ben megy, de ami a legfontosabb: ha megnézed a bal felső sarkot, akkor látható, hogy 60 celsius sincs a proci és 1.46Voltot kap. A játékok korántsem terhelik le annyira, mint a jólismert benchmarkok. -
Superman
nagyúr
válasz
redraven85 #10875 üzenetére
Azt hogyan oldod meg, hogy egyenletesen illeszkedjen a processzorhoz a hűtő alja? Ez is jó nagy, nem húzza előre a saját súlya, mint a Thermalright-ot?
-
Superman
nagyúr
-
Superman
nagyúr
Gondolom úgy értette, hogy a processzor "hátlapjára", vagyis arra a részre, ami a foglalattal érintkezik.
Én már jártam így egyik ismerősöm gépe kapcsán, de letisztítottam, először egy puha ruhával, utána egy speciális tisztítófolyadékkal (nem WD40), kiszáradt és ment rendesen. -
Superman
nagyúr
válasz
redraven85 #10785 üzenetére
Nono..
A feszkirályt, vagyis engem elfelejtettetek. Most 1.46Volttal megy 3665MHZ-en. Jó 2 órás CoD4-en vagyok túl, Riva Tunerrel kiírattam a képernyőre a hőmérsékleteket.
Mobo: 32 fok.
CPU: 57 fok.
VGA: 72 fok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy óra, két rendszer
- Gumi és felni topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Autós topik
- iOS alkalmazások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest