- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asrock H61M-HVS, 1.10-es BIOS. Fogalmam sincs hány fok lehet a szobában, kb. 24-25. Nekem meg épp a hőfok ami sok. Ezelőtt egy G540-sem volt az inkább 30 fok alatt volt. Hát a hűtő szerintem normálisan a helyén van, vagyis gondolom mivel nem vettem észre hogy mozogna vagy ilyesmi.
-
newest
csendes tag
Valóban összekevertem HD2000 van benne!
amúgy látom jobban otthon vagy a témában.. én annyit tudok amennyit utána olvasok mert hobbiból érdekel a hardver téma..meg amennyit saját tapasztalatból mert most már sajnos nekem is ilyen procim vangyárilag 1600Mhz re rakta és XMP vel megy 2133mon én arra értettem azt hittem előttem szólók úgy értették hogy nem lehet 1333 fölé rakni mert nem megy de ez hogy is van pontosan hiába rakom másra csak 1333on mennek és akkora sebességgel mintha csak 1333 as lenne
-
pockhome
senior tag
hát én is ebben gondolkozom...
Vesztor87:
az intel vga nélkül 22ezer, az amd meg 26ezer a legolcsóbban
szóval az a +5ezer megéri, neme?
és az a fent említett intel cucok lennének, az amd meg egy a4-3300 meg az alaplapot még nem tudom
de ha találok alaplapot 10e alatt eladót akkor a6-3500at vennék így még holnapig várok -
Vesztor87
senior tag
Hát szerintem baromira megéri a csere
2 GB-os ddr2-őt elpostáztam ma, elvileg a héten megjön cserébe a 4GB-os Geil, és 2 GB-os DDR3-as Micron is jön vele, azt oda adom Öcsinek az E3400-as gépbe megy majd neki, remélem ott is megy dualban, de ha nem akkor mi lesz? Menni attól csak megy
Én meg max tényleg keresek KIT-et
-
Viktor77
titán
Nagyon semmi, inkább csak featureszegényebb.
-
törölt tag
a proci erőből elbírja, de megfelelő programmal az igp is bevethető erre a célra.
(#144) PettR86
nekem 6-6-6-16-os időzítésekkel 8200-8300 körüli eredményt dob. z68-as lapban 1600mhz-en 10000 körül volt emlékeim szerint. amúgy ezek az értékek bőven megfelelnek, nem sok előnyöd származik belőle, ha dual channel-ben használod, max az igp gyorsul játékok alatt, bár erről még teszteredményeket nem láttam. ha bővíteni szeretnél, akkor persze 2 gigásat vegyél a jelenlegi mellé, mert 4 giga ram nagyjából elegendő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OTP Bank topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Mikrotik routerek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen R5 2400G
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest