- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
robesz107
csendes tag
válasz
interstate76 #3294 üzenetére
Köszi. ebay-ről lett rendelve. Kb gearbest-es ár volt. Csak nekik volt is akkor raktáron.
-
robesz107
csendes tag
válasz
tordaitibi #3295 üzenetére
ebay
rp sma -
robesz107
csendes tag
Z83 (bár nem z3735f, hanem z8300, de szerintem jó helyen lesz itt)
A box gyári állapotában is használható volt, de közel járt a határhoz. Az órajeleket akkor sem vette vissza soha, de jobb a békesség. Így bátran terhelem, nem kell monitorozni a hőmérsékletet, hogy esetleg mégis túlhevül ebben az elmebeteg melegben.
Alaphelyzetben 45 fok körül mozog most.
4K youtube videó 55-65 fok.
Ebben a felállásban 72 fok fölé nem sikerült vinni stresszteszt alatt sem. Szobahőmérséklet 29 fok voltA gyári rézhűtőre egy s478-as cpu hűtő került megfaragva. Oldalairól le lett vágva pár lamella, így a doboz teteje szorítja rá a rézhűtőre. Kettő között hőátadó szilikon lap van (vagy miaz, egészen vékony szürke cucc)
Alul szintén a doboz szorítja rá ugyanilyen kialakításban. Ott egy fémlap volt, így tökéletesen felfeküdt, itt pasztát használtam.
A wifi jelerősségével nem volt különösebb bajom, de ha már szétszedtem... Egy kivezetést tettem rá. Nemsokára jön egy jobb antenna is hozzá. Több falon keresztül használom a wifit, így nem árt egy kis nyereség neki.
Maga a box teljesen jó. Regisztrált win10-essel érkezett. A magyar nyelvet rá kellett tölteni. Angol volt. Usb 3.0 hozza az elvártat, ahogy a gigabites lan is. Tápja 12V - 2A. Eddig android boxot használtam, de ez ég és föld ahhoz képest. Egyedül az optikai hangkimenet hiányát tudom felhozni ellene.
-
robesz107
csendes tag
válasz
DoItYourself #3231 üzenetére
Ha megjön megírom.
-
robesz107
csendes tag
Üdv. mindenkinek. Érdeklődnék, hogy valaki használt már usb - - > optikai hangkimenet eszközt mini pc-n (z8300)?
Kellene az optikai, erősítő miatt. Semmi extra elvárás nincs, küldje tovább a jelet (5.1 dts), amit az erősítő elintéz. Esetleg valaki próbált már ilyent? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged