Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Erről beszélek én is. A Vorke V1 aljában van egy plusz SATA csatolós, 2,5" -os hely. Letekered az alját, beteszed a meghajtót, és visszatekered az alját. Ennyi. Ha jól rémlik, akkor kb. 50GB szabad a belső meghajtóján, de erre nem esküszöm. Talán, ha ötször indítottam rajta Windows -t. Majd megnézem.
gulac12:
Nem tudom, és két hétig biztosan nem is tudom megnézni, mert németben gályázok. -
Nálam októbertől használt w10 16 gigát foglal (14hsz.-al feljebb).
Gulac 12, otthoni gépbe 7. éve megy egy ssd, a rendszer (C) xp, trim sose volt, és nemrégen egy tesztet lefuttattam, 2%-al gyorsabb az ssd mint újkorába. Mégha ez mérési hiba is, ugyanolyan mint 7 éve az tuti.
Nemtudom hány terabite adat lett azóta ráírva-törölve, letöltő torrent htpc mindenes gép.
Annyi sanszot adtam az ssdnek, hogy a teljes kapacitása 15%-a formázatlan, üres, oszt gazdálkodjon a wear leveling ahogy akar. -
törölt tag
SSD nélkül azokat még talán elbírja. Nálam az SSD + a Samu 128GB -os pen + egér + bill volt neki sok(k). Illetve, a 4G -s modemet sem bírta. De, vettem egy aktív HUB -ot, és azóta nincs gond. Linuxot próbáltam VGA -n. Az működött. Gondolom, Win -nel sincs gond. Android alatt csak 4:3 -as kimenet volt VGA -n. Gondolom, parancssorból kéne átállítani. Hang analóg kimeneten kimegy, Android alatt viszont nincs hang HDMI -n. LAN, Wifi megy minden OS alatt. Win alatt hotspot is megy Lan -ról, vagy modemről. A Win legális, az Anniversary frissítés is 😃sont nélkül lefutott.
-
törölt tag
Word -öt, Excel -t, meg úgy általában Windows -t nem használok, de pillanatnyilag trial boot -ban fut Win10, Puppylinux, és RemixOS (Android) a Vorke V1 -en. Sztem jó kütyü. Egy hátránya van. Nagyon gyenge a tápellátása. Szinte minden USB -s eszközhöz aktív HUB kell, különben megbolondul, és eldobálja az eszközöket. RAM -ot nem vettem, de egy SSD -t raktam bele. Nem nagy kunszt. El kell forgatni az alját, és ott a SATA port az SSD -nek. A gyári, 64GB -os meghajtó, a Win10 -zel külön van, úgyhogy azt nem érinti az SSD berakása. Az SSD -ről bootoltatom az Androidot, és mikroSD -ről a Puppy -t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RX 9070 XT 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi