- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Erről beszélek én is. A Vorke V1 aljában van egy plusz SATA csatolós, 2,5" -os hely. Letekered az alját, beteszed a meghajtót, és visszatekered az alját. Ennyi. Ha jól rémlik, akkor kb. 50GB szabad a belső meghajtóján, de erre nem esküszöm. Talán, ha ötször indítottam rajta Windows -t. Majd megnézem.
gulac12:
Nem tudom, és két hétig biztosan nem is tudom megnézni, mert németben gályázok. -
Nálam októbertől használt w10 16 gigát foglal (14hsz.-al feljebb).
Gulac 12, otthoni gépbe 7. éve megy egy ssd, a rendszer (C) xp, trim sose volt, és nemrégen egy tesztet lefuttattam, 2%-al gyorsabb az ssd mint újkorába. Mégha ez mérési hiba is, ugyanolyan mint 7 éve az tuti.
Nemtudom hány terabite adat lett azóta ráírva-törölve, letöltő torrent htpc mindenes gép.
Annyi sanszot adtam az ssdnek, hogy a teljes kapacitása 15%-a formázatlan, üres, oszt gazdálkodjon a wear leveling ahogy akar. -
törölt tag
SSD nélkül azokat még talán elbírja. Nálam az SSD + a Samu 128GB -os pen + egér + bill volt neki sok(k). Illetve, a 4G -s modemet sem bírta. De, vettem egy aktív HUB -ot, és azóta nincs gond. Linuxot próbáltam VGA -n. Az működött. Gondolom, Win -nel sincs gond. Android alatt csak 4:3 -as kimenet volt VGA -n. Gondolom, parancssorból kéne átállítani. Hang analóg kimeneten kimegy, Android alatt viszont nincs hang HDMI -n. LAN, Wifi megy minden OS alatt. Win alatt hotspot is megy Lan -ról, vagy modemről. A Win legális, az Anniversary frissítés is 😃sont nélkül lefutott.
-
törölt tag
Word -öt, Excel -t, meg úgy általában Windows -t nem használok, de pillanatnyilag trial boot -ban fut Win10, Puppylinux, és RemixOS (Android) a Vorke V1 -en. Sztem jó kütyü. Egy hátránya van. Nagyon gyenge a tápellátása. Szinte minden USB -s eszközhöz aktív HUB kell, különben megbolondul, és eldobálja az eszközöket. RAM -ot nem vettem, de egy SSD -t raktam bele. Nem nagy kunszt. El kell forgatni az alját, és ott a SATA port az SSD -nek. A gyári, 64GB -os meghajtó, a Win10 -zel külön van, úgyhogy azt nem érinti az SSD berakása. Az SSD -ről bootoltatom az Androidot, és mikroSD -ről a Puppy -t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideacentre AIO 5 24ALC6 PC Ryzen 7 5700U 6 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD Gar.
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gamer PC - RTX 3080, i5 12400f, 32gb RAM
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest