- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Ja, félreértettél. A mondandóm 2. felét nem neked szántam, hanem a többi pipo x7 tulajnak. Ha wintelről van szó, most látom, hogy már eleve dual boot-al árulják: [link]
De emlékeim szerint neked már van egy, szal nem leendő tulaj vagy? freaktab-on mintha már találkoztam volna a nickneveddel... Meg kell várni, míg a geek megosztja a firmware-t, ha tőlük vetted, akkor rájuk is írhatsz, hogy amennyiben tudják, töltsék fel, ha nem tőlük vetted, teljesen mind1, akkor várni kell, mivel az az első, hogy kérnek egy rendelési azonosítót, anélkül nem foglalkoznak senkivel.
Lehet még próbálkozni x86-os Android telepítésével vagy emuláld addig, míg meg nem osztja a geek vagy valaki más. -
Mike88
senior tag
Nincs. Nem is volt. Szüleim használják, nincs rá szükségük, mivel nem TV-re van kötve, hanem monitorra, kimondottan PC-ként üzemel, androidot meg úgy gondolom max. akkor éri meg telepíteni, ha TV-re van kötve, s az applikációk széles kínálatát kihasználod, akár médiatartalom, akár játék stb.
Ha már androidról van szó, (s ha már valakinek az is új volt, hogy geek blogjáról letölthető az X7-hez windows) X7S-hez közzétette a geekbuying a "firmware-t", szóval amennyiben azonosak a hardverösszetevők, gondolom én rá lehet erőltetni, ha valaki esetleg nem emulálni szeretné az androidot.
-
Mike88
senior tag
Szerintem meg a Z3735-nél kisebb rá az esély, de erről esetleg kukszi1 tud nyilatkozni.
---------------------
Így, hogy áttettem a kócerájt egy fekvő micro-atx házba, kapott egy magasabb hűtőbordát, s belezsúfoltam mindent, (Hub, 3.5" HDD, DVD-író, tv tuner) jelentősen jobb eredményeket értem el hőfokban is, 50 alatt van alaphelyzetben több órás üzemidő mellett is (torrent használatával) s ez még mindig egy kicsi 4×4-es hűtőborda, csak magasabb, mint ami a gyári dobozba belefért , ami emeli a hőfokot az chrome-ban videók lejátszása, ill. akár lokális lejátszás, akár hálózatról való lejátszás, ha HD, de ez utóbbi tényleg minimálisan s ami a lényeg, hogy abban a pillanatban, hogy befejeződött a folyamat, egyből drasztikusan hűl.
Egyedül a DVD-írónak nem tudtam még tápot adni, mivel ehhez vagy veszek majd egy 12V/2A-5V/2A-es tápot, vagy az egésznek kellene beépítenem 1 valamilyen passzív hűtéses paneltápot (a digi boxból kiszerelt nem jött be), csak a gond az, hogy egyelőre nem találtam megfelelőt, hisz 12V-2A kellene a DVD írónak, 2A a HDD-nek, s legalább 2.5A a pipo-nak, s egyből kellene 5V-2A a DVD-írónak, további 2A a Hub-nak.
Szal ha valaki erre tudna megoldást, azt előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest