Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nincs megállás akkuméretben
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Hogy... most... ez... mi ez? Hővezető ragasztóra, thermal padra gondolsz? S ez meghajtókban? Szétszedtem már párat, de eddig nem találkoztam vele, igaz nem nézelődtem órákig az alkatrészek felett... Meg az is lehet, hogy fogalmam sem volt mi az...
Hol található ez helyileg?
Az árnyékoló lemezt lazán lelehet pattintani, nem szükséges hozzá nagyobb erő kifejtése, a procin, gpu-n van hővezető ragasztó, annak érdekében, hogy a lemezre vezesse a hőt, aminek az ég egy adta világon nyúlf--nyi jelentősége sincs, egy ilyen vékony acél lemez nulla hőt nem tud elvonni.
Érdekes felvetés freaktab-on a termo elektromos hűtés használata, bár szinte nulla információm van a témában, mert eddig nem érdekelt, tudtam, hogy mini hűtőkben ezt alkalmazzák, de még a technológia lényegét sem ismertem, viszont teszt videók alapján elképesztően hatékony, s olcsó megoldás, csak fogalmam sincs a "fogyasztását" illetőleg, az ok, hogy gyenge áram, 3-12V, de hogy hány amperes táp kellene hozzá, arról nem találtam infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Borderlands 4
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- DELL T3620 WORKSTATION - vga tápkábel van benne
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest