Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
smithsys
aktív tag
Én azért a 3.0 USB-t szívesen kipróbálnám, bár igazából nem tapasztaltam sebességbeli problémákat a külső vinyóval a 2.0-nál sem.
Nem vártam semmi csodát amikor megrendeltem, és nem is okozott semmi meglepetést. Azt viszont értékelem, az eddigi androidos boxokkal ellentétben, hogy nem kellet mókolni vele ( kivéve a hűtést ). Bedugtam bekapcsoltam és működött rajta gyakorlatilag minden. Nem mintha nem tudnék egy firmware-t lecserélni, de amikor már négyet flasheltem fel és még mindíg bugol valami, az már egy kicsit bosszant.
Persze valamit valamiért, nyilván ha féláron veszem az androidos cuccot, akkor férjen bele egy kis pofozgatás. Tudni kell helyén kezelni a dolgokat.
Szóval én elégedett vagyok a Pipo-val. Amire nekem kellet ( torrent, filmnézés, böngészés ) azt hibátlanul teljesíti 7/24-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Civilization VII
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest