Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Az SU9300-as nem lassabb az érintett atomoknál, kb. egy szint velük.
Asztali gépként való használhatóságról volt szó, ezért hasonlítottam laptophoz. A PIPO X7 belső tárhelye senkinek nem elég, és kijelző is kell hozzá, márpedig ha asztali gépként használjuk, akkor ez egy monitor lesz. Azt fent levezettem, hogy így közel 70e Ft a történet vége. Erre mondhatják sokan, hogy van otthon monitoruk, amire kötik, de akkor én meg azt mondom, hogy akkor nézzük a használt laptopok árát és hasonlítsuk azokéhoz - megintcsak az jön ki, hogy külső merevlemezzel együtt annyiba kerül, mint egy nála erősebb, használt laptop. Nem értem, hogy lehet jó asztali gép helyett.
(#378) djnice Ez jogos, de win egy csomó laptophoz is van.
Mondjuk azt pont nem néztem, hogy a linkeltekhez jár-e.Pl. a fentebb linkeltek közül a másodikhoz szintén Win 8.1 jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC v2 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó INTEL i9-13900KF processzor + ASUS TUF Gaming H770-Pro WIFI alaplap
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest