Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bluetooth-headsetekről általában
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethel
aktív tag
Ez a torrent + külső vinyó dolog engem rohadtul érdekel mivel konkrétan erre akarom megvenni
Én úgy terveztem hogy egy kicsit komolyabb külső dokkolóba bevágom a 3 terrás WD RED-em, aztán had szóljon róla 0-24-ben.
A lekapcsolást nem hiszem hogy a gép kommunikálja, hanem a vinyó ilyen. Van egy két terrás külső Samsungom és rettentően idegesítő hogy 3 perc után lelövi magát és majdnem 10 mp mire újra feléled, addig meg beáll a windóz mint a gerely. Sorozat nézésnél vagy képválogatásnál/rendezésnél őrületbe tud kergetni. Míg a WDRed majd húsz perc után tér nyugovóra ha nincs semmi mozgás. Ezért gondolom hogy azt a merevlemez okoskodja ki mikor akar parkolóba állni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Flint 2 OFF topik
- Elon Musk egyszerre perelte be az Apple-t és az OpenAI-t
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- Renault, Dacia topik
- Óra topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest