Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• D013

aktív tag

Mindenki aki esetleg ezt olvassa, és új tulaj, a DDU-val kapcsolatban: Minden egyes új driver esetén (és ezt nem csak Intel gpu-val érdemes, hanem Nvidia/AMD):
    Windows kereső -> msconfig -> rendszerindítás fül -> biztonságos indítás -> minimális
    Újraindul a gép
    Windows kereső -> msconfig -> rendszerindítás fül -> biztonságos indítás -> pipa ki és NEM kérsz újraindulást most
    DDU elindít, itt első indításnál feljönnek a beállítások, amennyiben már fent van és volt használva, akkor Beállítások menüpont -> További beállítások -> legalsó pont "Az illesztőprogramok letöltésének megakadályozása..."
    DDU-ban legördülő menü -> GPU
    Tisztítás és Újraindítás
    Ezek után újra fog indulni a gép már nem csökkentett módban és nem lesz fent driver.
    Ha valamiért nem ad képet a gép akkor kikapcs, tápot áramtalanítani, visszakapcs (nekem az elmúlt több mint 1 évben talán 2szer volt ilyen, korábbi driverekkel)
    Mostmár telepítheted a legutolsó drivert

Ez így hosszúnak tűnik, de őszintén nem több mint 10 perc max. Én így megúsztam az itt és Redditen olvasott hibák kb 97%-át. Két monitorom van, egy 1440p 75 hz és egy 1080p 240hz. A Freesync tökéletesen működik és ha 5 perc után kikapcsolnak a monitorok egérpöccre azonnal vissza is jönnek. Játékokban artifactok, glitchek. crashek ilyesmi: olyan ritka mint anno más kártyákon.

Új hozzászólás Aktív témák