- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
Én is ettől féltem...a legolcsóbb Nforce SLI lap,amit találtam,az egy MSI P4N-SLI volt br.46K-ért.Azt gondoltam,hogy lesznek esetleg olcsó SLI-s lapok ezekkel az új chipsettekkel.Mert amit eddig találtam,az Asus P5WD2 Premium,az még az MSI-nél is drágább volt,br.61.5K.Számolásom szerint,ha AMD-s SLI konfigot akarnék a mostani helyett,az +10K kiadást jelentene kb.De ha Intelbe szeretném,akkor +25-30K lenne...
-
szilchi
őstag
És ezek a 945/955-ös lapok milyen árban lesznek??Össze akarok dobni egy SLI rendszert,de ahogy számoltam,olcsóbban jönnék ki,ha AMD-re váltok
.Mert Inteles SLI-lap túl drága.Legalábbis amiket eddig láttam árlistákon Nforce4-es lapokat.Vagy lesz esetleg olcsó SLI-s Intel lap,olyan 30K körüli árban?Pesre mostanság,nem jövő ilyenkor
.Mert akkor tuti lesz ilyen árban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest