- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
tud valaki a VMware Workstation-re alternatívát, mert a próba licenszes megoldás nagyon nem az igazi? (win alatt futtatnék linuxot)
előre is köszönöm!
-
Ayg0
senior tag
ezt még nem néztem, de ki fogom próbálni.
olvashatatlanok lettek a cd-k törlés után... át kellett ugranom ismerőshöz és nero 6-tal újragyúrni. azóta azok rendben vannak.
egyelőre csak törölni, mert van egy tucat rw lemezem.
és ahogy mondod: kellene... de egyikkel hasonlóan jártam mint az előbb említett ashampoo-val, annyi különbséggel, hogy kiírta, hogy sikeresen törölte, de aztán semmit nem lehetett ráírni, mert 2x%-nál meghótt.amúgy ha valaki hasonló problémával küzdene: a post megírása után még sokáig keresgettem és belebotlottam egy ígéretesnek tűnő minialkalmazásba, az Active@ DVD Eraserbe. ez is csak másodjára dúrta le rendesen az adatkupacot, de legalább rendbesen olvasható/újraírható lemezt hagyott maga után.
-
Ayg0
senior tag
tiszteletem
olyan ingyenes programot keresek amivel gond nélkül törölhetőek az újraírható cd-k, dvd-k.
kipróbált és csődött mondott: ashampoo burning studio free
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Autós topik
- Formula-1
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest