Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
A baj az, hogy pont akkor nem fog 30 évre eladósodni ha "ingatlan moguli" álmokat ápolgat, ha akarja, ha nem.
Az igazi megoldás nem is annyira ennek a szétadóztatása lenne. Pláne, hogy legtöbbször gazdagok csinálják, és őket nem szeretik a döntéshozók megadóztatni, ráadásul mi történne? A kis zsebkendőnyi telek is nagyon drága lenne, mert az adót is belekalkulálnák az önkéntes ingatlan mogulok. Ezzel maximum azt érnéd el, hogy a kisember nem tudná ezt se felhasználni megoldásként, de a nagy halak továbbra is csinálnák beleárazva a telkek árába.
Szerintem sokkal jobb megoldás lenne, ha a fizetést igazítanák úgy, hogy elérhetőbb legyen a saját telek/ingatlan. Akár árplafon bevezetésével. (gondold el : hiába veszi meg a telket és vágja szét, az összességében ugyanannyi m2, vagyis ugyananyniért tudja eladni -- nem éri meg vele foglalkozni)
Mert mostanában nagyon elszálltak a dolgok. Angliát ugyan nem tudom, de Magyarországon pl az 1970-90-es években az akkori fizetésből sokkal elérhetőbb álom volt egy saját ingatlan, mint ma, egy maiból. Nem véletlen, hogy szerintem 50+ nem lakott még ennyi fiatal kényszerből mama hotelben sokéves koráig, mint ma.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest