Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - MIUI / HyperOS topik
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - iPhone topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - Google Pixel topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

silver10
aktív tag
Most akkor, hogy jól értsem, a telefonban, nem csak wifi direct mód, hanem wifi display=vezeték nélküli kijelző=miracast is van? Vagy arról van szó, hogy alapból nem Smart TV és vettél hozzá egy HDMI-hez csatlakoztatható wifi directet(is)tudo TV-s donglet? Mert a v3 specifikációnál én csak a wifi directet láttam wireless displayt nem. Az én TV-mben a wifi direct alapból benne van, ezekkel a szerverprogikkal kipróbáltam. Fotók 1080p videók visszanézésére kiváló(laggolás nélkül) másra nem. Ahhoz, hogy kihasználhassam a wireless displayt muszáj volt rendelnem kínából egy HDMI-s miracast donglet. Na ez.már alkalmas akár komolyabb (FPS, autós)játék TV-s tükrözésére is. Leszögezem kipróbáltam, de, hogy én így játszak vele hosszabb távon az nekem való
 A kemény 14.400 Ft.-ért (dec. vásárlás) 1Giga RAM, 4x1.6GHz proci(nem elírás! RK 3188), 4.2.2 android van benne. És szerintem az is lényeges, hogy 300 Mb/s 3antennás routert használok. 
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Kuponkunyeráló
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Gaming notebook topik
 - TCL LCD és LED TV-k
 - További aktív témák...

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
 - REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
 - LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
 - 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A kemény 14.400 Ft.-ért (dec. vásárlás) 1Giga RAM, 4x1.6GHz proci(nem elírás! RK 3188), 4.2.2 android van benne. És szerintem az is lényeges, hogy 300 Mb/s 3antennás routert használok.