- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sensor060
aktív tag
válasz
hakos1987 #590 üzenetére
Hello !
Ma délután leszedtem Primo-ról a skin-t, megpróbáltam simán, és majd elsirtam magam, annak ellenére, hogy nálam megy az oldalsó hangerö gomb, megy a tts. Ennek ellenére a 8-ast korszakokkal jobban lehet kezelni menet közben, mert átgondoltabb, és csak az van benne, ami kell ahhoz, hogy A-ból B-be eljussunk.
Látszik rajta, hogy valami nagyon ujat szeretnének, emiatt elölröl kezdték az egészet, teszem hozzá ha valaki komolyan gondolja, akkor csak igy lehet, és nem a régi bugokat, hack-okat kell magunk elött tologatni. Mondok egy példát : windows xp, 7 és benne mondjuk a win3.11-es file requester...Én azt mondom, a remény hal meg utoljára, fog ez fejlödni ezerrel, csak valamiért ujrairhatták az egészet, és emiatt a nulláról kellett elkezdeni, ami nagyon nehéz dolog. Aki Linux alatt KDE-t használ azt tudja, hogy van ez, a teljesen kiforrt 3-as után a 4-es ugy nézett ki, hogy a komplett csapat elfelejtett programozni, de idövel csak kiforrta magát.
Remélem itt is igy lesz, számomra igy tünik logikusnak.-s-
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Trollok komolyan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest